Tøjstativ i krom som let kan klappes sammen. Højdejusterbar fra 150-185 cm. Med 2 stk. 30 cm. udtræksarme. 4 robuste hjul, hvoraf 2 er låsbare. Velegnet til brug på gaden, torvet eller til at tage med på rejsen. Mål: D 55x B 100 x 150/185 H cm Belastning : 50 kg..
Pris 1248.75 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Root Catalog Default Category Butiksinventar Tøjstativer Klap sammen tøjstativer
Rejse barnestol er let at tage med i den medfølgende pose. Den fylder næsten ingenting.Den passer til alle standard stole med ryglæn og er let at spænde fast på stolen. Barnet spændes sikkert fast og sidder komfortabelt. Rejse barnestolen er perfekt til familiebesøg, cafe, fester eller rejser.  Rejse.
Pris 249 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Mere til børneværelset - Sikkerhed og børn
Disse rejsegamacher til heste fra Kerbl giver ekstra beskyttelse til dine heste. De er fremstillet af blød syntestisk gummi, som er både varmeisolerende og stødabsorberende. Gamacherne er designet til at passe til hestens ben og sikret ved brug af brede remme med burrebånd. De har.
Pris 447 kr.
Kategori: Kæledyr - Sportsartikler Friluftsliv Dressur Produkter til hestepleje Støvler & benvarmere til heste
Disse rejsegamacher til heste fra Kerbl giver ekstra beskyttelse til dine heste. De er fremstillet af blød syntestisk gummi, som er både varmeisolerende og stødabsorberende. Gamacherne er designet til at passe til hestens ben og sikret ved brug af brede remme med burrebånd. De har polyester-fleeceforing og et.
Pris 447 kr.
Kategori: Kæledyr - Sportsartikler / Friluftsliv / Dressur / Produkter til hestepleje / Støvler & benvarmere til heste
.
Pris 179 kr.
Kategori: Hårpleje - Vaske
Nalgene rejse kit med flasker og beholdere 8ST.
Pris 94 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kopper, tallerkener & bestik / Madlavning|
Højde: 25 cm Dybde: 10 cm Materiale: Polyester Bredde: 28 cm Litter: 6.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Toilettasker
En opdagelsesrejse i vinlandet - Portugal skrevet af vinskribent Håkan Nilsson. Den første bog på dansk udelukkende om portugisiske vine, skrevet med et let læst og inspirerende sprog..
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - 5578
.
Pris 139 kr.
Kategori: Hudpleje - 567|Hudpleje Krop
Joachim Hejslet Jørgensen og Torben Callesen har i løbet af foråret 2015 arbejdet intenst med lovsangene til årets BørneOase. Sangskrivningen har de delt og Joachim har stået for musikproduktionen.. . Sangene er skrevet med baggrund i årets tema: “.
Pris 119 kr.
Kategori: Musik - Musik
Parykstativ - Til tørring og rejse Er du træt af, at din paryk skal ordnes og redes, inden du tager den på?  Med Rapunzel Parykstativ slipper du for unødigt besvær, parykken beholder sin fine frisure og er klar til brug, når som helst du ønsker! Opbevar, tør og frisér! Det praktiske design gør, at.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje - Parykker Paryktilbehør|Female
Rejsen til NUet (Forlag: Promotivator, Format: Hæftet, ISBN: 9788790543167).
Pris 225.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 59 kr.
Kategori: Hårpleje - Hercules Sägemann Hårpleje Rejse- og lommekamme
Effekt: ca. 650 Watt Kapacitet / indhold: ca. 0,5 liter. Kan ændres til 115/230 Volt Varmelement er skjult under plade af rustfrit stål. Beskyttelse mod overophedning. Dampstopautomatik. Tænd-/slukkontakt. Overtemperatursikring. Hældetud med si til sikker betjening. Låg kan klappes op. Inklusiv 2.
Pris 144 kr.
Kategori: Mindre apparater - Isenkram & bolig|Køkkenmaskiner|Elkedel
Denne fine togbane fra BRIO har det hele. En stor station, med parkeringsplads til busser og biler og en flot togbane med broer og et tog med to moderne lokomotiver og en ekstra vogn. Derudover får du også en togfører og en turist med kuffert og selvfølgelig den flotte togbane. Anbefalet alder: Fra 3 år..
Pris 379 kr.
Kategori: Borde & stole - Legetøj Togbaner & Legeborde Togbaner
Bæltetaske Rejse - Usynlig Fremstillet af højkvalitativt nylonmateriale, holdbar og vandtæt. Lige sagen for dig, som vil holde dine ting i orden, men vil have hænderne frie, og minimere risikoen for tyveri. Justerbart taljebånd som passer forskellige størrelser. Tasken kan rumm.
Pris 39 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem og fritid Alarm/Sikkerhed Øvrige Sikkerhedsprodukter
Infinity Hearts Weekend/Rejse Strikketaske/Garntaske Marineblå 24x11x2.
Pris 139 kr.
Kategori: Kreativ leg - Tilbehør & Redskaber
Drej på rattet, og styr den store flyvemaskine, når den skal ud på sin lange rejse. Hør flyvemaskinen lette og lande, mens den spændende historie bliver læst højt. Med 11 fantastiske lyde og et solidt rat. Bogen har farverige illustrationer og mange detaljer at gå på opdagelse i. Fra ca. 2 år.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - 784
En kvinde rejser gennem Europa med sin voksne søn, som hun ikke har haft kontakt med i mange år. Som forberedelse til rejsen gennemgår hun og en ven sammen de sidste 30 år i deres....
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3