* Skrin af kirurgisk stål * Safirglas for ekstra beskyttelse * Romertal på urskiven * Let at justere størrelse på remmen.
Pris 1399 kr.
Kategori: Ure - Ure Armbåndsure|male
Flot og enkelt dameur med lille skive på Ø 30 mm fra Tissot. Uret er med hvid skive, sorte romertal og krokodillepræget læderrem..
Pris 1600 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. rem
T-shirt fra River Island Det er en af de dage med blikfang Rund hals Korte ærmer Printet design Tætsiddende Tæt snit omkring ærmerne og over brystet.
Pris 531.57 kr.
Kategori: Herretøj - Mænd T-shirts og undertrøjer
.
Pris 169 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Ure - Vægur
* Guldfarvet stål * Prydet med romertal * 316L kirurgisk stål * Den er selvfølgelig testet for nikkel.
Pris 99 kr.
Kategori: Smykker - Øreringe|male
* Flot stålring til mænd * Matteret look * 316L Kirurgisk stål * 8 mm bred.
Pris 299 kr.
Kategori: Smykker - Ringe Stålringe|male
Flot Tissot Everytime armbåndsur med romertal. Uret er med sølvgrå skive, safirglas og smuk stållænke.
Pris 1850 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. lænke
Det stilfulde stål Ole Mathiesen armbåndsur i Ø35 mm er fra Classic kollektionen. Uret er med hvid urskive, sorte romertal og stål meshlænke. Gør uret ekstra unikt med gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 6885 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. lænke
Lækker og elegant Tissot Carson armbåndsur til herre. Uret er Ø 40 mm i stål med sort skive, metalgrå romertal, safir glas, dato ved kl. 6 og vandtæt til 5 atm. Bag på uret er der godt med plads til gravering..
Pris 2595 kr.
Kategori: Ure - Herreur m. lænke
Det flotte lille Ole Mathiesen armbåndsur er fra Classic kollektionen. Uret er Ø28 mm med hvid urskive, sorte romertal og stål lænke. Gør det flotte ur ekstra unikt med gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 6885 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. lænke
Ole Mathiesen stål armbåndsuret fra Classic kollektionen er Ø33 mm med hvid urskive, sorte romertal og meshlænke. Gør uret ekstra unikt med gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 6885 kr.
Kategori: Ure - Ure
Dette flotte og stilfulde Ole Mathiesen Classic dame armbåndsur er en lille model på Ø28 mm med sølvfarvet urskive, romertal og lækker sort læderrem. Uret er helt igennem stilsikkert og klassisk. Gør armbåndsuret ekstra personligt med gravering på bagkass.
Pris 6585 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. rem
Dette flotte og stilfulde Ole Mathiesen Classic armbåndsur er i Ø33 mm med sølvfarvet urskive, sorte romertal og stål lænke. Uret er helt igennem stilsikkert og klassisk. Gør armbåndsuret ekstra personligt med gravering på bagkassen. Dette følger med i pr.
Pris 6885 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. lænke
Ole Mathiesen armbåndsuret fra Classic kollektionen er Ø33 mm med hvid urskive, sorte romertal og sort læderrem. Gør uret ekstra unikt med gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 6585 kr.
Kategori: Ure - Ure
Dette flotte og stilfulde Ole Mathiesen Classic dame armbåndsur er en lille model på Ø28 mm med sølvfarvet urskive, sorte romertal og stål mesh lænke. Uret er helt igennem stilsikkert og klassisk. Gør armbåndsuret ekstra personligt med gravering på bagkas.
Pris 6885 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. lænke
Det stilfulde Ole Mathiesen armbåndsur i Ø35 mm er fra Classic kollektionen. Uret er med hvid urskive, sorte romertal og sort læderrem. Gør uret ekstra unikt med gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 6585 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. rem
Det flotte Ole Mathiesen armbåndsur er fra Classic kollektionen. Uret er Ø28 mm med hvid urskive, sorte romertal og sort læderrem. Gør det flotte ur ekstra unikt med gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 6585 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. rem
Flot og maskulint Ole Mathiesen armbåndsur fra 1919 Heritage kollektionen. Uret er i blankpoleret stål med beige farvet urskive, sort romertal og brun læderrem. Få en personlig gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 9985 kr.
Kategori: Ure - Herreur m. rem
Dette klassiske Ole Mathiesen armbåndsur er i Ø35 mm. Armbåndsuret fra Classic kollektionen er med hvid urskive, sorte romertal, dato ved kl. 15 og sort læderrem. Gør uret ekstra personligt med gravering på bagkassen. Dette følger med i prisen..
Pris 6585 kr.
Kategori: Ure - Dameur m. rem
V3