Kavat Vandtæt, Udtagelig indlægssål.
Pris 243 kr.
Kategori: Damesko -
Vores 2-i-1 opbevaringsskur til brænde/redskaber udstråler en rustik charme og vil være en praktisk tilføjelse til din terrasse eller have. Haveskuret består af et brændeopbevaringsstativ og et stort skab, og det giver rigelig plads til organisering af br.
Pris 2209 kr.
Kategori: Haveindretning - Brændeskure Haven Haveopbevaring Haveskure Hjem & have
Kids Skur Waterproof fra Kavat er et par gummistøvler til børn som passer til dine fritidsaktiviteter..
Pris 254 kr.
Kategori: Damesko - Apparel & Accessories Shoes|Children
For mange mænd midaldrende ankommer for hurtigt og uden behørig advarsel. En dag du er ung gratis og enkelt næste du er skaldet fedt en....
Pris 74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sundhed, familie og livsstil
.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Rubber from renewable sources. Kavat. Overdel: partially recycable pvc-free gummi. Foret: tekstil. Sål: shock absorbing microfiber. Ydersål: sebs gummi. Fluorocarbon-free: sustainable water repellent fabric treatment.. Færre kemikaler. Sål med traktion..
Pris 300 kr.
Kategori: Børnesko - Kids Shoes
Gummistøvle Skur WP fra Kavat, slidstærk og lette gummistøvle til regnvejrsdage. Støvlerne er fremstillet i genanvendelig, PVC-fri SEBS gummi (30% fossilfrit). Helstøbt model som er let at hoppe i og tage af takket være en vid åbning. Tekstilfor og udtagelig indersål i støddæmpende microfiber. Kan.
Pris 240 kr.
Kategori: Børnesko - Børn Børnesko Babysko
Far og mor er sent på den.  Altid!  Sia vil bo i sit skur.  Her er ro! Lettal: 10 Lix: 4 Bogen tilhører serien Lydret 3. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk..
Pris 219 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Super fin gummistøvle fra svenske Kavat - Gummistøvlen er normal i pasform og kontrastbunden giver lige det sidste. Fantastisk til de vådere dage. * Materiale: 100% SEBS gummi (indeholder 30% cellulose fra sukkerrør) * Certificeringer: EU ECOLABEL.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Tøj og sko > Sko til børn > Gummistøvler
.
Pris 200.35 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Modeljernbane - Spor H0
Det er sommer i Papirskoven og Skrædderkaninerne Zig og Zag får besøg af Snudemusen, der har fundet et kompas. Sammen tager de afsted mod havet for at få lidt frisk havluft. På deres vej finder....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Gæs i skuret: historien om Morten Bisp (Forfatter: Kirsten Ahlburg, Forlag: Special-pædagogisk forlag, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788776072353).
Pris 140.6 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
livet i skuret er mine erindringer og nogle glimt af et begivelsesrigt liv på Christiania i 80'erne, hvor jeg byggede og boede i skurvogn, arbejdede i børnehus og indspille "Rødder på Christiania", en dokumentarfilm om børns hverdag på Christiania..
Pris 102.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Kunst og kultur
Rigtig flot sæt med flot billedillustration.Lav det flotteste skur, hønsehus, hundehus, legehus, julehus mv.. Kun fantasien sætter grænser..
Pris 99 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kagedekoration Patchwork Cutters Børn, figurer mv. med Patchwork Cutters
Til (smart) SILENO life, (smart) SILENO city â beskyttelse mod sol og regn Robust plastgarage yder beskyttelse mod både sol og regn for både robotplæneklipperen og ladestationen. Det sammenfoldelige tag giver nem adgang til redskabets betjeningspanel, hvor indstillingerne kan justeres..
Pris 1165 kr.
Kategori: Plæneklippere - Beskyttelse Vejr bekyttelse
Vores 2-i-1 opbevaringsskur til brænde/redskaber udstråler en rustik charme og vil være en praktisk tilføjelse til din terrasse eller have. Haveskuret består af et brændeopbevaringsstativ og et stort skab, og det giver rigelig plads til organisering af brænde samt redskaber, haveudstyr mv. Dette.
Pris 2209 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Græsplæne & have Udendørsliv Udendørskonstruktioner Skure & Redskabsskure
Reima Strikhue - Skuren - Uld/Bomuld - Lysegrå m. Print.
Pris 149.97 kr.
Kategori: Diverse - Hue
.
Pris 69.5 kr.
Kategori: Diverse - Computer & IT > Tablet, Telefon og Navigation > Mobiltelefon Reservedele
Foretag et sjovt valg til regnvåde dage med disse Skur WP Regn Støvler i Strawberry Rose, designet i Sverige af bestseller-fodtøjsmærket Kavat. – Vandtæt. – SEBS-formet gummi er let og slidstærkt. – Med udtagelig stødabsorberende indersål. – Solid sål giver godt greb på underlaget. – Printet tekstilfor. –.
Pris 239 kr.
Kategori: Damesko - Børnesko Boots Gummistøvler
V3