Ecooking Sunscreen med SPF30 beskytter huden mod solens UVA & UVB stråler effektivt uden at fedte eller klistre. Den lette konsistens gør at den nemt trænger ind i huden, uden at efterlade hvide mærker. Denne solcreme er vandfast og har en middel til høj bestyttelse, hvilket gør den ideelt både til den.
Pris 194 kr.
Kategori: Hudpleje - 567|Hudpleje Solprodukter Krop
.
Pris 77.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje Hudpleje
Ecooking Solcreme SPF 30 er skabt på udelukkende naturlige olier og økologiske ingredienser, hvilket både beskytter huden mod solens skadelige stråler samt plejer og fugter huden i verdensklasse. Solcremen er bl.a. beriget med økologisk aloe vera, agurkeekstrakt og glycerin, der har en beroligende effekt på.
Pris 149 kr.
Kategori: Hårpleje -
Vandfast ansigtssolcreme med fotostabile solfiltre. Høj UVA- og UVB beskyttelse. Til lys, sensitiv hud. Uden parafume.Produktet er svanemærket og astma- og allergivenligDosis og anvendelseBrug en teskefuld til ansigt, nakke og ører for at opnå SPF 50 beskyttelse. Fordel i et jævnt lag på tør hud min. 20.
Pris 119 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje Solcreme Solfaktor 50
Acnegen Solar protection SPF 30 er en af de bedste ansigtscreme med solfaktor 30 på markedet! Den beskytter huden mod solskader, akne og bumser..
Pris 279 kr.
Kategori: Hudpleje - ShytoBuy Hudpleje Ansigt Akne
.
Pris 238 kr.
Kategori: Hudpleje - Lancôme Kropspleje Solpleje
Sollotion 50 ml fra Derma med SPF 50 og UVA filter. Produktet har Svane- og Astma og Allergi mærket..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Solcreme
Milk & Co Solcreme - UV30 - 150ml - Protect Me+.
Pris 149.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Plejeprodukter
Solcreme fra Pierre Beauvais som er vandafvisende og ikke perfurmeret. SPF 30 betyder at du kan opholde dig 30 gange længere i solen end du ville være i stand til uden beskyttelse..
Pris 179 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Personlig pleje
Malibu High Protection Kids Lotion er med sin solfaktor 30 en beskyttende solcreme til børn. Med sine naturlige formel indeholder Malibu både Vitamin-E samt Pro-Vitamin B5, som er medvirkende til at genopbygge huden efter solskoldning. Endvidere tilfører denne lotion den rette fugt, samt holder huden sund. Er.
Pris 25 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn / Baby & børneprodukter / Badeværelse & pleje / Shampoo, lotion & olie
EVY Sunscreen Mousse SPF 20 er en dermatolog-anbefalet hypoallergen solcreme formel i en unik mousse form. Den er fri for alkohol og konserveringsmidler, og EVY Sunscreen Mousse SPF 20 er sikker at benytte på følsom hud og for personer der er overfølsomme overfor konventionel solcreme. Denne formel er.
Pris 139 kr.
Kategori: Hudpleje - Health & Beauty - Sun Care
Vandfast solcreme med SPF 30 og UVA + UVB filter. Beskytter huden mod solens stråler. Middel/høj beskyttelse. Let konsistens. Trænger hurtigt ind i huden. Hverken fedter eller klistrer og hvidter ikke. SOLCREME SPF 30 / SUNSCREEN SPF 30 Vandfast solcreme.
Pris 149 kr.
Kategori: Hudpleje - Solbeskyttelse
.
Pris 206 kr.
Kategori: Hudpleje - Solpleje/Solbeskyttelse/Krop|Skønhed
Denenes ProTech 50 + mælk Spray Protector tilbyder den mest komplette beskyttelse i kontinuerlig diffusion. Dens dobbelt barriere formel, P....
Pris 159 kr.
Kategori: Hudpleje - Solcreme
Lancaster - SUN BEAUTY velvet milk face and body SPF30 er en effektiv, vandafvisende solcreme, der er udviklet med infrarød teknologi, der beskytter huden mod infrarøde stråler. .
Pris 139.95 kr.
Kategori: Hudpleje -
Kalahari High Sun Protection SPF 40 er en let solcreme duftfri til ansigtet. Den er beriget med de naturlige fugtgivende antioxidanter; Kigelia-, Marula- og Mongongo-ekstrakter, der beskytter og nærer din hud, mens du opholder dig i solen. Denne solcreme fedter desuden ikke, så du kan føle dig godt til pas,.
Pris 299 kr.
Kategori: Hudpleje - Sundhed og skønhed Personlig pleje Kosmetik Hudpleje Solcreme
Naturlig solcreme creme med æteriske olier af mynte, patchouli og lavendel, som nærer og beroliger.  Organisk solsikke og avocadoolie hjælper med E og vitamin D, omega 6, 7 og 9, som styrker hudens beskyttende barriere, stimulerer cellefornyelsen og synes nærende og fugtgivende. Den æteriske olie af mynte,.
Pris 369 kr.
Kategori: Hudpleje - Ansigtspleje
Børn har fabelagtige betragtninger om oplevede situationer og om det samfund, de er en del af. Det giver Michael Hørup Møller i sin nye bog et perspektiv på, når samfundsmæssig og sociologisk status quo bliver illustreret med et infantilt humoristisk tvist.  Samtidigt går Michael Hørup....
Pris 169 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Beskrivelse Ideel beskyttelse ved ophold i intensivt sollys. Takket være sin lette konsistens er den meget behagelig. Den optimerer hudens naturlige forsvar, fugter, beskytter og giver en jævn og varig solbrændt hud. Perfekt til huden i løbet af feriens første dage i solen. Indeholder blandt andet platan,.
Pris 229 kr.
Kategori: Hudpleje - female Skønhed Solprodukter Solcremer|female
V3