Brug dette Easy Camp mumie-rejselagen i soveposen for ekstra hygiejne, når du rejser, og til at forlænge levetiden på din sovepose. Dette mumie-rejselagen er lavet af materialer af høj kvalitet og er blødt og behageligt. Dette rejselagen er formet til at passe i mumie-soveposer. Dette.
Pris 206 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Snore til soveposer
En praktisk sommersovepose fra Deuter med en ergonomisk udformet hætte. Soveposen har en fleksibel og let tovejs-lynlås, der gør det nemt at lukke den. Denne smarte sovepose er fremstillet i miljøvenlige materialer i overensstemmelse med Bluesign, en standard til miljøbeskyttelse, arbejdssikkerhed og.
Pris 899 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Hobby-Friluftsliv-Camping-Soveposer
Fairbanks 205 fra Grand Canyon er en god 3-sæsoners fibersovepose. Soveposen er mumieformet og kan tilpasses dit hoved i åbningen. Ydersiden af soveposen er prydet med polyester og indersiden er af nylon. Alt i alt en god fibersovepose der sørger for du kan holde varmen..
Pris 439.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - 3 Sæsoner
Carinthia Defence 1 Top Large. Letvægtig sovepose på kun 1200g til brug i temperaturer omkring frysepunktet. Komforttemperatur på 3°C, ekstremtemperaturen på -12°C. Ekstremt meget sovepose for pengene i højeste militær-kvalitet.  Høj k.
Pris 900 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer & Tæpper
Grand Canyon Utah 195 er en rummelig sovepose i kvardratisk design Inderside i bomuld flanell Fiberfyldt Komfort temperatur: -3 / 2 grader celsius Extrem temperatur: -20 grader celsius Længde: 220 cm Bredde top / bund: 80 cm Farve: grøn Vægt: 2,05 kg Leveres med transportpose: 27 X 40 cm.
Pris 549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Leg & hobby|Campingudstyr|Soveposer
Readybed / junior gæsteseng, sovepose og luftmadras i én! En perfekt løsning når man skal besøge venner og familie, eller får overnattende venner på besøg. Den "oprindelige" alt i én sleepover løsning. Den ultimative seng i form af komfort, sjov og bekvemmelighed! En fuldt transportabel oppustelig seng med.
Pris 418 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Worlds Apart Gæstesenge
.
Pris 219 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs/Udstyr til camping/Soveposer, måtter og hængekøjer/Soveposer|Sport og Outdoor
Blå EASY CAMP Cosmos-sovepose Den mumieformede Cosmos-sovepose fra EASY CAMP leverer komfort og et praktisk design,så du har et perfekt sted at sove, uanset om det drejer sig om en enkelt overnatning hos en ven eller spændende eventyr inaturen. EASY CAMP-soveposen har en inderside i blød og behagelig børstet.
Pris 103.6 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Sleeping Bags
En utrolig let ederdunssovepose som er perfekt til varmere vejrforhold.
Pris 1854.9 kr.
Kategori: Camping & Hiking - |Soveudstyr / Soveposer|
Blå Echotec sovepose fra Trespass til både kvinder og mænd.  Soveposen er af god kvalitet samt designet til nem håndtering, hvilket gør den ideel til camping,....
Pris 549.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
#!!#Vinder af 2014 Gear Institute 'Bedste nye Gear' Award, Mountain Hardwear HyperLamina sovepose er blevet manipuleret til at være....
Pris 1899 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer Voksne (unisex)
Mørkeblå.
Pris 650 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Soveposer
Sovepose til camping og trekking. Tolagskonstruktion med yderstof i 210T polyester. Maks. liggelængde 210 cm. Vægt 1850 g. Spec.: - Ideelt temperaturområde: -3 til 4 °C - Ydermateriale: 210T polyester. - For: Pongee - Fyld: 250 g/m2 i hulfibre - tovejs lynlås - Produktets vægtenhed: 1,35 kg - Halvrund hætte.
Pris 279 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Dame Sport & Outdoor Friluftsliv Soveposer & liggeunderlag
.
Pris 58.38 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
Inderpose til sovepose Med denne sovepose har man en god følgesvend på rejsen, der kun optager lidt plads i bagagen. Men kan bruge den som let rejsesovepose eller inderpose til soveposen, og der er et ekstra rum i hovedenden, som man kan komme en pude eller et tæppe i eller måske bare en sweater. Soveposen er.
Pris 119 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|unisex
Vaude Sioux 800 - Syntetisk pose, der måler..
Pris 629 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose / Året rundt|
Bergans Rondane 3-Sæson: Sovepose fra Bergan til forår, sommer og brug efteråret.
Pris 999 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Friluftsliv / Outlet|
Vaude Sioux 1000 - Syntetisk pose, der måler..
Pris 839 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose / Året rundt|
Bergans Rondane Spring 180 højre: Glat og lågpackvolym på denne fine forår sovepose fra Bergan.
Pris 799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose / Året rundt|
V3