.
Pris 799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Rodekassen - Udsalg
Bergan Kids Comfort 150 højre: Sovepose til børn op til 150cm.
Pris 699 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose / Året rundt|
Denne isolerende mumie sovepose er særligt designet til børn og teenager for at holde dem varme under vandreture, på campingture eller på rejser. Soveposen er lavet af kvalitetsmaterialer, så den er holdbar, blød og behagelige. Takket være dens tykke polstring er den især velegnet til lave.
Pris 199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Soveposer
Blue Kazoo er en klassiker for outdoor elskere, og er en fuldt udstyret teknisk sovepose egnet til tre sæsoner. Soveposen er fyldt med 700+ gåsedun og kan nemt spændes på et liggeunderlag. Den unikke mumieform forhindrer varmetab og og isolerer bedre..
Pris 2399 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - 3 Sæsoner
Trespass Micron Sovepose - 1 sæson i farven Red. Fremstillet i letvægtig polyamid. Soveposen er syet i mummy-facon med ekstra vidde ved benene. To-vejs lynlås gør det let at regulere varmen. Ydersiden er vandafvisende og den indvendige foring behageligt blød.
Pris 349.5 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer & Tæpper
  Ryder leder et team af rednings hvalpe (Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma og Skye), der redder deres by fra hverdagssituationer. Om det er at finde manglende elefanter, fastsættelse af vindmøller eller et andet mindre uheld, der involverer klodset Cap'n Turbot.   Sovepose med “Ruff Ruff Rescue”  .
Pris 239.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - NYHEDER
Flyt i taske er en let og Komprimerbar ned sovepose, der giver en masse varme i et lille format. Det er designet til brugere som flytte rundt inde i deres sovepose, men hvem ønsker tasken, selv at bo forholdsvis stadig på jorden. Optimeret isolering med 60 procent dun på toppen, hvor det er nødvendigt med.
Pris 1988.8 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Mærker F Fjällräven Soveposer|unisex
Sovepose til camping og trekking. Tolagskonstruktion med yderstof i 210T polyester. Maks. liggelængde 210 cm. Vægt 1335 g. Spec.: - Ideelt temperaturområde: 3-8 °C - Ydermateriale: 210T polyester. - For: Pongee - Fyld: 250 g/m2 i hulfibre - tovejs lynlås - Produktets vægtenhed: 1,35 kg - Halvrund hætte -.
Pris 249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Dame Sport & Outdoor Friluftsliv Soveposer & liggeunderlag
V.I.B. 250 er en letvægts dunfyldt sovepose til helårs udendørsbrug..
Pris 2540.87 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Tilbehør / Camping og langdistancecykling / Soveposer|
Elsker du også at være på eventyr i naturen, campe.
Pris 149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Hem|Sjovt grej
Sovepose med ærmer Netop på campingturen er pladsen vigtig i bagagen. Der er tilbehør som dette velkommen, og du kan endda sove i denne frakke. Vand- og snavsafvisende Soveposen med ærmer er vand- og snavsafvisende takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering. Indvendigt sørger den varmende.
Pris 409 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|unisex
.
Pris 259.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
.
Pris 357 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Soveposer
.
Pris 549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Outdoors/Camping Equipment/Sleeping Bags, Mats & Hammocks/Single Sleeping Bags|Sport og Outdoor
Den letteste af alle Trek soveposer, ideel til globetrottere, der rejser til Glastonbury eller Rio. Detaljer: tilspidset rektangulære 2D PermaShell DWR shell stof Differentiel cut shell med 3D sidevægge 60/40 fyld forholdet Sideblokken baffel Zip sugerøret med anti-hage Polstret indvendig hætte vindfold med.
Pris 2181.47 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs|udendoers sovende soveposer
.
Pris 223.92 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
Denne sovepose er ideel, hvis du planlægger en sleepover eller går til en sommer festival eller campingplads. Det vejer et blot 700g og folder d....
Pris 84 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer Voksne (unisex)
Cocoon Mummyliner SilkA MummyLiner er en ekstremt let tilspidset sovepose liner. Premium kvalitet økologisk bomuld bliver dyrket....
Pris 574 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer Voksne (unisex)
Jack Wolfskin SMOOZIP + 3 sovepose venstre Zip (klassisk blå) som første kaffe af dagen smager fantastisk, når du igen stadig varmt og hyggeligt....
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer Voksne (unisex)
V3