Vaude Sioux 1000 - Syntetisk pose, der måler..
Pris 839 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose / Året rundt|
Dette Easy Camp asteroide sovepose har vandret syninger for en bedre loft af den hule fiber isolering. En børstet mikro polyester shell og foring gør denne taske blød og varm at røre ved.Den er nem at bruge pose med dobbelt lag konstruktion er spækket med funktioner, herunder en zip-off hætte, fuld.
Pris 479 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Soveposer
Den bløde sovepose Grow Up Comfort fra Jack Wolfskin er specielt lavet til børn. Lynlåsen ved fødderne giver dig mulighed for at forlænge soveposen med 40 cm, i takt med at dit barn vokser. Selve soveposen kan også justeres afhængig af temperaturen, da dit barn kan bruge den til at putte sig ind i eller.
Pris 799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Børneværelset-Børnesenge & Tilbehør-Sengetilbehør-Soveposer
Haglöfs Moonlite -1 sovepose med isolerende Air-Fill® hulfiber materiale, som er oppustet syntetiske fiber med små huller der isolere og holder på varmen. Soveposen har et svedtransporterenden inderfor i blødt polyester materiale, og en ydre side i mere slidstæ.
Pris 600 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer & Tæpper
COLEMAN Sovepose Telluride 200 Dejlig letvægtssovepose i lækkert design fra COLEMAN. Produceret med thermolock og lomme til sikker opbevaring af småting. En yderst behagelig og varm sovepose. Form: Mummy Størrelse: 208 x 81/55 cm Yderbeklædnig: Polyester Isolering: 250 g / m², Coletherm ® Foring:.
Pris 369 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Sleeping Bags
Grand Canyon Kansas letvægtssovepose Fiberfyldt bomuld / polyester Komfort temperatur: 0 grader celsius Extrem temperatur: -16 grader celsius Længde: 220 cm Bredde top / bund: 80 / 55 cm Farve: Grå Vægt: 1,75 kg Leveres med transportpose: 27 X 40 cm.
Pris 225 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid og hobby|Campingudstyr|Soveposer
sommerlejr rejse weekend hike sovepose.
Pris 1299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose
Sovepose til camping og trekking. Tolagskonstruktion med yderstof i 210T polyester. Maks. liggelængde 210 cm. Vægt 1335 g. Spec.: - Ideelt temperaturområde: 3-8 °C - Ydermateriale: 210T polyester. - For: Pongee - Fyld: 250 g/m2 i hulfibre - tovejs lynlås - Produktets vægtenhed: 1,35 kg - Halvrund hætte -.
Pris 249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Dame Sport & Outdoor Friluftsliv Soveposer & liggeunderlag
.
Pris 2199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Soveposer
Yeti's Fever Zero is an incredibly lightweight sleeping bag that is guaranteed to provide maximum warmth on the bitterest of nights..
Pris 2530.38 kr.
Kategori: Camping & Hiking - |Soveudstyr / Soveposer|
#!!#Vinder af 2014 Gear Institute 'Bedste nye Gear' Award, Mountain Hardwear HyperLamina sovepose er blevet manipuleret til at være....
Pris 1199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer Voksne (unisex)
Denne komfortable og bløde sovepose er den ideelle følgesvend til din baby. Den er udstyret med trykknapper på skulderne og en praktisk lynlås på siden. Produktdetaljer: 70 cm Materiale: 100% bomuld, fyld: 100% polyester Testet fri for skadelige stoffer efter Øko Tex Standard 100 Vaskbar op til 30 °C Egnet.
Pris 314 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Denne sovepose giver dig en tryg og god nats søvn, hvor du end måtte gå til ro. Posen er designet til at blive benyttet om vinteren. Tilmed er den vandafvisende. SynergyLinkâ„¢ sikrer, at dit udstyr interagerer med din madras, så du altid er garanteret den bedste af den bedste komfort. Du kan lyne den fra top.
Pris 1290.94 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - Vinter
3-Sæsons sovepose fra Asivik er det oplagte valg til sheltertur eller bare overnatning i telt. Soveposen er i en rummelig pasform hvor man kan bevæge sig frit rundt. Imprægneret yderside og en blød inderside med børstet polyester, der føles som bomuld..
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - 3 Sæsoner
The Gold Kazoo er en let og lækker udgave af klassikeren Blue Kazoo, som er en fuldt udstyret teknisk sovepose egnet til tre sæsoner. Soveposen er fyldt med 650+ gåsedun. Den er ligesom Blue Kazoo bygget med en særlig konstruktion, som holder bunden på plads, således kolde pletter elimineres. Denne sovepose.
Pris 1799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - 3 Sæsoner
Eagle Sovepose fra Carinthia er en militær sovepose med en lav vægt og ekstrem lille pakstørrelse. Soveposen udmærker sig bestemt til brug midt om sommeren, især pga. dens imponerende evne for gennemtrængelighed af damp og fugt, hvilket er vigtigt når man ligger og sover i et varmt og tropisk klima. Der kan.
Pris 799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - Sommer
Commando Sovepose fra Mil-Tec er en sovepose med en lav vægt og et blødt fyld. Fremstillet i 100% Polyester..
Pris 299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - Sommer
Lynx sovepose fra The North Face er en syntetisk, meget komprimerbar og ultralet sovepose til sommer camping. Lynx bruger Heatseekerâ„¢ Pro isolering som giver en god holdbarhed, kompressionsevne og levetid. Soveposens yderlag er en letvægts nylon ripstop shell som gør at fugt ikke trænger igennem udefra om.
Pris 1199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - 3 Sæsoner
Mil-Tec har udviklet Loftra Nautic 400 sovepose, som er en dejlig komfortabel model. Foret består af bomuld, som giver de rette forudsætninger for, at få en god nattesøvn. Du skal ikke være nervøs for, at få våde fødder når du skal sove – soveposen er nemlig udviklet i et vandafvisende materiale. Du har også.
Pris 399 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - 3 Sæsoner
V3