43" Klasse, 6000 Series LED TV, Smart TV, 4K UHD (2160p), Micro Dimming.
Pris 3695 kr.
Kategori: Fladskærms TV - Fladskaerms TV
Alsidigt LED-TV med lækkert design som med sine næsten 40 tommer har den perfekte størrelse, med godt billede og fyldig lyd..
Pris 3795 kr.
Kategori: Fladskærms TV - TV-apparater
Philips 4000 series Ultraslankt LED-TV 32PHT4032/12. Skærmdiagonal: 81,3 cm (32"), Skærmopløsning: 1,366 x 768 pixel, HD type: HD, Skærm teknologi: LED, Skærm facon: Flad, Skærm, lysstyrke: 280 cd/m², Billedformat: 16:9. Format til digital system: DVB-C,DVB-T,DVB-T2. Vægt: 5,1 g. Farve på produkt: Hvid Smukt.
Pris 1690 kr.
Kategori: Fladskærms TV - TV
Vores Sky tv bord er lavet i et moderne og smart design. Her får du et lækkert tv bord til stuen eller til værelset. Per colli L cm = 187 H cm = 27 W cm = 51 Kg = 46.
Pris 3839 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Tv møbel - Alle TV møbler|Alle TV møbler
TV antennesplitter til fordeling af TV  antennesignal. Tilslutning med standard antennestik.Adapteren går fra 1 hun stik til 2 han stik..
Pris 14 kr.
Kategori: Satellit- og kabelantenner - Antennesplitter
7313380222768.
Pris 19 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem og fritid - Alarm/Sikkerhed - Larm/Sikkerhed
Dette komplette sæt af vægvitrineskabe kommer til at være en fantastisk tilføjelse til din dagligstue og vil optimere rummet uden at gå på kompromis med indretningsstilen. Dette sæt, der består af et vægskab, et stående skab, to TV-skabe og en vægmonteret hylde, giver masser af plads til at opbevare.
Pris 2049 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Borde til underholdningscentre og tv
.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Musik - Entertainment - Music - CD, Audio DVD, etc.
1 stk combiner/decombiner Denne smarte SAT/TV combiner gør det muligt at trække et enkelt kabel med både SAT og TV signal. Praktisk hvis man både har parabol og alm. TV antenne / kabel TV..
Pris 25 kr.
Kategori: Satellit- og kabelantenner - Parabol tilbehør - Combiner
Med dette bløde og pelsagtige tæppe fra TecTake kan man slappe fuldstændigt af på den helt hyggelige måde. Tæppet føles meget blødt og er i en god kvalitet. Highlight: Det specielle ved tæppet er, at der er to åbninger til armene og en forlomme til mobiler og fjernbetjeninger. Bestil TV-tæppet med.
Pris 275 kr.
Kategori: Boligtekstiler - TecTake Bolig Tekstil Tæpper & plaids
Stilfuldt TV-bord i egefiner. Det smarte TV-bord er fremstillet i egefiner og har en skuffe i MDF. Kombinationen mellem den hvide og lyse træfarve, giver TV-bordet et skandinavisk udtryk..
Pris 4899 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/TV-Borde
36 mm plastik fodbold i TV-udgaven med naturtro design i sort/hvid til bordfodboldspil..
Pris 15 kr.
Kategori: Spil - BORDFODBOLD/Tilbehør
Design Letters.
Pris 249.5 kr.
Kategori: Service & bestik - Bakker,Dekoration,Dagligstue,Bolig
Fjernbetjening til dit TV og video med indbygget spionkamer og 8GB hukommelse. Kan bruges til de fleste TV og ingen vil opdage kameraet, som du blot peger ind imod rummet du vil overvåge. Indbygget "one-key" funktion, så den automatisk leder efter dit tv og sætter fjernbetjeningen op. Der er indbygget.
Pris 559 kr.
Kategori: Legetøj - Spion Kameraer
Praktisk tv bord i et moderne design med overordnede dimensioner på 45 x 150 x 45 cm (L x B x H) der giver tilstrækkeligt med opbevaringsplads på de tre forskudte hylder. Møbelet består af to dele, som er lavet af 40 mm tykt MDF med en hvid højglanscoating og er fastgjort til hinanden med to forkro.
Pris 1599 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuemøbler TV-borde og skabe
Tv-produktion: nye vilkår (Forlag: Samfundslitteratur, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788759311912).
Pris 158.4 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
MICHELLE er en serie af opbevaringsmøbler, hvor diverse stilarter mødes og skaber en moderne indretning i det stilbevidste hjem. Møblernes praktiske konstruktion passer perfekt til det omhyggeligt designet udseende. Serien består af sofaborde, skænke og tv-bænke i forskellige modeller og farver. Smart og.
Pris 3495 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Indendørs - Opbevaring - Tv-bænke
Tv bord fra den moderne Nora møbelserie. Tv bordet er 150 cm i bredden og er udstyrret med 2 låger, 1 midterrum og 1 skuffe, hvilket giver gode opbevarings muligheder.  Midterrummet passer til de fleste dvd-afspillere i standardstørrelse. Kontakt os endelig for nærmere information angående levering af møbler..
Pris 1499 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Tv borde
.
Pris 209 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Role play Cleaning and household|Toddler|Unisex
V3