.
Pris 599 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
Bjerg Vandresko er et særligt holdbart fodtøj. Støvlen har en øvre del og et ”skelet” i beskyttende Libasmart og TPU. For øget komfort har de fokuseret på området omkring anklerne samt en ny 3-lags indre sål. Et lag af Libasmart forbedret TPU beskytter tæerne og hælen. Der er endvidere et tyndt lag TPU-film,.
Pris 1999 kr.
Kategori: Herresportstøj - Sko
Hanwag Robin Light GTX - Herre Vandresko m/Goretex er en yderst letvægtig vandresko i et komfortabelt og formstabilt design med dobbelte stikninger og forstærkende syninger på siden. Blød og åndbar foring i temperatur-regulerende og antibakteriel Bio Ceramic&.
Pris 1549 kr.
Kategori: Herretøj - OutdoorXperten
Hanwag Robin Light GTX er fremstillet i blød og lækker nubuck kombineret med Cordura®-nylon og lige velegnet til rejser, storbyferier og til en komfortabel hverdag. En yderst letvægtig vandresko til herrer m/Goretex i et komfortabelt og formstabilt design med do.
Pris 1549 kr.
Kategori: Træningssko damer - Sko
Vandresko Meindl OHIO LADY 2 GTX Beige Fås i damestørrelse. 36,37,38,39. . Dame Sko Vandresko..
Pris 1239 kr.
Kategori: Damesko - Dame Sko Vandresko|F
Replay.
Pris 847 kr.
Kategori: Damesko - Apparel & Accessories Shoes
Brütting Expedition Vandresko i blå og grøn med solid bund og rund snude. InformationMærke: BrüttingType: VandreskoModel: ExpeditionModel ID: 191225Farve: Blå & GrønMateriale: P.U, Gummi & Tekstil.
Pris 419 kr.
Kategori: Træningssko damer - Fritids & løbesko
Vandresko New Sprinter fra Scholl er gode både til lange gåture, til power walk som til arbejdsbrug. De fungerer også som løbesko. Skoene er i ventilerende tekstil med syntetforstærkning som giver stabilitet. Vatteret rundt om kanten og pløsen. Snøre justerer pasformen. En stabil bro i svangen giver en.
Pris 849 kr.
Kategori: Træningssko damer - Dame Sko Træningssko
Scarpa Cyrus GTX vandreture ShoesThe sko version af Scarpa's bedst sælgende Terra, en klassisk stil walking sko passer lige til trai....
Pris 1299 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Sko Herre
KEENs Terradora tilbyder ultimativ komfort med en sikker pasform samt stil og er skabt til stierne og byvandring..
Pris 571.98 kr.
Kategori: Træningssko damer - |Fodtøj / Udendørssko|damer
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Normal) •• Materiale: Tekstil.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Bred) •• Materiale: Ruskind.
Pris 775 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
.
Pris 599 kr.
Kategori: Herresko - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 449 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 399 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbud
.
Pris 399 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbud
CMP vandresko i superlet udgave og stadig i vandtæt og åndbart design med lækre detaljer i øvrigt. CMP er et italiensk familiefirma der levere høj kvalitet i fodtøj og altid har gjort det. Her det en vandresko i størrelser der passer til de fleste kvinder, men er lige så velegnet til juniorer der bare ikke.
Pris 699 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Salomon vandresko i meget åben design med masser af udluftning og rigtigt gode absorberende egenskaber. Det er ikke mærkeligt at Salomons vandresandal igen og igen ligger i toppen af salgslisterne og denne udgave af sandalen giver bare endnu mere lyst til at komme ud i sommerlandet og vandre. Sandalen er.
Pris 649 kr.
Kategori: Damesko - Sandaler
CMP vandresko i lækkert design og med både vandtæt og åndbar membran og masser af lækre detaljer. Skoene er velegnet til vandring og perfekte til det danske terræn, der både kan byde på vådt og mudret terræn og ind imellem også med sne og is. Skoens bund er nemlig lavet til at kunne stå fast i al slags vejr.
Pris 699 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
V3