.
Pris 499 kr.
Kategori: Herresko - Rodekassen - Udsalg
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Normal) •• Rigtig god vandrestøvle fra Viking model Komfort Mid GTX holdt helt i sort. Støvlen er med snørebånd, så den kan tilpasses foden perfekt. Det er en Gore Tex støvle, så den er vandtæt og meget åndbar. Den passer perfekt til lange traveture og.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
Den bedst sælgende X ULTRA 3 har udviklet sig til en endnu mere effektiv vandresko. Takket være Descent Control teknologi takler skoene effektivt tekniske stier og skinner virkeligt igennem på svære nedstigninger..
Pris 421.25 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Sko / Fodtøj til friluftsliv / Fast Hike|
Herresko fra Graninge. Yderside i skind og Grantex. Snøre foran. Inderside i tekstil. Aftagelig indersål i skind. Støddæmpende og antistatisk ydersål i riflet gummi..
Pris 847 kr.
Kategori: Damesko - Apparel & Accessories Shoes
Rigtig god vandrestøvle fra Viking model Komfort Mid GTX holdt helt i sort. Støvlen er med snørebånd… Læs mere....
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Damesko - Fashion Shoes Ladies
.
Pris 299 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 449 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Normal) •• Super god vandrestøvle fra Viking model Impulse Mid Gtx. Støvlen er en let snørestrøvle der har en super god pasform. Den kan snøres helt til, også på smalle fødder. Der er god støtte ved anklen, hælen og på siderne, så den også kan bruges på.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
Vandresko fra peperoni med Softshell som er  svedtransporterende, åndbar og  hurtigtørrende. Skoen har en robust gummisål med et godt greb så man står fast. Snuden er forstærket med hård plast som beskytter tæerne. Information:  Udvendig: Softshell/Gummi Indvendig: Stof Sål: Gummi .
Pris 179 kr.
Kategori: Herresko - Mænd / Herresko & støvler / Sko & sneakers
Vandresko fra peperoni med Softshell som er  svedtransporterende, åndbar og  hurtigtørrende. Skoen har en robust gummisål med et godt greb så man står fast, heruodver er der forstærket snude som beskytter tæerne mod slag. Information: Udvendig: Softshell/Gummi Indvendig: Stof Sål: Gummi .
Pris 179 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder / Damesko & støvler / Sko & sneakers
.
Pris 499 kr.
Kategori: Træningssko damer - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 399 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 499 kr.
Kategori: Damesko - Tilbud
Viking Komfort W overgår en hver hverdagssneaker, vi endnu har haft her i butikken. Den er let, har et pænt og neutralt design, egner sig rigtig godt til både gå, løb og udeliv. Det bliver ikke meget mere komfortabelt - som navnet også antyder! Skoen er lavet med Vikings helt egen UGC sål, som er en.
Pris 299 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Let og lækker vandresko med vandtæt Goretex membran, leveret af dedikerede sko-eksperter. Viking har begået en ganske behagelig og yderst let vandresko, der også er perfekt som hverdagssko. Den har en Goretex memran der gør den helt vandtæt, samtidig med at foden kan ånde ud igennem den. Sålen er skridsikker.
Pris 699 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Fine små vandresko i sort imiteret læder med justerbar lukning. Herre modeller til kvinder er den store trend dette efterår. Tåen er spids med en let runding. Indlægssålen er komfortabel med støddæmpende effekt. Gummisål med kraftigt mønster for godt greb. Materiale: 100% syntetisk Farve: Sort Bredde: Normal.
Pris 299 kr.
Kategori: Damesko - Snøresko
Salomon vandresko i meget åben design med masser af udluftning og rigtigt gode absorberende egenskaber. Det er ikke mærkeligt at Salomons vandresandal igen og igen ligger i toppen af salgslisterne og denne udgave af sandalen giver bare endnu mere lyst til at komme ud i sommerlandet og vandre. Sandalen er.
Pris 599 kr.
Kategori: Damesko - Sandaler
Merrell vandresko i den kvalitet du virkeligt ville ønske du købte hver gang. Super pasform, super støtte og en gudsbenådet lækker sko i det hele taget. Skoen har en Goretex membran, der giver en helt vandtæt og åndbar oplevelse, så du kan bruge vandreskoen hele året rundt. Membranen sidder lige inde under en.
Pris 1299 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
V3