Fuldendt vin gavesæt i fem dele med alt, hvad man har brug for til at nyde sine skønne vine. Information: - Sættet indeholder: - Proptrækker - Termometer - Vinflaske prop - Drypfri ring - Vin skænkeprop.
Pris 55 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bolig / Køkkentilbehør / Vin & cocktail / Vintilbehør
Vinene fra Rhone Rhône er danskernes foretrukne vinområde og hjemstedet for mange varme og karakterfulde vine. Det er et af de ældste og historisk mest interessante vinområder i verden, varieret i enhver forstand. I denne bog, der er illustreret med kort og smukke fotos, vurderer Niels Lillelund kritisk de.
Pris 314.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Vinluftare / Vink Ante Sjælden Kombineret drypfri tud og vind kant separator med en helt unik og visuel vinluftningsprocess. Bringer på en genial og enkel måde mere ilt, hvilket betyder, at du vil komme til at opleve alle de dufte og fine detaljer i din vin, som du normalt ikke ville komme tæt på. Denne.
Pris 89 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid - Køkkenprodukter - Bar- Tilbehør
Vin-& Champagnekøler Sort fra Nuance.
Pris 269 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem og have Køkken og spisestue Barudstyr Spande og køleskabe til afkøling af drikkevarer
.
Pris 59 kr.
Kategori: Service & bestik - Vintilbehør // Servering og opbevaring // Champagnestopper
Oplev en fantastisk aften med topvine fra kultproducenten Casanova di Neri, som adskillige gange har fået de attraktive 100 point for ALLE deres Brunello-vine gennem de seneste 20 år. De store Brunello-vine bliver suppleret med hvid- og dessertvin fra den Baroloproducenten Rocche dei Manzoni. En af de store.
Pris 1595 kr.
Kategori: Gaveindpakning - madoplevelse
CLARKS formår at kombi- nere fashion forward design med godt håndværk og komfort, når de designer sko og støvler.. For: 100% tekstil. Overdel: 100% læder. 100% læder. Ydersål: gummi. Komfortabel pasform. Ideel til brug om sommeren.. Letvægtsgummisål..
Pris 699 kr.
Kategori: Herresko - Men Shoes|Men
Caudalie vine body butter 225 ml.
Pris 260 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje Krop
Printet opskrift i farver vedlægges.Opskriftservicen kan kun benyttes ved køb af kittet..
Pris 46 kr.
Kategori: Kreativ leg - kun pakker
When the sun goes down and the lights turn on, London's Heathrow Airport comes alive. The crossroads of the world becomes more magical, more atmospheric, more beautiful. Vin Man, creator of social media's LHR:airside, works rampside at Heathrow, always with a camera close to hand to create....
Pris 219 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Knæk julens nødder med denne praktiske og elegante nøddeknækker fra Vacu Vin, der er let at bruge og som også er designet med en bakke forneden..
Pris 89 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Brands Vacu vin
Asics.
Pris 647 kr.
Kategori: Damesko - Apparel & Accessories Shoes
For at nyde en god flaske vin har du brug for at fjerne den beskyttende folie først. Denne ZWILLING® Sommelier folieskærer gør jobbet let. Den 13 cm x 8 cm x 4,2 cm folieskærer kan ganske enkelt sættes på siden af flasken, hvor den afslører de fire ruller inden i. Disse ruller placeres....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken universKøkkenredskaberVintilbehørDiverse tilbehør
– 92% nylon og 8% spandex. – Maskinvaskes ved 30 °C..
Pris 101.5 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Overdele Bluser|Kids|Female
Dæk bord med Bouquetserien fra Peter Svarrer og Holmegaard, der er skabt til at blive nydt og brugt – til vinkorrekt servering og som en hyldest til godt hverdagsdesign. Hedvinsglasset i vinserien rummer 32 cl. og er ideelt til dessertvinens søde druer. I serien finder du også glas til hvidvin, rødvin, vand,.
Pris 539 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning // Glas & Krus // Vinglas
.
Pris 212.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Elegant vinreol som får vinen til at fremtræde som et dekorativt element der hvor vinen nydes! Vinen lagres på den bedste måde i denne vinreol, idet den vandrette måde hvorpå vinen placeres i vinreolen tilsikre at korkproppen altid er fugtig og dermed tæt. Den smarte vinreol kan indeholde op til 8 flasker.
Pris 305 kr.
Kategori: Service & bestik - Isenkram og bolig|Køkkenartikler|Vintilbehør
Hold din hud uimodståeligt blød med Caudalie Vine Body Butter. Rig og luksuriøs, og den er formuleret med en ekspertblanding af drueolie, sheasmør og vinolevure® til at reparere, genoprette og bearbejde din hud fra top til tå ved at påfylde hudens beskyttende hydrolipidiske film. Hurtigt absorberene, og.
Pris 192 kr.
Kategori: Hudpleje - Health and Beauty Body Care Body Butter
Anbefalet daglig dosisEnkelt middel: 2 dråber i et glas vand drikkes i små slurke eller tilsættes 30 ml kildevand. Tag 4 dråber minimum 4 gange dagligt. Flere midler: Bland 2 dråber af hvert remedie (max 7) og indtag som beskrevet ovenfor..
Pris 82.95 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud
V3