Rigtigt sød blød bh fremstillet i økologisk bomuld fra Swegmark. Bh-toppen har en opfriskende bomuld med miks af transparente blonder og prikket stof. Vatterede skulderstropper med justerbar længde med god komfort og støtte. Klassisk lukning med skønne sømme som føles behageligt mod din hud. Blød bh.
Pris 265.05 kr.
Kategori: Lingeri - Undertøj/Bh|Kvinde
Sheasmør og granatæble i denne Natio Wellness Body Butter øger den naturlige glød i huden, mens den er rigt fugtgivende for at efterlade din krop satin-blød. Træd ud af huset hver morgen og føl dig som en revitaliseret dig med denne fantastiske body butter. Denne Natio Wellness Body Butter indeholder.
Pris 104 kr.
Kategori: Hudpleje - Body Care [Health and Beauty]|Health and Beauty Kropspleje|female
Philips Hue Wellness White Ambiance fra Philips.
Pris 599 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have
.
Pris 96 kr.
Kategori: Helse - Primavera Health & Wellness Æterisk olie bio
Royal Jelly er en af de mest naturlige aktive ingredienser til at supplere din vitalitet. Det har sin oprindelse fra bikuber, hvor den fodres til voksende dronninger. Læs mere for at udforske dens næringsstoffer, som gør den til en rig bikube af mikronæringsstoffer og et formidabelt kosttilskud fyld.
Pris 149 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Immunsystem
Wellness Escapes: The World's Best Yoga Retreats and Other Ideas for Enriching (Forlag: Lonely Planet, Format: Indbundet, Type: Rejseguide, ISBN: 9781787016972).
Pris 141.75 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Sød harepige. Bomuld/polyester 51 cm Medium.
Pris 235 kr.
Kategori: Legetøj - Bamser & Dukker
Wellness bordlampen har hvidt, stemningsskabende lys og kan reguleres mellem de kolde og varme nuancer. Dette foregår enten med den medfølgende lysdæmperkontakt eller via appen på din smartphone eller tablet. Den medfølende Hue lyskilde kan reguleres fra en meget gylden farve (2200 kelvin) og helt op til et.
Pris 749 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Lyskilder & pærer - Philips Hue
Wellness bordlampen har hvidt, stemningsskabende lys og kan reguleres mellem de kolde og varme nuancer. Dette foregår enten med den medfølgende lysdæmperkontakt eller via appen på din smartphone eller tablet. Den medfølende Hue lyskilde kan reguleres fra en meget gylden farve (2200 kelvin) og helt op til et.
Pris 749 kr.
Kategori: Pærer - Lyskilder - Philips Hue
Wellness Teas English Tea Shop Gaveæske 36 breve øko 1 æske. Wellness Teas English Tea Shop Gaveæske Collection of Handpicked Teas med Sød lille gaveæske med 6 smagsvarianter te = 36 breve ialt. Teen er økologisk og dyrket på kontrollerede marker. Soil Association. Bidro. English Tea Shop er: Økologisk.
Pris 84.15 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer Kaffe, kakao, te og urter Te i breve
Wellness spørgsmål for videregående uddannelse er en væsentlig ressource, der omhandler en række studerende wellness spørgsmål konfrontere erhverv....
Pris 319 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Samfund og politik
Sports-bh uden bøjle med bløde skåle og bekvemt elastisk bånd under barmen fra Triumph Triaction Studio-Wellness-serien – som skabt til sport som yoga eller pilates. Superblød, let og lækker model i dejlig komfortabel kvalitet med blødt mesh-for.- Bløde skåle uden bøjle, der former en naturlig kontur- Skåle.
Pris 289 kr.
Kategori: Lingeri - Sports BH
PRODUKTET SOLIDEA LÅR NIGHT WELLNESS ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR.Solidea Lår night wellness er designet til brug om natten. Den øgede kompression reducerer den fysiologiske omkreds af benene om natten. Materialet, strømpen er lavet af, indeholder mineraler, der stimulerer kroppens naturlige termiske.
Pris 239 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sygeplejetilbehør Støttestrømper
Philips Hue Connected Wellness Bordlampe. Bordlampen Wellness fra Philips kender vi allerede, men nu kommer den altså med en Hue White Ambiance pære. Lampen har et rigtig fint design og et glas der er perfekt til Hue. . Lampen har en almindelig E27 fatning og en Hue White Ambiance pære er inkluderet, samt en.
Pris 749.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Her får du den højeste liggekomfort til senior-hunde og hunde med led- og eller hvirvelsøjleproblemer. "Huskeskumgummiet" er viskoelastisk og har i flere år vist sig at være godt inden for hundemedicin. Skumgummiet tilpasser sig kroppen så perfekt, at det aflaster led og hvirvelsøjle. Tilpasningen sker, når.
Pris 249.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Premium oppustelig jet spa bad fra Intex med behagelig og masserende bobler. Med 4 jet dyser der sender en kraftig og masserende vand strøm ud i bassinet. Nem opsætning og kommer med nemt og brugervenligt betjeningspanel. Med Intex Hard Water Treatment system indbygget der forebygger opbygning af kalk i.
Pris 6999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Brug Wellness Philips Hue hvid atmosfære-bordlampen sammen med dit Philips Huesystem, og få glæde af naturligt, hvidt lys, der hjælper dig med at vågne, få energi, fokusere, læse og slappe af. Nyd denne bordlampes tidsløse design.Denne pendel sælges med fjernbetjening..
Pris 749.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El & belysning Philips Hue Indendørs belysning
Om overkommelige livsstilstiltag, vigtig viden om vejrtrækning, gode kosttips og lette øvelser, fx åndedræts- og strækøvelser. Og overblik over alverdens kropsterapier, fra tusind år gamle metoder til de allernyeste. Fra De Fem Tibetanere, meditation, og mindfulness, til bedre søvn og spa brug - med masser af.
Pris 75 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bordlampe, 9.5W, LED, E27, betjenes med din smart-enhed via Hue Bridge (medfølger ikke) eller via dimming switch som medfølger, Hue Bridge er altså ikke nødvendig for at bruge lampen, men anbefales for at få fuldt udbytte, 806 lumens, levetid op til 25.000 timer, sort.
Pris 599 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Smart Home
V3