Welness syndromet Træner du ikke så meget, som du burde? Tæller du kalorier i søvne? Er du flov over, at du ikke er gladere? Så kan du meget vel være ramt af lykke syndromet. De to bestsellerforfattere Cederström og Spicer gør op med myten om, at vi frit kan vælge vores skæbne ved at vende os indad. De er.
Pris 174.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Krop & sundhed
Wellness-bh uden bøjle fra FELINA. Helt enkel og glat, også perfekt under en T-shirt. Meget komfortabel model med formpressede skåle og støtte under barmen. 90% polyamid og 10% elasthan. Vi anbefaler maskinvask i vaskepose. Skånsom maskinvask 40°C. Må ikke klorbleges. Må ikke stryges. Må ikke renses. Må ikke.
Pris 549 kr.
Kategori: Lingeri - Dame Dameundertøj Corsager og korseletter
Royal Jelly er en af de mest naturlige aktive ingredienser til at supplere din vitalitet. Det har sin oprindelse fra bikuber, hvor den fodres til voksende dronninger. Læs mere for at udforske dens næringsstoffer, som gør den til en rig bikube af mikronæringsstoffer og et formidabelt kosttilskud fyld.
Pris 284 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Immunsystem
.
Pris 109 kr.
Kategori: Hårpleje - Primavera Health & Wellness Æterisk olie bio
Aromalampe i ubehandlet stentøj - Indretningsdetalje - Spreder din foretrukne duft - Lys og varme.
Pris 75 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Aromaterapi
Viser skridt, kalorier og distance samt overvåger din søvn. Wellness-armbåndet hvor hvert et skridt tæller Lærer dit aktivitetsniveau at kende og giver dig et personligt tilpasset dagligt mål Viser skridt, kalorier og distance samt overvåger din søvn Kan parres med en pulsmåler¹ til træningsaktiviteter.
Pris 499 kr.
Kategori: Smarture - Gode Behandlinger Wellness-armbåndet
.
Pris 719 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Smarta hem / Smart hjem / Lys
.
Pris 749 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -
Natio Wellness Body Lotion er en fantastisk let og silkeagtig lotion, der helbreder huden og genopretter fugt til at gøre huden lysende. Natio Wellness Body Lotion er fremstillet af granatæble, aloe vera og E-vitamin og fremmer en sund, blød og glat teint. Brugsanvisning: Brug dagligt, og anvend det efter.
Pris 63 kr.
Kategori: Hudpleje - Health and Beauty Body Care Body Lotion
Wellness bordlampen har hvidt, stemningsskabende lys og kan reguleres mellem de kolde og varme nuancer. Dette foregår enten med den medfølgende lysdæmperkontakt eller via appen på din smartphone eller tablet. Den medfølende Hue lyskilde kan reguleres fra en meget gylden farve (2200 kelvin) og helt op til et.
Pris 749 kr.
Kategori: Pærer - Lyskilder - Philips Hue
Wellness bordlampen har hvidt, stemningsskabende lys og kan reguleres mellem de kolde og varme nuancer. Dette foregår enten med den medfølgende lysdæmperkontakt eller via appen på din smartphone eller tablet. Den medfølende Hue lyskilde kan reguleres fra en meget gylden farve (2200 kelvin) og helt op til et.
Pris 749 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Lyskilder & pærer - Philips Hue
Kombinér stemningsskabende lys og arbejdslys i én og samme lampe. Det kan du med Wellness, der er en bordlampe fra Philips Hue universet. Den giver mulighed for at vælge indirekte eller direkte lys. Det gør, at du nemt kan skabe din egen atmosfære, så lyset fra lampen passer til dit humør eller den aktivitet.
Pris 739 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Lyskilder & Pærer - Philips Hue
PRODUKTET SOLIDEA LR NIGHT WELLNESS ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR. Solidea Lr night wellness er designet til brug om natten. Den gede kompression reducerer den fysiologiske omkreds af benene om natten. Materialet, strmpen er lavet af, indeholder mineraler, der stimulerer kroppens naturlige termiske.
Pris 239 kr.
Kategori: Helse -
Body Wash Wellness Feeling Lavera 200 ml 200 ml i tube. Body Wash Wellness Feeling Lavera mild shower gel med skøn duft af økologisk vildrose frugtekstrakt vasker din krop blidt med naturlige ingredienser. Huden efterlades blød og velduftende. Vegan. NaTrue. Lavera. Body Wash Wellness Feeling Lavera.
Pris 51.95 kr.
Kategori: Hårpleje - Personlig pleje Body-, hårshampoo & sæbe Bodyshampoo
Her får du den højeste liggekomfort til senior-hunde og hunde med led- og eller hvirvelsøjleproblemer. "Huskeskumgummiet" er viskoelastisk og har i flere år vist sig at være godt inden for hundemedicin. Skumgummiet tilpasser sig kroppen så perfekt, at det aflaster led og hvirvelsøjle. Tilpasningen sker, når.
Pris 249.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Philips Hue Connected Wellness Bordlampe. Bordlampen Wellness fra Philips kender vi allerede, men nu kommer den altså med en Hue White Ambiance pære. Lampen har et rigtig fint design og et glas der er perfekt til Hue. . Lampen har en almindelig E27 fatning og en Hue White Ambiance pære er inkluderet, samt en.
Pris 749.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Premium oppustelig jet spa bad fra Intex med behagelig og masserende bobler. Med 4 jet dyser der sender en kraftig og masserende vand strøm ud i bassinet. Nem opsætning og kommer med nemt og brugervenligt betjeningspanel. Med Intex Hard Water Treatment system indbygget der forebygger opbygning af kalk i.
Pris 6999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Wellness Escapes: The World's Best Yoga Retreats and Other Ideas for Enriching (Forlag: Lonely Planet, Format: Indbundet, Type: Rejseguide, ISBN: 9781787016972).
Pris 141.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Wellness spørgsmål for videregående uddannelse er en væsentlig ressource, der omhandler en række studerende wellness spørgsmål konfrontere erhverv....
Pris 299 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Samfund og politik
V3