|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd cykelferie
Først og fremmest skal man vælge den rette rute og dermed altså vælge det rigtige sted at holde ferie og henlægge jeres cykelferie til. Husk at I kan tage jeres cykler med toget til et andet område end der, hvor I bor, hvis I har lyst til at cykle i en anden del af landet.

Som udgangspunkt siger man, at Danmark er et relativt fladt land og dermed meget velegnet til at cykle i overalt. Det er dog ikke de høje stigninger, der er den største udfordring. Vind og vejr er derimod dét, der kan få selv den mest venlige vej til at blive en barsk udfordring. Derfor kan det flade Vestjylland være langt mere krævende end det bløde og let bakkede Fyn, der faktisk regnes for det bedste sted at holde cykelferie.

Især Sydfyn er fortrinlig, fordi man der kan lave en ørundtur og vil opleve. Samtidig er der i området et stort og bredt udvalg af campingpladser, B & B (Bed and Breakfast) og kroer m.m., hvor man kan overnatte.

Vigtigt er det også, at man selvfølgelig ikke vælger for lange distancer. At cykle langt gør jo ikke ferien bedre i sig selv.


Hastværk er lastværk

I opnår ikke noget ved at give den gas og brænde ud. Det er bedre at gemme noget energi til at nyde de steder, hvor man gør holdt i løbet af dagen.

Husk også at give plads til uforudsete ting i jeres planlægning og program. Lad endelig ikke tingene blive for pressede.

Bagage og overnatning

Enhver ved, at for meget tung bagage slider på store og små cyklister. Charmen ved cykelferie er da også netop det enkle liv, og nyd det derfor frem for at se det som en begrænsning. Rådet er selvfølgelig, at man kun tager det allemest nødvendige med. Investere i gode cykeltasker, der kan holde.

En måde at slippe for så megen bagage er selvfølgelig at vælge en overnatningsform, hvor I ikke behøver at medbringe telt og/eller soveposer. Her er B & B oplagt, men også bondegårdsovernatning kan I vælge. I byerne er der også vandrehjem, som eVandrerhjem er en god overnatningsmulighed på cykelferier meget populære. På campingpladserne er der tit hytter i flere forskellige kategorier, men desværre er det oftest sådan, at de kun udlejes på ugebasis i højsæsonen.Cykel tur

Kategorier på sider:

Gode råd cykelferie Huskeliste cykeltur Cykler Racercykler Cykeltøj Børnecykler Cykeludstyr
 
 
 Du er her: Cykeltur - Cykel Cykeltur - - Hvad er Cykeltur en et  Cykel tur 

Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.