|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:

En bil (eller et automobil) er et selvkørende, motoriseret køretøj opfundet i slutningen af det 19. århundrede.

Der findes ingen præcise optegnelser over hvornår den første bil kørte af egen kraft, men patentet (DRP 37435) der blev registreret 29. januar 1886 anses for at være verdens første bil. Patentindehaveren var Carl Benz (1844-1929), og opfindelsen "Motorwagen Modell 1" et trehjulet køretøj med en encylindret vandkølet benzinmotor på 958 cm³ der ydede 0,75 hestekræfter ved 400 o/min.

Det første køretøj der gik i serieproduktion var Modell 3. Og det var netop i en Modell 3 at Carl Benz’ hustru Bertha, med sønnerne Eugen og Richard, uden sin mands viden, foretog den berømte køretur på ca. 80 km fra hjemmet i Mannheim til Pforzheim for at bevise, at når en kvinde kunne køre et automobil, så kunne det jo ikke være så farligt som samtiden ellers mente.


»Mest solgte netop nu:


Honda
Honda Motor Co., Ltd er en japansk fabrik, der er mest kendt for at producere motorcykler. Derudover fremstiller Honda også biler, knallerter/scootere, ATV, bådmotorer, industrimotorer, havemaskiner m.m. Firmaet er verdens største producent af benzinmotorer.

Honda blev stiftet i 1948 af Soichiro Honda og har sit hovedkvarter i Tokyo. Soichiro Honda havde tidligere produceret stempelringe til det japanske marked.

Modeller:

* Logo
* Jazz
* Civic
* Accord
* Shuttle
* CR-V
* FR-V
* Insight
* HR-V
* S2000
* Beat
* Concerto
* NSX
* Prelude
* Integra
* Legend
* Odyssey
* Stream.... læs mere fra menuen
bil modeller bilmodel bil model

Kategorier på sider:

Opel Nissan Mercedes Benz Bil ting Rejser og Ferie Forsikringstilbud Lamborghini Suzuki Bilmodeller Kia Ferrari Hyundai Porsche Bilbøger Tilbud Netbutikker Bentley Honda Mitsubishi Ford Renault Chevrolet Kampagnetilbud Bilkøb Mazda Bilportaler Alfa Romeo Fiat Billeasing Citrøn Peugeot Audi Bilbøger diverse Bilferie BMW Volkswagen Toyota
 
 
 Du er her: Bilmodeller - Bil og motorcykel Bilmodeller - - Hvad er Bilmodeller en et  bil modeller bilmodel bil model 

Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.