Hos KlubKlub sparer du op til 90% på dine skønhedsprodukter.
Pris 49 kr.
Kategori: Hårpleje - Default Category Hårpleje
Nem kontrol til frisure. Beriget med salvie, Ginseng og Quillaja, giver Medium Hold Spray Gel anaturallook andfeel med....
Pris 149 kr.
Kategori: Hårpleje - Produkter til hårstyling
Produktbeskrivelse Classic Defining Paste fra American Crew er en voks med stærkt hold og medium glans. Giver dig mulighed for at være kreativ med din styling og samtidig bevare et naturligt look. Anvendelse: Tag en lille smule af produktet og gnid mellem håndfladerne eller fingerspidserne for at bløde.
Pris 149 kr.
Kategori: Hårpleje - Mode|male Tøj-til-mænd Grooming Hårpleje & styling
American Crew Defining Paste er en klassisk hårvoks til mænd, der giver medium hold og et mat look. Hårvoksen er velegnet til forskellige længder af hår, hvor den giver et fleksibelt hold der er let at restyle i løbet af dagen. Derfor er den ideel til dig der ønsker et tilbagestrøget look. American Crew.
Pris 89 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty - Body Care
Firm Hold Styling Gel fra American Crew har en alkoholfri formel som giver det ultimative hold og glans til håret. Firm Hold Styling Gel fordeles i håndklædetørt hår og styles efter lyst. Produktet har en lav PH værdi som forhindrer hovedbunden i at udtørre og gelén er drysfri..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Hårpleje - Stylinggel
American Crew Shaving Skincare Revitalizing Toner er en fugtgivende og beroligende after-shave creme, der lukker porrerne efter barbering. American Crew Revitalizing Toner egenskaber- beroligende og fugtgivende- modvirker inflammation og irritation i huden- køler og opfrisker huden- indeholder ekstrakter, der.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje -
.
Pris 50 kr.
Kategori: Hårpleje - 486|Hår & Styling Hårpleje Shampoo
Kontrolleret style, høj flexibilitet, lav glans, stærk hold med naturlig finish, Let at vaske ud, passer til alle hårtyper. ANVENDELSE: Tryk en lille mængde ud i håndfladen, arbejd det ind i håndfladen og fordel i fugtigt hår. For en bedre tekstur, anvend det direkte i tørt hår..
Pris 155 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje - Styling - Hårvoks & stylingpaste
Giver medium hold med høj glans, og American Crew Pomade er et moderne, fleksibelt alternativ til stylinggels, der tillader dig at oprette klassiske, tilbagelagte looks eller blot tage kontrol over din frisure. Et alsidigt stylingprodukt, og American Crew Pomade er yderst effektiv til styling af både krøllet.
Pris 120 kr.
Kategori: Hårpleje - Health and Beauty Hair Care Hair Styling
.
Pris 69 kr.
Kategori: Hårpleje - Personlig pleje - Kosmetik - Hårpleje
Haarverzorging American Crew Grooming Cream 85 gr. Fra American Crew..
Pris 79 kr.
Kategori: Hårpleje - Hår
Morecosmetics fører American Crew. Denne vare er på fjernlager og leveres hjem til dig indenfor 4-7 hverdage fra bestilling med PostNord! Vi sælger et kæmpe udvalg af Hårstyling online hos Morecosmetics, og American Crew Classic Pomade 85g er absolut inge.
Pris 110 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårstyling
American Crew Liquid Wax er en flydende voks, som er nem at fordele i håret. Kan med fordel bruges i længere hår. Voksen giver håret medium hold og shine. Information: Mærke: American Crew Model: Liquid Wax Type: Hårpleje, Mænd Indhold: 150ml.
Pris 55 kr.
Kategori: Hårpleje - Voks
Boost Powder fra American Crew en en hårpudder, som giver dit hår volumen og fylde samt en flot, mat finish..
Pris 89 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty Personal Care Hair Care Hair Styling Products
American Crew Alternator Finishing Spray 100 ml Hair Spray til mænd og til frisuren der skal holde hele dagen. Alternator Finishing Spray giver et fleksibelt hold og er velegnet til alle hårtyper og til både langt og kort hår..
Pris 79 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårprodukter | Pleje & Styling Styling Hårlak & Hairspray
Balsam fra American Crew Den her kan få styr på manken Daglig balsam Efterlader håret blødt og håndterbart Farvel til filtret hår og goddag til gennemfugtet hår - uden at tynge det Indeholder b5-vitamin, rosmarin og menthol Velegnet til alle hårtyper.
Pris 125.12 kr.
Kategori: Hårpleje - Kvinder Nyheder Nyheder: Face + Body
American Crew Daily Shampoo er en mild og plejende hverdagsshampoo til mænd, der hjælper med at nedbryde overskydende olie i håret og genopretter hårets naturlige fugtbalance, så det efterlades....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Hårpleje -
.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje/Styling produkter/Voks og pomade|Skønhed
Gel&Cream 250 ml.
Pris 111 kr.
Kategori: Hårpleje - Husholdning - Skønhedspleje - Hårpleje - Hårstyling|Husholdning|Skønhedspleje|Hårpleje|Hårstyling
V3