Rapid Clear er en automatisk, digital blodtryksmåler til hjemme- og klinikbrug.Derfor skal du vælge en Rapid Clear blodtryksmålerHurtig og præcis måling af dit blodtrukViser forhåndsmåling under oppustningsfasenIndbygget hukommelse der kan huske op til 200 (100x2) af dine målinger Udregner gennemsnit: Få nemt.
Pris 599.95 kr.
Kategori: Helse - Sygeplejeartikler
Testdig Blodtryksmåler LD-575 er klinisk valideret og godkendt med både BHS (British Hypertension Society) og ESH -mærket (European Society of Hypertension).Instrumentet er nemt at bruge med én-knaps funktion og kan genkalde de sidste 90 målinger samt vise et gennemsnit af de sidste 3 målinger.Derudover er.
Pris 395 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sygeplejetilbehør Blodtryks- og pulsmåling
AEG BMG 5610 Blood Pressure Monitor Fuldautomatisk blodtryk og puls - præcist og hurtigt på håndleddet Let at bruge Stort letlæseligt LCD display Indstillingsværdier for klassificering af WHO (World Health Organization) Blodtryk måleområde: Sys: 60 til 260 / Dia: 40 til 199 mmHg Puls måleområde: 40-180 slag /.
Pris 199 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid - Personlig Pleje - Hygiene & Helbred
.
Pris 235 kr.
Kategori: Tilbehør til bærbar lyd - Bærbar teknologi/Sundhedsartikler|Elektronik
Beurer BC 28 Blodtryksmåler Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til brug på håndledet med et lækkert stort display og arytmi detektor, som giver en advarsel, hvis din hjerterytme er uregelmæssig. Beurer BC 28 Blodtryksmåler gemmer dine målinger med tid og dato, og viser yderligere den gennemsnitlige værdi.
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - Pleje Blodtryksmåler
.
Pris 336 kr.
Kategori: Helse - Helbred|
Pulsoximeter fra Beurer Med et pulsoximeter kan du måle iltmætningen i dit blod og overvåge din pulsfrekvens. Målingen foretages nemt og hurtigt på fingeren og er 100% smertefrit. Måler iltmætning og puls med infrarød teknologi 6 forskellige visninger og grafisk visning af hjerterytme Overfør målinger til.
Pris 999 kr.
Kategori: Helse - Bolig El-personlig pleje Kolesterol- & blodtryksmålere
Beurers prisvindende BM 85 er topmodellen inden for blodtryksmålere til overarmen. Manchet størrelse 22-42 cm.Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen med patenteret hvileindikator og “inflation technology”, som sikrer en hurtig og nøjagtig måling. Apparatet har arytmi detektor, som giver advarsel.
Pris 999 kr.
Kategori: Lingeri - Blodtryksmålere
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat. Den EcoMed BU-90E er en moderne blodtryksmåler til måling på overarmen. Manchetten er velegnet til en arm omkreds på 22 til 36 cm. Disp....
Pris 179 kr.
Kategori: Helse - Hus & Have Sundhed & wellness Blodtryksmålere
Blodtryksmåler, der sættes på overarmen, så du kan kontrollere dit eget blodtryk og holde styr på din sundhed. Måleren er udstyret med automatisk o... - TILBUD NU, pris kun 269,00 (før 329,00).
Pris 269 kr.
Kategori: Helse - Sundhed » Blodtryksmonitor
.
Pris 499 kr.
Kategori: Helse - Blodtryksmålere
.
Pris 629 kr.
Kategori: Helse -
Fuldautomatisk og meget præcis blodtryksmåler til overarmen. Målingen startes ved et enkelt tryk på en knap, og værdierne vises på et stort LCD-display med letlæselige tal indsat i WHO’s farvetabel, så du straks kan se, om dit blodtryk er i orden..
Pris 299 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - Leg & hobby|Fitness maskiner|Måleudstyr og ure
Beurer BM77 er en fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen. Den har indbygget bluetooth teknologi, trådløs overførsel af målinger og en pateneret hvileindikator. Apparatet er udstyret med arytmi detektor, som giver information i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme. BM77 gemmer målingerne med tid.
Pris 899 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - GADGETS Blodtryksmålere
Prisvindende blodtryksmåler til overarmen fra Beurer. Blodtryksmåleren er udstyret med en farvekodet LED skala til kategorisering af målinger. Blodtryksmålerens display er oplyst. Der medfølger en manchet 22-35 cm.Tekniske detaljerMedfølgende manchet mål 22 - 35 cmL-manchet tilkøbes Ja, 30-42 cm. Varenr.:.
Pris 424 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Hjemmet // Skønhed & Pleje // Blodtryksmåler
.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Sundhed
Smart og handi blodtryksmåler med hukommelse. Viser tid og dato. Gennemsnitsmåler Uregelmæssig pulsmåler Blodtryks display Håndledsstørrelse:135-215mm Størrelse: Længde 78.5* Bredde 68.5* Tykkelse30mm.
Pris 149 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Health & Beauty Personal Care
Automatisk blodtryksmonitor med blodtryksmåler. Let anvendelig og fuldautomatisk blodtryksmåler Andon Health KD-550. Blodtryksmåleren har en manchet med en manchetstørrelse på 22 – 30 cm. Manchetten er let at tilslutte monitoren..
Pris 219 kr.
Kategori: Diverse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
Denne blodtryksmåler fra HoMedics er designet til at gøre det meget nemt og hurtigt at måle dit eget blodtryk. Måleren viser, om du har et for højt blodtryk, og den er desuden også i stand til....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Anden personlig pleje -
V3