Testdig Blodtryksmåler LD-575 er klinisk valideret og godkendt med både BHS (British Hypertension Society) og ESH -mærket (European Society of Hypertension).Instrumentet er nemt at bruge med én-knaps funktion og kan genkalde de sidste 90 målinger samt vise et gennemsnit af de sidste 3 målinger.Derudover er.
Pris 395 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sygeplejetilbehør Blodtryks- og pulsmåling
Beurer BM 28 Blodtryksmåler Rigtig fin blodtryksmåler til overarmen, med alarmfunktion. Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler med et lækkert letlæseligt display og arytmi detektor, som giver en advarsel, hvis din hjerterytme er uregelmæssig. Beurer BM 28 Blodtryksmåler viser dig den gennemsnitlige værdi for.
Pris 699 kr.
Kategori: Helse - Pleje Blodtryksmåler
Medivon PM-3 Blodtryksmåler Display: digital LCD-skærm 55 x 44 mm Display: systole, diastole, puls, dato, tid Måleprincip: oscillometrisk Måleområde: - Blodtryk: 0-299 mmHg - Puls: 40-199 slag / minut Nøjagtighed for blodtryksmåling: +/- 3 mmHg Pulsmålingens nøjagtighed: +/- 5% Målestation: overarm.
Pris 309 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid - Personlig Pleje - Hygiene & Helbred
Rapid Smart er en automatisk, digital blodtryksmåler til hjemme- og klinikbrug. Håndleds måleindikator omkreds er 13,5 - 21,5 cm. Derfor skal du vælge en Rapid Smart blodtryksmåler Hurtig og præcis måling af dit blodtruk Viser forhåndsmåling under oppustningsfasen Indbygget hukommelse der kan huske op til 60.
Pris 449.95 kr.
Kategori: Helse - Sygeplejeartikler
.
Pris 72 kr.
Kategori: Helse - Isenkram og bolig|Køkkenartikler|Diverse køkken artikler
.
Pris 280 kr.
Kategori: Helse - Helbred|
AEG BMG 5612 er en fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler som er ideel til brug i hjemmet. Med sin store LCD-skærm er den nem at bruge og blodtryksmåleren er ligeledes klassificeret i henhold til WHO (World Health Organisation) karaktersystem. Den er perfekt til flere brugere, da den kan.
Pris 159 kr.
Kategori: Helse - Blodtryksmålere
Rigtig god blodtryksmåler til overarmen fra Beurer, med alarmfunktion, letlæseligt display samt manchet 22-42 cm.Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen. Apparatet har arytmi detektor, som giver advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme.Apparatet gemmer målingerne med tid og dato, og viser.
Pris 449 kr.
Kategori: Lingeri - Blodtryksmålere
.
Pris 499 kr.
Kategori: Helse - Blodtryksmålere
Blodtryksmåler, der sættes på overarmen, så du kan kontrollere dit eget blodtryk og holde styr på din sundhed. Måleren er udstyret med automatisk o... - TILBUD NU, pris kun 269,00 (før 329,00).
Pris 269 kr.
Kategori: Helse - Sundhed » Blodtryksmonitor
.
Pris 255 kr.
Kategori: Tilbehør til bærbar lyd - Bærbar teknologi/Sundhedsartikler|Elektronik
Beurer BC28 er en medicinsk fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til håndleddet. Apparatet er udstyret med stor LCD display og arytmi detektor. BC28 giver dig advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme. Blodtryksmåleren gemmer dine dataer med tid og dato. Få en gennemsnitlig værdi af alle målingerne.
Pris 249 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - GADGETS Blodtryksmålere
Blodtryksmåler fra Beurer Nu kan du nemt og hurtigt måle dit eller en andens blodtryk med denne fuldautomatiske blodtryksmåler fra Beurer, der passer til overarmen Manchet størrelse 22-36 cm XL manchet kan tilkøbes som ekstra tilbehør Stort XL display Blodtryksmåleren har en touch sensor knap og WHO.
Pris 399 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Bolig El-personlig pleje Kolesterol- & blodtryksmålere
.
Pris 509 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Blodtryksmålere
Måler med automatisk oppumpning og måling til bekvem kontrol af blodtrykket derhjemme. Den er udstyret med en indikator, der viser øjeblikkelige testresultater, og gemmer op til 60 målinger til visning af udviklingen i blodtrykket over en længere periode..
Pris 229 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Et helautomatisk apparat til overarmen, der måler blodtryk. Godkendt til gravide. Den viser både systolisk og diastolisk tryk samt puls. Begge blodtryksværdier vises sammenlignet med gennemsnittet. Blodtryksmåleren har et stort display, der er let at aflæse. Måleren har en patenteret hvileindikator, der viser.
Pris 869 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Mor-Graviditet-Kropspleje
Blodtryksmåler, trådløs, bluetooth, oplyst XL-skærm, arytmidetektion, beurer healthmanager app Hurtig og blid blodtryksmåling selv under inflation takket være inflationsteknologien. Den integrerede Bluetooth-lavteknologiteknologi og den hvide baggrundsbelyste XL-skærm gør det til en bekvem blodtryksmonitor.
Pris 453 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Helbred
.
Pris 699.95 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Sundhed
Hold øje med dit blodtryk uden at du behøver at tage til lægen. Med denne prof. digitale blodtrykmåler kan du sidde der hjemme og måle blodtrykket på overarmen helt som din læge ville gøre det. Enheden er udstyr... - TILBUD NU, pris kun 429,00 (før 459,00).
Pris 429 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Forbrugerelektronik » Sport og personlig pleje
V3