Grill starter t/hurtig opvarmning af kul/Briketter Effekt: 800 watt - 230V/50Hz Fremstillet i rustfri metariale og greb i nylon Kabel: 1,75 m. Kullene får en perfekt glød på ca. 10 min. Inkl. stål holder til aflægning..
Pris 191 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Optænding
.
Pris 137 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Kokus Briketter fra SAfire. 100% kokus skaller der er blevet presset og med svovlvoks på, så de blot skal antændes med en god lighter. Min. 2 stk skal bruges til at grille, til 1500g kylling skal der bruges ca. 5 briketter..
Pris 79 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Optænding
.
Pris 163 kr.
Kategori: Bøger & blade -
En effektiv stormlighter til SAfire´s briketter. Tænder med kraftfuld flamme selv i hård vind. Kan efter fyldes med gas..
Pris 225 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pantry og gaveartikler Pantry og picnic
Cylinderformet indsats som hurtigt gør en portion briketter grillklare. Med risten på toppen fungerer acceleratoren også udmærket som kogeblus..
Pris 395 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Pantry og gaveartikler Pantry og picnic
En effektiv stormlighter til SAfire´s briketter. Tænder med kraftfuld flamme selv i hård vind. Kan efter fyldes med gas..
Pris 65 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pantry og gaveartikler Pantry og picnic
Dorado kolgrill är en mycket funktionsrik grill med många smarta funktioner. Man kan enkelt höja och sänka glödbädden med en vev och styr därmed enkelt värmen.Två fällbara sidobordPåfyllningslucka för kol, briketter och rökflisAskuppsamlingsplåtKrokar att hänga grillredskapen påLock med dubbla plåtar.
Pris 1819 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid - Grillar
SAfire Roaster er en grill, men har også mange andre funktioner. Den er er bl.a. Bærbar og kan også anvendes som udendørs ovn. Det gør, at den er anvendelig til at grille, stege, bage, koge, ryge og meget mere. Grillen anvender briketter og trækul, og udleder betydelig mindre CO2 end andre grill på markedet..
Pris 999 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
Briket/kul brændkammer med rist. Passer til SAfire Gas Roaster grill, så du har mulighed for, at grille med briketter eller kul i din gas grill. Overfladen på risten er i non-stick, så den er nem at rengøre. Fremstillet i rustfri stål, som gør at brændkammeret er meget modstandsdygtig over for det meste..
Pris 229 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
SAfire Fire accelerator er et 3-i-1 ekstra udstyr til din SAfire grill. Den har 3 funktioner samlet i en, så den både fungerer som kul/briket starter, direkte kogeplade og varmeovn. Med kul/briket starteren kan du starte alm. Kul/briketter på op til 20-25 min. Risten som man påsætter på røret kan bruges som.
Pris 399 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
Grillrist fra Rösle Denne grillrist fra Rösle lagrer og leder varmen effektivt og skaber en brændemærkeeffekt, som tilfører kødet et perfekt grillmønster. Ved hjælp af håndtagene kan risten nemt og bekvemt placeres på de varme briketter og fjernes igen. Ø 60 cm.
Pris 849 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Elektrisk grillstarter Start grillen uden unødig ild og røg. På den måde får du gode gløder i alle briketter. Klarer kul eller briketter op til 2,2 kg. Kabel 1,5 m. Drives med: 220 V, 350W7313380241981.
Pris 209 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
Smarte øl briketter i kasse Hvis man skal servere mange øl i en bar er det klart, at man er nødt til at have nogle ølbriketter, eller nogle ølmats, at stille dem på. Disse øl mats kommer i en kasse og i hver kasse er der hele 100, så det vil sige, at der.
Pris 239 kr.
Kategori: Service & bestik - Brands Julegaveideer
Størrelse: Ø19 x H30,5 cm Med nylon håndtag og stor varmeskærm Kraftig kvalitet - ekstra håndtag til at vippe kul Materiale: 0,6 mm stål med zinkgalvanisering Kan ca. indeholde 2,6 - 3 kg briketter.
Pris 133 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Optænding
Kulholder 2 stk. 56 cm. til kuglegrill Str: 34x11,5x6cm Passer til 56 cm. kuglegrill. Bruges til at adskille briketterne i grillen, så der kan grilles indirekte. Farve: galvaniseret (Billdet er vejl.).
Pris 123 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
Til briketter og kul Mål: 35,5 x 11,1 x 7,5 cm pr. stk.
Pris 117 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
Eksklusiv udendørs grill i beton. Komplet med kraftig rist. (Ekstra rist klik her) Må anvendes til kul og briketter Højde: 206 cm Bredde: 110 cm Dybde: 65 cm Arbejdshøjde 60 cm Fra bordplade til grillrist 1 trin = 13 cm Vægt: 450 kg Leveres hvid farvet beton (som foto) Frostsikker Samle- og.
Pris 2195 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Havepejse
Størrelse: Ø17 x H27 cm 220 V elektrisk grillstarter, 350W Håndtag: Nylon Tykkelsee: 0,4 mm med zinkgalvanisering Ledning 1,5 m Kan ca. indeholde 2,2 kg briketter.
Pris 228 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Optænding
V3