.
Pris 137 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Kokus Briketter fra SAfire. 100% kokus skaller der er blevet presset og med svovlvoks på, så de blot skal antændes med en god lighter. Min. 2 stk skal bruges til at grille, til 1500g kylling skal der bruges ca. 5 briketter..
Pris 79 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Optænding
.
Pris 164 kr.
Kategori: Bøger & blade -
En effektiv stormlighter til SAfire´s briketter. Tænder med kraftfuld flamme selv i hård vind. Kan efter fyldes med gas..
Pris 225 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pantry og gaveartikler Pantry og picnic
Cylinderformet indsats som hurtigt gør en portion briketter grillklare. Med risten på toppen fungerer acceleratoren også udmærket som kogeblus..
Pris 395 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Pantry og gaveartikler Pantry og picnic
Dorado kolgrill är en mycket funktionsrik grill med många smarta funktioner. Man kan enkelt höja och sänka glödbädden med en vev och styr därmed enkelt värmen.Två fällbara sidobordPåfyllningslucka för kol, briketter och rökflisAskuppsamlingsplåtKrokar att hänga grillredskapen påLock med dubbla plåtar.
Pris 1791 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid - Grillar
Briket/kul brændkammer med rist. Passer til SAfire Gas Roaster grill, så du har mulighed for, at grille med briketter eller kul i din gas grill. Overfladen på risten er i non-stick, så den er nem at rengøre. Fremstillet i rustfri stål, som gør at brændkammeret er meget modstandsdygtig over for det meste..
Pris 229 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
SAfire Roaster er en grill, men har også mange andre funktioner. Den er er bl.a. Bærbar og kan også anvendes som udendørs ovn. Det gør, at den er anvendelig til at grille, stege, bage, koge, ryge og meget mere. Grillen anvender briketter og trækul, og udleder betydelig mindre CO2 end andre grill på markedet..
Pris 999 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
SAfire Fire accelerator er et 3-i-1 ekstra udstyr til din SAfire grill. Den har 3 funktioner samlet i en, så den både fungerer som kul/briket starter, direkte kogeplade og varmeovn. Med kul/briket starteren kan du starte alm. Kul/briketter på op til 20-25 min. Risten som man påsætter på røret kan bruges som.
Pris 399 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
Grillrist fra Rösle Denne grillrist fra Rösle lagrer og leder varmen effektivt og skaber en brændemærkeeffekt, som tilfører kødet et perfekt grillmønster. Ved hjælp af håndtagene kan risten nemt og bekvemt placeres på de varme briketter og fjernes igen. Ø 60 cm.
Pris 849 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -tilbehør
Elektrisk grillstarter Start grillen uden unødig ild og røg. På den måde får du gode gløder i alle briketter. Klarer kul eller briketter op til 2,2 kg. Kabel 1,5 m. Drives med: 220 V, 350W7313380241981.
Pris 209 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
Smarte øl briketter i kasse Hvis man skal servere mange øl i en bar er det klart, at man er nødt til at have nogle ølbriketter, eller nogle ølmats, at stille dem på. Disse øl mats kommer i en kasse og i hver kasse er der hele 100, så det vil sige, at der.
Pris 239 kr.
Kategori: Service & bestik - Brands Julegaveideer
Eksklusiv udendørs grill i beton. Komplet med kraftig rist. (Ekstra rist klik her) Må anvendes til kul og briketter Højde: 206 cm Bredde: 110 cm Dybde: 65 cm Arbejdshøjde 60 cm Fra bordplade til grillrist 1 trin = 13 cm Vægt: 450 kg Leveres hvid farvet beton (som foto) Frostsikker Samle- og.
Pris 2195 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Havepejse
Størrelse: Ø19 x H30,5 cm Med nylon håndtag og stor varmeskærm Kraftig kvalitet - ekstra håndtag til at vippe kul Materiale: 0,6 mm stål med zinkgalvanisering Kan ca. indeholde 2,6 - 3 kg briketter.
Pris 133 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Optænding
Størrelse: Ø17 x H27 cm 220 V elektrisk grillstarter, 350W Håndtag: Nylon Tykkelsee: 0,4 mm med zinkgalvanisering Ledning 1,5 m Kan ca. indeholde 2,2 kg briketter.
Pris 228 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Optænding
Mini metal havepejs.Varmebestandig sort maling.Spreder varme og hygge i haven og på terrassen.Velegnet til almindelig pejsebrænde og briketter..
Pris 629.95 kr.
Kategori: Haveindretning - Have & fritid Grill & bålsted Bål & havepejs
Havepejsen Malaga luxe er en flot og stilren metalpejs med varmebestandig maling i farven sort.Havepejsen Malaga luxe spreder varme i haven og på terrassen.Velegnet til almindelig pejsebrænde og briketter..
Pris 1679 kr.
Kategori: Haveindretning - Have & fritid Grill & bålsted Bål & havepejs
En af danskernes absolutte favorit grillmodeller med både kuglegrillens glæder og gasgrillens fordel. Performer Deluxe GBS kulgrill 57 cm er udstyret med en smart gastænding, der hurtigt får gang i briketterne uden grillstarter og lang ventetid. En lækker grill med Gourmet BBQ system grillrist i rustfrit stål.
Pris 3449 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Have & fritid Grill & bålsted Kulgrill
Easy to Go grill Inkl låg Inkl bogen: Grill på farten Inkl: 5 stk Quick BBQ briketter.
Pris 1233 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid & Sport - Grill & Terrasse - Kulgrill
V3