Kortholder i lækker læderkvalitet. Der er plads til 6 kort og rum i midten til evt. penge seddel. Holder kan virke stram i begyndelsen, men giver sig hurtigt. Dette er for at kortene bliver i holderen. Kan bruges til både mænd og kvinder.mål: 11 X 7 cm.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge og Kortholder
Den klassiske chokolademælk på flaske i træ. Sjov legemad til børn fra 2 år. Chokolademælken har en højde på 10 cm og en omkreds på 4 cm. Dansk design fra MaMaMeMo..
Pris 29 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Legemad
Det lille, kirsebærrøde fonduesæt fra Staub, som ikke optager meget plads på bordet med en diameter på 10 cm, vil skærpe din appetit efter hyggemad. Med fire gafler og en volumen på 0,25 liter er dette sæt perfekt til mindre grupper eller til en romantisk aften for to. Fonduegryder fra....
Pris 729.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken universGryder & PanderSpecielt køkkenudstyrFondue sæt
Denne chokolade julekalender er under licens af Paw Patrol.  Julekalenderen måler 1x25x35 cm og har påtrykt de velkendte figurer.   Du finder 24 små låger med chokolade.   Perfekt til at gå den søde juletid i møde. .
Pris 19 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Mørk belgisk chokolade sødet med stevia, 85% kakao..
Pris 29 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer/Tørret frugt, slik og sødestof
.
Pris 99 kr.
Kategori: Gryder & pander - GAVER|Gaver der kan opdeles
Nutridrink er en fuldgyldig ernringsdrik med en energitthed p 1,5 kcal/ml. Nutridrink er beriget med alle essentielle mineraler, vitaminer og sporstoffer. Andre pakningsstrrelser Nutridrink findes i 4 forskellige smagsvarianter: vanille, banan, jordbr og chokolade. Nutridrink findes ogs i en mix-pakke..
Pris 79.55 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud -
Chokolade Miniatures Mix 3000 gram.
Pris 448.75 kr.
Kategori: Mad - Nydelsesmidler
Chokolade Stjerner Doves glutenfri 375 g økologisk 375 g. Chokolade Stjerner Doves glutenfri til morgenmad, mælke- og glutenfri er søde og sprøde og lavet med rigtig chokolade. Kan spises som flakes med plantemælk, eller bruges som drys på yoghurt eller blandes i sammen med anden mysli. NatureSource..
Pris 35.65 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer Morgenmads-produkter
Ryno Power proteinpulver er et glimrende kosttilskud, der hjælper med at forhindre muskelnedbrydning, der sker hver gang du træner.Med RRP komme du på hurtigere og du opbygger hurtigere din muskelmasse.Det er allergi-fri og glutenfri og smager godt.Dosering:2 scoops pulver og omkring 240 ml vand eller mælk,.
Pris 499 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Fritidstøj/Kosttilskud/Kosttilskud
Schwarzkopf Igora Vibrance Kit - 7-65 Mellemblond Chokolade Gylden er hjemmefarve i høj kvalitet. Hårfarven er ammoniak-fri, blød, nem at mixe, påføre og skylle af. Med denne fantastiske farve opnår man et resultat der er op til 70% mere glansfuldt end et ufarvet hår, og holder op til 25 hårvaske. I dette kit.
Pris 199 kr.
Kategori: Hudpleje - Health & Beauty - Body Care
Dette søde hundelegetøj fra FLAMINGO formet som et kødben vil være sjovt for dit kæledyr at lege med. Det attraktive stykke legetøj med chokoladesmag er lavet af nylon, hvilket er sikkert for dine hunde at tygge i og lege med!.
Pris 199 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Legetøj til hunde
Perfekt til store produkter. Bred sidefals og stor volumen. Behagelige håndtag. Vælg mellem 3 farvekombinationer..
Pris 135 kr.
Kategori: Kontorartikler - Gaveindpakning|Plastikposer og bæreposer|Plastikposer med hank
Chokoladesmelteskål til vandbad. Skålen i stål med håndtag er ideel, når der skal arbejdes med vandbad, for eksempel når du smelter chokolade. 400 ml.
Pris 69 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Køkkenredskaber|Diverse redskaber
Dette søde hundelegetøj fra FLAMINGO formet som et kødben vil være sjovt for dit kæledyr at lege med. Det attraktive stykke legetøj med chokoladesmag er lavet af nylon, hvilket er sikkert for dine hunde at tygge i og lege med!.
Pris 199 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Legetøj til hunde
.
Pris 825 kr.
Kategori: Smykker - Armbånd
.
Pris 49 kr.
Kategori: Hårpleje - Økologiske Henna hårfarver
Chokolade - og lidt mere er til FVU trin 4 og er således i serie med Kaffe - og lidt mere, Løgn - og lidt mere og....
Pris 319.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Hvid eller mørk, varm eller kold, fyldig eller let, smeltende elle knasende, sød eller bitter enkel eller ekstravagant. Her vil du kunne finde enhver opskrift med chokolade ,du kunne tænke dig  - og mange mange flere..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3