Coconuts Cykelhjelm - M - Graphite Grey.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Cykelhjelm
Dette er en sej cykelhjelm Equus fra Spectra. Hjelmen er udformet i et moderne design med aftagelig skærm. Størrelse: 54–58 cm. Materiale: Plast..
Pris 289 kr.
Kategori: Udeleg - Sport Cykler Cykelhjelme
Dukke cykelhjelm i pink med blomster. Cykelhjelmen passer til dukker fra 27-30 cm. En rigtig smart cykelhjelm til dukken når den skal med på cykeltur. Det er altid vigtigt med sikkerhed også for dukken. Det giver også børnene en bedre forståelse af trafiksikkerhed og gør det lidt sjovere. Hjelmen findes også.
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Lazers Wasp TT er udviklet til dig der bl.a. kører triatlon, banekørsel, enkeltstart eller andre løbsformer, hvor der er brug....
Pris 2499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Enkeltstartshjelme
.
Pris 499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Til daglig pendling, kørsel til caféen eller cruising campus, er HUB cool, komfortable og altid ser godt ud.Funktioner Materiale: Fusion i mug polycarbonat Shell Float Fitâ„¢ (Bells mest avancerede roret justering systemet kombinerer komfort og sikkerhed i et Ultralet design. Float fitâ„¢ optimerer pasform af.
Pris 705.71 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykel Cykelhjelme Cykel byen hjelm , Mærker B Bell Hjelme|unisex
Skrållan elsker at cykle! Og selvfølgelig skal hun bruge cykelhjelm ligesom dig. Den smarte rosa hjelm har blanke prikker og en flot guldkrone! Til taledukken Skrållan findes der meget andet sjovt tilbehør, så hun kan følge med på spændende eventyr. Egnet til dukker på 45 cm. - Alder: 3+ - Størrelse: 14 x 14.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukker
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Skrållan
Sikkerhedshjelm til at beskytte børn, når de leger på deres cykler, løbehjul, skateboards og rulleskøjter. Skum polstring for ekstra komfort og pasform Quick release spænde Justerbar hoved stropper Letvægts EPS indre skal 11 ventilationskanaler for køligt ridning Passer til hoved i størrelse: 50 - 54 cm.
Pris 235 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
Nyudviklet hjelm fra ekpertene i sikkerhed - ABUS..
Pris 361 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Voksen hjelme
.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukker og tilbehør/Dukketilbehør|Legetøj
Kvalitetshjelm til "supermarkedspris". Køb en højkvalitetshjelm med godkendelse - gå ikke på kompromis. Børnehjelm med flotte motiver.Børnehjelm med 6 ventilationshuller. Hjelmen har indbygget skygge og insektnet. Desuden Cam Lock samt PinchGuard lukkesp.
Pris 99 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Børne/junior Hjelm
Om man står på rulleskøjter, skateboard eller cykler er hovedbeskyttelse vigtigt. Denne cykelhjelm med Frozen 2 design, vil med sikkerhed blive et hit for en lille Disney-fan. Designet er smukke....
Pris 89.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Digte om ord, sprog og kommunikation eller mangel på samme..
Pris 15 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Sikkerhed på cykelturen..
Pris 139.95 kr.
Kategori: Legetøj - Götz
Cykelhjelm Uncle Sam White Størrelse L (58-60 cm).
Pris 268 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Fritid&Sport; - Cykler - Cykeldele og -udstyr - Cykelhjelme|Fritid&Sport|Cykler|Cykeldele; og|udstyr|Cykelhjelme
Smuk og beskyttet vejen Disse Abus-børns hjelme fra Smooty-samlingen er ikke kun ægte øjenfiskere på grund af design og farver, men beskytter også meget godt. Eksempelvis er ydersiden fremstillet af stødabsorberende materiale (EPS). Derudover har fronten et ekstra stykke, så ansigtet er bedre beskyttet. På.
Pris 260.55 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - cykel artikel cykeltøj cykel hjelm og tilbehør cykel hjelm|
Hjemstil: Citycykel hjelm, Konstruktionstype: I form.
Pris 177 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Beskyttelse Hjelm
Den prisvindende POC Octal Raceday hjelm er konstrueret til at være det næste skridt indenfor sikkerhed og ydelse. Den tilbyder optimal ventilering og komfort mens, at den forbliver utrolig let - designet til at passe perfekt sammen med Raceday tøj..
Pris 1158.23 kr.
Kategori: Damesportstøj - Sporting Goods Outdoor Recreation Cycling Cycling Clothing & Accessories Bicycle Helmets|Unisex
V3