Dyrene på højdemåleren kan man da kun blive glad af at se på. Musen, ræven, katten, hunden, grisen, løven, koen, hesten, elefanten og pandaen i glade farver, smykker højdemåleren, som kun kan pynte på børneværelset. Højdemåleren fra tyske Goki er i træ. Du kan se det store udvalg af højdemålere her..
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Højdemåler - 0 år gaveideer til dreng - Barselsgaver - 0 år pige og gaveideer
Denne realistiske Stork figur 1382501 fra ubbink kan bruges som decoration er som et værktøj til at skræmme fug log andre dyr væk..
Pris 381 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Havedekorationer
Denne realistiske Stork figur 1382501 fra ubbink kan bruges som decoration er som et værktøj til at skræmme fug log andre dyr væk..
Pris 381 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have / Indretning / Havedekorationer
Lad din lille løbe vildt omkring med Dyre Onesie i Leopard fra det spanske mærke Yporqué. – Børstet fleece foring. – Fast hætte med jersey foring. – Lynlås foran. – Trykknapper mellem benene. – Ribbet manchetter. – Lavet i Portugal. – Shell: 70% Bomuld, 25% Modal og 5% Elastane. – Foring: 100% Bomuld. –.
Pris 319 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj All in ones Onesie|Toddler|Unisex
Dyre skive egern 25x26 cm.
Pris 8 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Skydeskiver dyr
Dette runde gulvtæppe rummer både hygge og læring i et. Det bløde bomuld inviterer til leg på gulvet, og de mange fine dyr der indkranser tæppet, lader fantasien få frit løb..
Pris 749 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hobby & Toys - Baby Toys
Trendy sneaker med chic dyre print. Lavet af kalveskind, som sikrer perfekt pasform. Den aftagelige korksål er naturligvis stødabsorberende og giver optimal understøttelse af foden og sikrer et sundt miljø inde i skoen. Ydersålen i naturgummi blandet med min. 10% genanvendt gummi giver en ekstremt fleksibel.
Pris 537 kr.
Kategori: Herresko - Sneakers
 
Dyr
En sød og farverig pap-bog til de mindste.  På hver side i bogen vises et tydeligt billede af et dyr, samt ordet som beskriver dyret, og dit barns ordforråd udvides ved associationer mellem ord og billeder..
Pris 99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Fakta om håndtegn og dyr madpinde Kan bruges igen og igen Tåler ikke maskinopvask Tåler ikke mikroovn 100% uden ftalater og BPA 7 i pakken Ikke egnet til børn under 3 år Japansk design og kvalitetskontrol Inspiration Lad dig inspirere af Bento, den japanske madpakke, som er en smuk og farverig frokost..
Pris 49 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - KITCHEN4KIDS|Madkasser & drikkedunke|Madpinde
Snurretop med en diamenter på 16 cm. Når den snurrer kommer der lyd! Størrelse: Diameter 16 cm Egnet til børn fra 18 måneder.
Pris 114 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Babylegetøj
Dette gule elekstriske kostume er til babyer og består af en heldragt. Denne heldragt forestiller den denne kendte elektriske figur. Den er lavet med en lynlås foran. Udklædningen er komfortabel af have på, og din baby bliver glad for den bløde plysstof.Hætten har store ører påsyet. Dette kostume gør din.
Pris 217 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Sutteflaske Komplet til dyr er en sutteflaske til opflaskning af dyreunger. Anvendelse: Kan anvendes i forbindelse med opflaskning af dyreunger. Indeholder: 1 stk. flaske1 stk. flaskerenser5 stk. forskellige strrelser flaskesutter.
Pris 99.45 kr.
Kategori: Kæledyr -
Et sjovt legetøjspiano med søde dyr fra Fippla. Dyrene bevæger sig når barnet spiller på instrumentet. Pianoet kan spille fem forskellige instrumentlyde og demo-melodier. Anbefalet alder: Fra 12 måneder..
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Musikinstrumenter Keyboards & Klaverer
.
Pris 39 kr.
Kategori: Kæledyr -
Balloner er ikke legetøj for mindre børn grundet kvælningsfare.
Pris 33.15 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - NYHEDER
Katte -og hundeelskere I er begge kæledyrsejere. I elsker jeres hund eller kat og ønsker at de føler sig hjemme hos jer. Den perfekte gave til hunden eller katten den uundværlige del af familien er en personlig foderskål til dyr til lækre måltider forfriskende drikke og fortjente godbidder..
Pris 179 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
Dit kæledyr får det garanteret sjovt med denne tunnel, som byder på nem og simpel leg. Den er velegnet til at opbygge din hunds tillid og disciplin. Takket være tunnelens hurtige samling og adskillelse, kan den benyttes til forskellige anvendelsesmuligheder. Takket være den medfølgende bæretaske, kan man let.
Pris 299 kr.
Kategori: Kæledyr - tectake Dyreartikler Hunde Hundtilbehør
Sød lille gummi zebra, lavet af 100% naturgummi.Tikiri gummidyrene er perfekte til ømme gummer og barnet kan nemt holde om zebraen selv.Gummidyret har en klokke indeni, derfor fungere den også som en rangle. Den er oplagt som badedyr også, bl.a. fordi der ikke er hul i. Bakterier og skimmelsvamp.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Lagkagelys med bondegårdens dyr. 4 stk..
Pris 25.5 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Produkter Lys
V3