Fuga grillbestik fra Gense Du har været hos slagteren. Du har købt de gode bøffer. Og du har gjort dig umage med at stege bøfferne helt perfekt. Sådan en festmiddag kræver det gode, skarpe bestik. Fuga med grillskær Fuga bestikket fra Gense er en æstetisk nydelse på ethvert middagsbord. Det klassiske bestik.
Pris 1299 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bolig Køkkenudstyr Borddækning Bestik
1 x Dangrill grilltang Mål: 40,5x3,3x3,8 cm Tykkelse: 1,0 mm Materiale: Rustfrit stål (mat finish) + TPR 1x Dangrill grillspade Mål: 45,3x9x2,5 cm Tykkelse: 1,8 mm. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 186 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
.
Pris 449.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grilludstyr Grillsæt
.
Pris 450 kr.
Kategori: Service & bestik - Bestik
Redskabssæt, 3 dele, grilltang, -palet og -gaffel CC1010 Bredde: 21,49 cm Højde: 61,01 cm.
Pris 399 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid & Sport - Grill & Terrasse - Grilltilbehør
HAPE 2i1 Køkken- og grillsæt 2-i-1 køkken & grillsæt indeholder to realistiske kogeplader, der klikker, når de drejes. Sættets urplade kan fjernes, og kogepladen vendes over for at afsløre en grill, der skaber en udendørs grillatmosfære.  Alt tilbehøret medfølger. .
Pris 350 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Legetid Kök & lekmat G-L Hape
.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukker og tilbehør/Dukketøj|Legetøj
.
Pris 450 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør -
Den perfekte udegrill, der kan lyse! Med afsætningsplads, så du kan sætte bakken med kød og grøntsager fra dig. Grillposen får også sin naturlige plads under grillen. Lundbys el-tilbehør må kun anvendes sammen med en Lundby spændingsomformer..
Pris 129 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Legetøj Dukker og dukkehuse Doll houses and accessories
Grillsæt med tang og spade fra Eva Solo. En flot tang og spade af rustfrit stål med håndtag af silikone. Det skal være enkelt at vende maden på grillen. Formen på grillsættet gør det let at få fat på råvarerne. Håndtaget af silikone giver et godt.
Pris 399 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken - Redskaber - Stegespatler, Piskeris & Gryde
Købmand Grillsæt Artikelnummer: 3811 Lad børnene grille deres egen mad, mens du tager dig af den varme grill. Indhold: Legemad i stof, 1 steak, 3 pølser, 1 Schaschlik, 1 Fisk.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj > Børnelegetøj > Købmandsbutikker mm. > Købmandsbutik tilbehør|unisex
Sættet er ideelt til hygge tiden ved grillen. Pakken består af HOLMs ølkasse med plads til 6 øl eller sodavand, og på siden er der monteret en praktisk oplukker, HOLM 40 cm grillbørste, tang og palet i stål og rosentræ samt Gastro grillhandske 30 x 20 cm og forklæde 82 x 93 cm i sort fra Södahl. Leveres i.
Pris 700 kr.
Kategori: Diverse - 401,- til 560,- Dining
Nicolas Vahé grillsæt med grillgaffel, - tang og - spartel. Køb til en lav pris online hos Pixojet!Uundværligt barbacue sæt fra Nicolas Vahé m. tre dele til grillentusiastengrill kittet er fremstillet med stål af 2Cr14 og skaftene af akacietræ for et behageligt grebtang L.: 39,5 cm, gaffel l.: 37,5 cm,.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Mærker - Nicolas Vahé
Grillsæt fra Nexgrill Så er du klar til at vende pølser og bøffer på grillen. Sættet består af en spatel og en tang i rustfrit stål og plast..
Pris 299 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Eva Solo grillsættet er uundværlig når der skal grilles.Det praktiske grillsæt med grilltang og grillspatel er to gode grillredskaber, når der skal grilles, men fylder kun lidt når de skal opbevares. Grilltangen har nemlig en lukke funktion i håndtaget, som holder den foldet sammen, når den ikke er brug..
Pris 349 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
.
Pris 149.97 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grilludstyr Grillsæt
Grillsæt fra Eva Solo Så kan du håndtere din grillede lækkerier som en pro. Både spatel og tang er i rustfrit stål med greb i silikone. Der er hul i begge greb, så redskaberne kan hænge på siden af grillen og være lige ved hånden..
Pris 449.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Grillsæt fra Bon-fire Ha' det rette grej ved hånden, når du skal lave mad over bål. Grillsættet fra Bon-fire består af en ekstra lang grillpalet, grillpincet og grillgaffel. Alle dele er i rustfrit stål med skaft i træ..
Pris 239 kr.
Kategori: Haveredskaber - Haveliv Grill & bålpladser Bålpladser & havepejse
Grillsæt 3 dele - Rustfri - soft greb Rustfri stål med soft greb Grillpalet, grillgaffel og grilltang. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 128 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
V3