Grillsæt velegnet til både køkken og grill. Kan evt. hænge på grillen efter brug, men det anbefales at det opbevares indedørs..
Pris 319 kr.
Kategori: Havemøbler - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
Masser af sjov er garanteret med dette grillsæt. Det er også et lærende legetøj, da børn kan udvikle sociale færdigheder. Grille leveres med fødevaretilbehør. Sættet er egnet til børn 3 år gamle eller derover..
Pris 449 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Legetøj & spil Legetøj Rollespil Legekøkken og -mad
HABA Legemad - Grillsæt.
Pris 109.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
1 x Dangrill grilltang Mål: 40,5x3,3x3,8 cm Tykkelse: 1,0 mm Materiale: Rustfrit stål (mat finish) + TPR 1x Dangrill grillspade Mål: 45,3x9x2,5 cm Tykkelse: 1,8 mm. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 177 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grilludstyr Grillsæt
.
Pris 400 kr.
Kategori: Service & bestik - Bestik
Grillsæt med tang og spade fra Eva Solo. En flot tang og spade af rustfrit stål med håndtag af silikone. Det skal være enkelt at vende maden på grillen. Formen på grillsættet gør det let at få fat på råvarerne. Håndtaget af silikone giver et godt.
Pris 399 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken - Redskaber - Stegespatler, Piskeris & Gryde
Sættet er ideelt til hygge tiden ved grillen. Pakken består af HOLMs ølkasse med plads til 6 øl eller sodavand, og på siden er der monteret en praktisk oplukker, HOLM 40 cm grillbørste, tang og palet i stål og rosentræ samt Gastro grillhandske 30 x 20 cm og forklæde 82 x 93 cm i sort fra Södahl. Leveres i.
Pris 700 kr.
Kategori: Diverse - 401,- til 560,- Dining
Nicolas Vahé grillsæt med grillgaffel, - tang og - spartel. Køb til en lav pris online hos Pixojet!Uundværligt barbacue sæt fra Nicolas Vahé m. tre dele til grillentusiastengrill kittet er fremstillet med stål af 2Cr14 og skaftene af akacietræ for et behageligt grebtang L.: 39,5 cm, gaffel l.: 37,5 cm,.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Mærker - Nicolas Vahé
Fuga grillbestik fra Gense Du har været hos slagteren. Du har købt de gode bøffer. Og du har gjort dig umage med at stege bøfferne helt perfekt. Sådan en festmiddag kræver det gode, skarpe bestik. Fuga med grillskær Fuga bestikket fra Gense er en æstetisk nydelse på ethvert middagsbord. Det klassiske bestik.
Pris 1299 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bolig Køkkenudstyr Borddækning Bestik
Eva Solo grillsættet er uundværlig når der skal grilles.Det praktiske grillsæt med grilltang og grillspatel er to gode grillredskaber, når der skal grilles, men fylder kun lidt når de skal opbevares. Grilltangen har nemlig en lukke funktion i håndtaget, som holder den foldet sammen, når den ikke er brug..
Pris 349 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Bestik Grillsæt
.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grilludstyr Grillsæt
Grillsæt fra Eva Solo Så kan du håndtere din grillede lækkerier som en pro. Både spatel og tang er i rustfrit stål med greb i silikone. Der er hul i begge greb, så redskaberne kan hænge på siden af grillen og være lige ved hånden..
Pris 449.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Grillsæt fra Bon-fire Ha' det rette grej ved hånden, når du skal lave mad over bål. Grillsættet fra Bon-fire består af en ekstra lang grillpalet, grillpincet og grillgaffel. Alle dele er i rustfrit stål med skaft i træ..
Pris 239 kr.
Kategori: Haveredskaber - Haveliv Grill & bålpladser Bålpladser & havepejse
Grillsæt 3 dele Længde: 40 cm. Udført i rustfri stål Sættet Indeholder: Palet, grilltang og grillbørste med skraber. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 142 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
Grillsæt 3 dele - Rustfri - soft greb Rustfri stål med soft greb Grillpalet, grillgaffel og grilltang. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 121 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
Smart grillsæt fra Charbroil 2 dele Længde 46 cm.
Pris 249 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid & Sport - Grill & Terrasse - Grilltilbehør
Er du typen, som ofte er at finde ved grillen, når familie og venner samles i haven? Så må du eje dette kit Køb dette lækre Nicolas Vahe grillsæt online hos Pixojet til en god pris Alt hvad enhver grillentusiast behøver...   Hos Pixojet forhandler vi som noget nyt et lækkert udvalg af skønne gourmet.
Pris 459.95 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Mærker - Nicolas Vahé
V3