Dette grillsæt i rustfrit stål fra Landmann består af en gaffel, en spatel og en grilltang, og vil være praktiske til dine grillfester. Sættet er fremstillet i kraftigt, rustfrit stål, der gør grillsættet holdbart, modstandsdygtig over for rust og nemt at rengøre. Takket være ringene til ophængning.
Pris 339 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenapparater – tilbehør Udendørsgrill – tilbehør
Grillsæt fra Nexgrill Så er du klar til at vende pølser og bøffer på grillen. Sættet består af en spatel og en tang i rustfrit stål og plast..
Pris 299 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Eva Solo grillsættet er uundværlig når der skal grilles.Det praktiske grillsæt med grilltang og grillspatel er to gode grillredskaber, når der skal grilles, men fylder kun lidt når de skal opbevares. Grilltangen har nemlig en lukke funktion i håndtaget, som holder den foldet sammen, når den ikke er brug..
Pris 399 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
1 x Dangrill grilltang Mål: 40,5x3,3x3,8 cm Tykkelse: 1,0 mm Materiale: Rustfrit stål (mat finish) + TPR 1x Dangrill grillspade Mål: 45,3x9x2,5 cm Tykkelse: 1,8 mm.
Pris 186 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
.
Pris 549.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grilludstyr Grillsæt
Med dette fremragende BBQ Master Tools Grillsæt kan du roligt gå grillsæsonen i møde med det rigtige udstyr. Denne praktiske kuffert har 18 forskellige dele produceret i rustfrit stål og med håndtag af træ. Information: 1 x stor paletkniv 1 x lang gaffel 1 x sæt lange tange 1 x bastbørste 1 x grillskraber 4 x.
Pris 115 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig / Køkkentilbehør / Grill, Raclette & fondue
.
Pris 450 kr.
Kategori: Service & bestik - Bestik
.
Pris 359 kr.
Kategori: Grill & tilbehør -
Grillsæt Bredde: 34 cm Højde: 7,2 cm.
Pris 149 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid & Sport - Grill & Terrasse - Grilltilbehør
.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukker og tilbehør/Dukketøj|Legetøj
Den perfekte udegrill, der kan lyse! Med afsætningsplads, så du kan sætte bakken med kød og grøntsager fra dig. Grillposen får også sin naturlige plads under grillen. Lundbys el-tilbehør må kun anvendes sammen med en Lundby spændingsomformer..
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Dukker og dukkehuse Doll houses and accessories
Købmand Grillsæt Artikelnummer: 3811 Lad børnene grille deres egen mad, mens du tager dig af den varme grill. Indhold: Legemad i stof, 1 steak, 3 pølser, 1 Schaschlik, 1 Fisk.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Børnelegetøj Købmandsbutikker mm. Købmandsbutik tilbehør|unisex
HAPE 2i1 Køkken- og grillsæt 2-i-1 køkken & grillsæt indeholder to realistiske kogeplader, der klikker, når de drejes. Sættets urplade kan fjernes, og kogepladen vendes over for at afsløre en grill, der skaber en udendørs grillatmosfære.  Alt tilbehøret medfølger. .
Pris 207 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Legetid Kök & lekmat G-L Hape
Sættet er ideelt til hygge tiden ved grillen. Pakken består af HOLMs ølkasse med plads til 6 øl eller sodavand, og på siden er der monteret en praktisk oplukker, HOLM 40 cm grillbørste, tang og palet i stål og rosentræ samt Gastro grillhandske 30 x 20 cm og forklæde 82 x 93 cm i sort fra Södahl. Leveres i.
Pris 700 kr.
Kategori: Diverse - 401,- til 560,- Dining
Nicolas Vahé grillsæt med grillgaffel, - tang og - spartel. Køb til en lav pris online hos Pixojet!Uundværligt barbacue sæt fra Nicolas Vahé m. tre dele til grillentusiastengrill kittet er fremstillet med stål af 2Cr14 og skaftene af akacietræ for et behageligt grebtang L.: 39,5 cm, gaffel l.: 37,5 cm,.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Mærker - Nicolas Vahé
Masser af sjov er garanteret med dette grillsæt. Det er også et lærende legetøj, da børn kan udvikle sociale færdigheder. Grille leveres med fødevaretilbehør. Sættet er egnet til børn 3 år gamle eller derover..
Pris 469 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Legetøj & spil Legetøj Rollespil Legekøkken og -mad
Grillsæt fra Eva Solo Så kan du håndtere din grillede lækkerier som en pro. Både spatel og tang er i rustfrit stål med greb i silikone. Der er hul i begge greb, så redskaberne kan hænge på siden af grillen og være lige ved hånden..
Pris 449.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Grillsæt fra Bon-fire Ha' det rette grej ved hånden, når du skal lave mad over bål. Grillsættet fra Bon-fire består af en ekstra lang grillpalet, grillpincet og grillgaffel. Alle dele er i rustfrit stål med skaft i træ..
Pris 239 kr.
Kategori: Haveredskaber - Haveliv Grill & bålpladser Bålpladser & havepejse
.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grilludstyr Grillsæt
V3