Fjerde del i serien om Harry Potter. En nat vågner Harry Potter pludseligt, ved at arret i panden brænder som ild. Dette er et sikkert tegn på at Lord Voldemort er i nærheden. Han får dog hurtigt noget andet at tænke på, da eleverne på Hogwarts skal være med i verdensmesterskabet i quidditch. Bare en får lov.
Pris 159 kr.
Kategori: Bøger & blade - Fritid & Hobby-Bøger-Ungdomsbøger
Harry Potter og de vises sten Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en berømt og respekteret troldmand, og hans mor en overordentlig dygtig heks. Harry er også selv troldmand og skal starte på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Han skal bl.a. medbringe tryllestav, troldmandshat.
Pris 143.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter: Weasley's Wizard Wheezes Hardcover Ruled Journal.
Pris 116 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Average burn 30 hours, one wick.
Pris 62 kr.
Kategori: Bøger & blade - Home Accessories Garden and Homeware Homeware
Da Dumbledore ankommer til liguster drev en sommeraften for at indsamle Harry Potter hånden tryllestav er sværtede og uudviklede, men han gør....
Pris 79 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fiktion
Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en berømt og respekteret troldmand, og hans mor en overordentlig dygtig heks. Harry er også selv troldmand og skal....
Pris 139.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 319 kr.
Kategori: Bøger & blade - Kreativt legetøj/Malebøger og -blokke|Legetøj
.
Pris 431 kr.
Kategori: Bøger & blade - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER LEGETØJSFIGURER DYR OG LEGESÆT FIGURER OG LEGETØJ KENDT FRA SPIL OG TV HARRY POTTER
Harry har tilbragt de første uger af sommerferien hos familien Dursley med at ligge på sin seng og stirre op i loftet. Han sørger over sin dræbte gudfar Sirius, mens han genoplever det grufulde opgør med Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi og den sindsoprivende duel mellem Dumbledore og Lord Voldemort. Nu.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Et udfordrende puslespil i 3D med det berømte tog Hogwarts Expres fra bøgerne om Harry Potter. Puslespillet er med masser af flotte detaljer, hvilket giver puslespillet en helt ny og krævende dimension. 460 brikkerÆsken måler 30 x 30 x 7.6 cm, puslespillets færdige mål er 63 x 9 x 12.5 cmFra 14 årSe alle.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Spil - Mærker Wrebbit
Første del af fortællingen om Harry Potters fantastiske verden. Der sker mystiske ting i den lille by, et stjerneskud på himlen, ugler der sværmer omkring midt på dagen, katte der kan læse og mærkelige mennesker der visker rundt omkring på gadehjørnerne. De visker om Harry Potter. Den forældreløse Harry.
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Fritid & Hobby-Bøger-Ungdomsbøger
Harry Potter og Halvblodsprinsen Harry har tilbragt de første uger af sommerferien hos familien Dursley med at ligge på sin seng og stirre op i loftet. Han sørger over sin dræbte gudfar Sirius, mens han genoplever det grufulde opgør med Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi og den sindsoprivende duel mellem.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og det forbandede barn "Harry Potter og det forbandede barn - del et & to" er en ny original historie af J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, og et nyt skuespil af Jack Thorne. Den ottende historie. 19 år senere Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere.
Pris 224.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Fønixordenen Harry Potter er desperat efter at komme tilbage til Hogwarts og finde ud af, hvorfor Ron og Hermione har været så hemmelighedsfulde hele sommeren. Men det femte år på Hogwarts bliver hverken let eller behageligt for Harry. Ministeriet for Magi nægter at tro på Harrys og.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og dødsregalierne Harry er blevet pålagt en dyster, farlig og tilsyneladende umulig opgave: Han skal finde og ødelægge Voldemorts tilbageværende Horcruxer. Sammen med Ron og Hermione begiver han sig ud på den håbløse jagt. Ingen af de tre har nogen anelse om, hvor de skal lede. Og de har ikke.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Dødsregalierne Harry er blevet pålagt en dyster, farlig og tilsyneladende umulig opgave: Han skal finde og ødelægge Voldemorts tilbageværende Horcruxer. Sammen med Ron og Hermione begiver han sig ud på den håbløse jagt. Ingen af de tre har nogen anelse om, hvor de skal lede. Og de har ikke.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry tilbage til Hogwarts for at fortsætte sin troldmandsuddannelse. Men forude venter atter et dramatisk skoleår. Nogle skræmmende og uforklarlige angreb finder sted på skolen, og Harry hvirvles ind i opklaringen af.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og fangen fra Azkaban En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget, og faren er så alvorlig, at Ministeriet for Magi ser sig nødsaget til at sende efterretninger til den ikke-magiske verden. Harry er specielt i fare, da fangen åbenbart er ude efter ham..
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og flammernes pokal En storslået intermagisk begivenhed vil finde sted på Hogwarts i år. Harry Potter stilles over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin troldmandskarriere men Mørkets repræsentanter lurer i hver en krog, og alt tyder på, at udfordringerne denne gang er mere, end Harry.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
V3