Dette Canada 2-hundehus fra Ferplast er et ideelt udendørshus til din trofaste ven! Det er lavet af fyrretræ i høj kvalitet, og taget er blevet behandlet med en særlig ikke-giftig lak, som er modstandsdygtig over for alle vejrforhold. Huset er isoleret fra jorden takket være plastfødderne. Indgangen er blevet.
Pris 1656 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Hundehuse
Skab med dette flotte hundehus det perfekte afslapningssted til din firbenede ven. Om vinteren, når det er koldt, eller på varme dage om sommeren. I dette hus vil din hund føle sig rigtig godt tilpas. Det robuste hus er fremstillet af laseret træ. Det spidse tag har en bitumenoverflade og er derfor.
Pris 495 kr.
Kategori: Kæledyr - tectake Dyreartikler Hunde Hundtilbehør
Med Ferplast Dog Kenny hundehus, som er formet som en iglo, tilbyder du din firbenede ven helårsbeskyttelse imod alle vejrforhold! Den særligt robuste, rengøringsvenlige plasthytte sparer dig tidskrævende vedligeholdelsesarbejde, såsom lakering, som skal gøres hvert år ved træhytter. Derudover har plastikhuse.
Pris 409.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Dette sjove sæt fra Schleich med en figur og en hund med hundehus. Sættet indeholder en pige, en australsk shepherd, et hundehus, et kødben, en madskål og en hundesnor. Hundehusets tag kan tages af og der er både plads til hund og mad i den fine bolig. Anbefalet alder: Fra 3 år. Mål: L6,8 x B19 x H11,5 cm..
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøjsfigurer Dyr
Gør det hyggeligt også udenfor dit dukkehus med dette fine havesæt og hundehus fra Lundby. Sættet består af et havesæt med urtehave fyldt med grøntsager og blomster, redskaber, vandkande og postkasse, en hund, en hundeskål og et hundehus. Fra 3 år. Mål: skala 1:18 (del 100 centimeter (en meter) med 18 og du.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Doll houses and accessories
.
Pris 219 kr.
Kategori: Legetøj - Figurer/Dyr og bondegård/Bondegårdsdyr|Legetøj
Den opmærksomme gårdhund er altid klar og passer på mennesker og dyr Hvis en fremmed nærmer sig gården, eller hvis et dyr er i fare, gør den højt for at fortælle sin herre, hvad der sker. Som belønning har han i dag fået et lækkert ben..
Pris 89.5 kr.
Kategori: Legetøj - Alle PLAYMOBIL produkter
.
Pris 95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Playmobil
.
Pris 326 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr|
Stort Hvalpevenner legesæt med mange sjove funktioner, 7,5 cm Bingo og Rolly figurer og køretøj. Alder 3+..
Pris 326 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr
.
Pris 1699 kr.
Kategori: Kæledyr -
Detaljer: Tema: Farm World Mål: 19 x 6,8 x 11,5 cm (B x D x H) 1 x hundehus, 1 x pige, x hund, 1 x skål og 1 x hundesnor Bemærk! Ikke egnet for børn under 3 år. Fare for kvælning..
Pris 170 kr.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Den australske hyrdehund er fuld med energi, og den er altid klar på at lege og hyrde får. Hyrdehunden elsker dens lille og fine hundehus. Sættet indeholder:.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Byggeklodser Girl´s Dream Serie - Hundehus Byggeklodser Girl´s Dream Serie - Hundehus - byggeklodserne i Girl´s Dream serien er kreativt legetøj til alle aktive piger. Her med alt til at lege med et charmerende hundehus, hvor pigerne kan udleve deres drømme. Pakken indeholder 18 klodser i plastik..
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse - Girl´s Dream Byggeklodser
OPMÆRKSOMHED: Kræver NTSC REGION 1-kompatibel afspiller hundehus (ny DVD) Label: Ifc uafhængige Film Format: DVD-STANDARD Region: 1 Re....
Pris 179 kr.
Kategori: Diverse - Dvd'er og videoer
Dette hundehus til haven vil tilføje et strejf af naturlig stil til dit udendørsområde med sit rustikke design. Det vil være et fremragende sted, hvor din hund kan slappe af og være i ly for dårligt vejr. Huset er fremstillet af FSC-certificeret, imprægneret fyrretræ i høj kvalitet, hvilket gør det.
Pris 1099 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Hundehuse
Det økovenlige Hendry-hundehus fra Kerbl tilbyder et privat og sikkert sted, så din hund kan sove og slappe af udendørs! Dette praktiske hundehus har god isolering, hvilket gør det ideelt til alle årstider. Et transparent dørovertræk holder regnen ude og varmen inde. Det er karakteriseret ved.
Pris 1745 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Hundehuse
Dette Baita 60-hundehus fra Ferplast er et ideelt udendørshus til din trofaste ven! Det er lavet af fyrretræ i høj kvalitet, og taget er blevet behandlet med en særlig ikke-giftig lak, som er modstandsdygtig overfor alle vejrforhold. Baita-huset er blevet designet med et let skråtag, hvilket giver.
Pris 999 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Hundehuse
Dette Baita 80-hundehus fra Ferplast er et ideelt udendørshus til din trofaste ven! Det er lavet af fyrretræ i høj kvalitet, og taget er blevet behandlet med en særlig ikke-giftig lak, som er modstandsdygtig overfor alle vejrforhold. Baita-huset er blevet designet med et let skråtag, hvilket giver.
Pris 1468 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Hundehuse
V3