Dette Domus Mini-hundehus fra Ferplast er et ideelt udendørshus til din trofaste ven! Det er lavet af fyrretræ i høj kvalitet, og taget er blevet behandlet med en særlig ikke-giftig lak, som er modstandsdygtig overfor alle vejrforhold. Huset er isoleret fra jorden takket være plastfødderne. Indgangen er.
Pris 985 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Hundehuse
Skab med dette flotte hundehus det perfekte afslapningssted til din firbenede ven. Om vinteren, når det er koldt, eller på varme dage om sommeren. I dette hus vil din hund føle sig rigtig godt tilpas. Det robuste hus er fremstillet af laseret træ. Det spidse tag har en bitumenoverflade og er derfor.
Pris 495 kr.
Kategori: Kæledyr - tectake Dyreartikler Hunde Hundtilbehør
Med Ferplast Dog Kenny hundehus, som er formet som en iglo, tilbyder du din firbenede ven helårsbeskyttelse imod alle vejrforhold! Den særligt robuste, rengøringsvenlige plasthytte sparer dig tidskrævende vedligeholdelsesarbejde, såsom lakering, som skal gøres hvert år ved træhytter. Derudover har plastikhuse.
Pris 579.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Et sjovt legesæt fra Playmobil. I dette sæt får du en Playmobil-figur, en hund, et hundehus, en madskål og kødben..
Pris 69 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Byggesæt & LEGO Byggesæt
Den opmærksomme gårdhund er altid klar og passer på mennesker og dyr Hvis en fremmed nærmer sig gården, eller hvis et dyr er i fare, gør den højt for at fortælle sin herre, hvad der sker. Som belønning har han i dag fået et lækkert ben..
Pris 89.5 kr.
Kategori: Legetøj - Alle PLAYMOBIL produkter
.
Pris 1699 kr.
Kategori: Kæledyr -
.
Pris 219 kr.
Kategori: Legetøj - Figurer/Dyr og bondegård/Bondegårdsdyr|Legetøj
Gør det hyggeligt også udenfor dit dukkehus med dette fine havesæt og hundehus fra Lundby. Sættet består af et havesæt med urtehave fyldt med grøntsager og blomster, redskaber, vandkande og postkasse, en hund, en hundeskål og et hundehus. Fra 3 år. Mål: skala 1:18 (del 100 centimeter (en meter) med 18 og du.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Doll houses and accessories
.
Pris 392 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr|
Stort Hvalpevenner legesæt med mange sjove funktioner, 7,5 cm Bingo og Rolly figurer og køretøj. Alder 3+.
Pris 392 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr
.
Pris 95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Playmobil
fra 3år til 99år, str. 190X68X68 mm.
Pris 208 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER LEGETØJSFIGURER DYR OG LEGESÆT BONDEGÅRD LEGETØJ SCHLEICH BONDEGÅRD - FARM WORLD
Den australske hyrdehund er fuld med energi, og den er altid klar på at lege og hyrde får. Hyrdehunden elsker dens lille og fine hundehus. Sættet indeholder:.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Girls Dream : Hundehus (M38-B0513).
Pris 32 kr.
Kategori: Legetøj - Leg&Børn; - Legetøj - Byggesæt|Leg&Børn|Legetøj|Byggesæt
Barbie Indoor Accessory Set med hundehus giver Barbies lille firbenet ven et sted at slappe af. Med legetøj, mad samt tæppe er der til timevis af afslapning. Dukker sælges separat. InformationMærke: BarbieType: LegesætSerie: Indoor AccessoryModel ID: FXG34Alder: fra 3.
Pris 79 kr.
Kategori: Diverse - Kalendergaver
Byggeklodser Girl´s Dream Serie - Hundehus Byggeklodser Girl´s Dream Serie - Hundehus - byggeklodserne i Girl´s Dream serien er kreativt legetøj til alle aktive piger. Her med alt til at lege med et charmerende hundehus, hvor pigerne kan udleve deres drømme. Pakken indeholder 18 klodser i plastik..
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse - Girl´s Dream Byggeklodser
OPMÆRKSOMHED: Kræver NTSC REGION 1-kompatibel afspiller hundehus (ny DVD) Label: Ifc uafhængige Film Format: DVD-STANDARD Region: 1 Re....
Pris 179 kr.
Kategori: Diverse - Dvd'er og videoer
Dette Domus Mini-hundehus fra Ferplast er et ideelt udendørshus til din trofaste ven! Det er lavet af fyrretræ i høj kvalitet, og taget er blevet behandlet med en særlig ikke-giftig lak, som er modstandsdygtig overfor alle vejrforhold. Huset er isoleret fra jorden takket være plastfødderne..
Pris 985 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Hundehuse
Dette Villa 70-hundehus fra Ferplast er et ideelt udendørshus til din trofaste ven! Huset er isoleret fra jorden takket være plastfødderne. Det er udstyret med en justerbar ventil og afløbshuller for at holde indendørsmiljøet komfortabelt. Indgangen er forstærket med særlige aluminiumsprofiler, som.
Pris 868 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Hundehuse
V3