København rundt Genopdag København på 9 byvandringer, som fører dig rundt indre by, brokvartererne og på Christianshavn, Amager og Frederiksberg. Bogen fortæller om byens historie, topografi og kultur og om de mennesker, som har skabt og udviklet byen, men medtager også nye ting i bybilledet - fx det ny.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Samfund & historie
Skab en masse hygge derhjemme ved hjælp af flotte posters i forskellige designs. Denne model fungerer eksempelvis både alene og sammen med andre posters med et lignende motiv. Du vælger selv, om du vil indramme din poster, eller om du vil hænge den op, som den er.Ramme indgår ikke, men kan tilvælges til.
Pris 149 kr.
Kategori: Kunst - Posters
OBS! Vi gør opmærksom på at jubilæumstrøjerne er små i størrelserne. Det anbefales derfor, at gå en størrelse op ift. din normale størrelse. - Blå - Herre.
Pris 700 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj Fodboldtøj Fodboldtrøjer FC København Udebane|male
På Calazos kort har hver friluftsfacilitet et unikt nummer,­ så du nemt kan søge i calazo.dk/sog. Der finder du ­detaljeret information om den nøjagtige position, ­serviceniveau, bookingbetingelser m.m. for shelters, bålsteder og teltpladser..
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Media Books|Other
Vissevasse Plakat - 30x40 - København - Christianshavn.
Pris 244.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Plakat
.
Pris 349 kr.
Kategori: Kunst - Plakater
Kort over København plakaten er designet af KLAM og er én i rækken af mange forskellige motiver fra serien Typemap. 235 g/m2 Photo Satin Papir..
Pris 399 kr.
Kategori: Kunst - Poster
I "København 1937", sidste bind i Erindringstopografierne, nærmer forfatteren sig udgangspunktet for sin rejse bagud i tid og sted. Han opsøger hvad der foregik dér, da han var lille og uvidende om hvad der skete omkring ham uden for hjemmet. Nu og her får han det at vide ved at se og høre,....
Pris 189 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Materiale:95% bomuld, 5% ElastanHos JBS har de gennem de sidste 50 år støttet sportens verden og især bakket op om fansDet er en passion og dette er til den ægte fan.Underbukserne produceres af JBS i samarbejde med din fodboldklub og din klub tjener på hver solgt.
Pris 200 kr.
Kategori: Herreundertøj - Nyheder & Basis Til Ham - Underbukser
København (Forlag: Nelles Verlag, Type: Rejseguide, ISBN: 9785940591344).
Pris 85 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
FCK fodboldtights produceret og designet i samarbejde med undertøjsproducenten JBS.2-packen indeholder to smarte styles med FCK logoet i elastikken.Tightsene er den perfekte gave til fodbold entusiasten, der gerne vil vise sin støtte til "Byens hold".95%.
Pris 149 kr.
Kategori: Herreundertøj - Apparel & Accessories Clothing Underwear & Socks Underwear|male
Farve: pinkKvalitet: 30% mohair, 40% acryl, 30% polyamid.
Pris 210 kr.
Kategori: Dametøj - Apparel & Accessories Clothing
FORLAGET SKRIVER ”THE WILDEST PLACE IN TOWN” Lars Lunding Andersen, tidligere direktør i København Zoo, beretter medrivende om dyr og mennesker i Zoologisk Have, fra den blev oprettet i....
Pris 279.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Tag med på en tur ad Gendarmstien fra Padborg til Kettingskov på Als. Turen rummer masser af dansk historie og kultur og undervejs fortælles om de slesvigske krige, nord- og sydslesvigsk historie, museer, Nydambåden og Nydam Tveir, sønderjyske egnsretter og skikke samt om en række slotte, herregårde og.
Pris 199 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Trendy trivet designed by Dick Lundgren from Men At Work with different cities nicely lettered in the square frame..
Pris 178 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenet Køkkenudstyr Bordskånere
Luxform København Denne væglampe med LED-belysning er lavet af plastik og har en dag- og natkontakt, hvilket betyder at lampen automatisk tændes, når den bliver mørk og slukker, når den bliver lys. Det er en ideel lampe, der giver den nødvendige sikkerhed ved døren til dit hjem. Om Luxform Luxform har en bred.
Pris 486.95 kr.
Kategori: Udendørs belysning - lys og tilbehør belysning udendørslys væglampe|
Nutidig dansk musik For (ny CD) Label: Punkt Format: CD Release Date: 22 Jul 1997 nr. af diske: 1 UPC: 034060162927 Album Tra....
Pris 199 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
København Elevations Poster från Studio Esinam ..
Pris 1962 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Dekoration Plakater
Romance.
Pris 74 kr.
Kategori: Spil - Fritid&Sport | Underholdning | Film
V3