Grafisk plakat med kort over København i koksgrå med bydelene i hvid typografi. Bykortet er opdelt i: Vesterbro, Indre by, Christianshavn, Islands Brygge samt Øst- og Vest Amager. Papiret er 150 gr. ubleget kvalitetspapir. Mål: 50 x 70 cm. Leveres i plakatrør. Uden indramning. Brand: Kortkartellet.
Pris 400 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Bolig
• Fremstillet med adidas climacool teknologi Climacool er et åndbart, hurtigtørrende letvægts materiale, der leder sved og fugt væk fra kroppen, så du altid holdes tør og komfortabel. Det fungerer ved, at det fordeler sved og fugt jævnt udover materialet. og derved forbedrer kroppens naturlige afkølings.
Pris 529 kr.
Kategori: Herresportstøj - Fodboldtrøjer|mænd
Vissevasse Plakat - 50x70 - København - Christianshavn.
Pris 394.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tilbehør
En bog om pausens betydning. Tag med Peter Olesen rundt til 40 af hovedstadens stille oaser – områder, hvor man kan søge ly, ro og fred for storbyens larm og travle puls. En metropol som København er nødvendigvis både larmende og fortravlet, det er en del af dens identitet og dens charme. Men...
Pris 121.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
.
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Materiale:95% bomuld, 5% ElastanHos JBS har de gennem de sidste 50 år støttet sportens verden og især bakket op om fansDet er en passion og dette er til den ægte fan..
Pris 125 kr.
Kategori: Herreundertøj - Nyheder & Basis Til Ham - Fan Underbukser
.
Pris 699 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Udendørs dekoration/Fuglehuse|Have, terrasse og udendørs
København København er en stor by. Byen er Danmarks hovedstad. I København ligger både Tivoli og Den Blå Planet. I denne bog kan du læse om København. Lix 19..
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Ferm Living København poster. Vælg mellem to størrelser. København plakaten er fremstillet i papir med farvetryk. Vi elsker vores historiske hovedstad, og med København plakaten har du muligheden for at vise din kærlighed til byen. På plakaten ses den lille havfrue, Operaen, Nyhavn, Den Kongelige Livgarde,.
Pris 150 kr.
Kategori: Kunst - Produkter - Gaveideer til enhver anledning - Gaver til hende - 50-199 til hende
København - porten til Europa: en antologi (Forlag: Det kongelige Bibliotek Rigsarkivet og T, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788770233866).
Pris 100 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 239 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenet
Romance.
Pris 69 kr.
Kategori: Spil - Fritid & Sport - Underholdning - Film
.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Diverse - Billede Plakat
Limited Edition! København Landmarks plakat fra Studio Esinam. En cool og flot plakat som vil forgylde dine vægge med geografisk kunst. Plakaten viser København med dennes tre kendetegn: Grundvigs kirke, Marmorkirken och Nyhavn. Bor du i byen, længter du til den eller synes du.
Pris 1360 kr.
Kategori: Diverse - Jul - Jul - Julegavetips - 1501 dkr -
Glæd smagsløgene med 170 gram blandede bolcher med smag af anis-, mint- og forskellige frugtsmage af banan, pære, appelsin, jordbær, citron, rabarber, fersken, hindbær og ananas. Leveres i plastbeholder med skruelåg..
Pris 48.75 kr.
Kategori: Diverse - Bolcher
København rundt Genopdag København på 9 byvandringer, som fører dig rundt indre by, brokvartererne og på Christianshavn, Amager og Frederiksberg. Bogen fortæller om byens historie, topografi og kultur og om de mennesker, som har skabt og udviklet byen, men medtager også nye ting i bybilledet - fx det ny.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Samfund & historie
Det kendte byskilt er med et tvist blevet fortolket til en fin plakat. Motiv: Frederiks Kirke, Marmorkirken Mål: 50 cm x 70 cm Kvalitet: 180g. mat ubestrøget..
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Det kendte byskilt er med et tvist blevet fortolket til en fin plakat. Motiv: Frederiks Kirke, Marmorkirken Mål: 50 cm x 70 cm Kvalitet: 180g. mat ubestrøget..
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Stor plakat med København illustreret af Martin Schwartz. Mål: 50 x 70 cm. Leveres i plakatrør. Uden indramning Brand: Martin Schwartz Style: København plakat 50x 70.
Pris 395 kr.
Kategori: Kreativ leg - Bolig
V3