København Et mylder af mennesker, der ikke kommer hinanden ved, men alligevel ustandselig støder sammen; en vrimmel af folk, der er knyttet sammen, men alligevel rager hinanden en høstblomst. Her er sære eksistenser, der går og taler med sig selv på gaden. Mennesker, som med større eller mindre lyst besøger.
Pris 100 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Digte & noveller
Skab en masse hygge derhjemme ved hjælp af flotte posters i forskellige designs. Denne model fungerer eksempelvis både alene og sammen med andre posters med et lignende motiv. Du vælger selv, om du vil indramme din poster, eller om du vil hænge den op, som den er.Ramme indgår ikke, men kan tilvælges til.
Pris 179 kr.
Kategori: Kunst - Plakater & Posters
100% satin Maskinvask ved 30 grader.
Pris 809.1 kr.
Kategori: Toppe - Toppe
Vissevasse Plakat - 30x40 - København - Christianshavn.
Pris 244.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tilbehør
Men at Work City Trivet Bordskåner, København.
Pris 190 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenet Køkkenudstyr Bordskånere
København metal plakat fra Martin Moore A3 sætter et stilfuldt præg på indretningenGrafisk tryk på eksklusivt 250g mat genbrugsparpir for en lækker kvalitet. Hæng den op på væggen og skab et lækkert og enkelt look, med Københavns bydele som motiv. Plakate.
Pris 125 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - RAMMER
København - porten til Europa: en antologi (Forlag: Det kongelige Bibliotek Rigsarkivet og T, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788770233866).
Pris 100 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Fra Absalon til kødmarked på Vesterbro. Fra Christian 4. til Leo Mathisen. Forfatter Peder Bundgaard fortæller personligt og uhøjtideligt om Københavns historie og gør det lidt sjovere at gå....
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 301 kr.
Kategori: Kunst - Bolig
I "København 1937", sidste bind i Erindringstopografierne, nærmer forfatteren sig udgangspunktet for sin rejse bagud i tid og sted. Han opsøger hvad der foregik dér, da han var lille og uvidende om hvad der skete omkring uden for hjemmet. Nu og her får han det vide ved at se og høre, læse og....
Pris 192 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
København SkylineFå et blik over skønne København på denne detaljerede wallsticker skyline.Denne wallsticker måler 150 x 37 cm.Se også vores øvrige skyline wallstickers:ParisBerlinLondonRom.
Pris 261.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Store Wallstickers
Materiale:95% bomuld, 5% ElastanHos JBS har de gennem de sidste 50 år støttet sportens verden og især bakket op om fansDet er en passion og dette er til den ægte fan.Underbukserne produceres af JBS i samarbejde med din fodboldklub og din klub tjener på hver solgt.
Pris 200 kr.
Kategori: Herreundertøj - Nyheder & Basis Til Ham - Underbukser
OBS! Ramme ikke inkluderet..
Pris 199 kr.
Kategori: Kunst - 2334
Grafisk plakat med kort over København i koksgrå med bydelene i hvidtypografi.Bykortet er opdelt i:Vesterbro, Indre by, Christianshavn, Islands Brygge samt Øst- og Vest Amager.Papiret er 150 gr. ubleget kvalitetspapir.Mål: 50 x 70 cm.Leveres i plakatrør.
Pris 400 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Home & Garden Decor
Sød strik fra Basic Apparel i råhvid farve. Denne strik er dejlig blød i kvaliteten og løs i strikken, så den føles let at have på. Strikken har rullekrave og slids i begge sider. Blusen er en anelse længere bagpå end foran, hvilket skaber en cool effekt,.
Pris 350 kr.
Kategori: Toppe - UDSALG
BRDisc 1BR1: Mozart: Tryllefløjten (lov 1): dør Bildnis Ist Bezaubernd Schön (sunget i svensk) BR2: Brahms: Die MainachtBR3: Liszt:....
Pris 149 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Strejf i København. Korte stemningsbilleder fra det københavnske minefelt, nærmere betegnet fra det indre Nørrebros og Vesterbros caféer, værtshuse, gader samt pladser og parker. Bag i bogen humoristiske og personlige forklaringer i reisterform til de bes.
Pris 125.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Alle Tilbud, Bøger, Ekspress levering, Forlag, Rejsebøger & Kort, Rejser & Geografi, S, Tilbud Mærker, Tilbud | Bestseller på lager, Tilbud | Hurtig Levering, Tilbud | Nyheder, Udsalg under 200 kr, Udsalg under 300 kr, Udsalg under 500 kr, Udsalg | Alt ne
.
Pris 181 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Ferm Living København poster. Vælg mellem to størrelser. København plakaten er fremstillet i papir med farvetryk. Vi elsker vores historiske hovedstad, og med København plakaten har du muligheden for at vise din kærlighed til byen. På plakaten ses den lille havfrue, Operaen, Nyhavn, Den Kongelige Livgarde,.
Pris 150 kr.
Kategori: Kunst - Produkter - Gaveideer til enhver anledning - Gaver til hende - 50-199 til hende
V3