København rundt Genopdag København på 9 byvandringer, som fører dig rundt indre by, brokvartererne og på Christianshavn, Amager og Frederiksberg. Bogen fortæller om byens historie, topografi og kultur og om de mennesker, som har skabt og udviklet byen, men medtager også nye ting i bybilledet - fx det ny.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Samfund & historie
Søger du en ramme, som ikke stjæler rampelyset fra dine flotte billeder, er vores model København Guld et godt valg. Den smalle, blanke aluminiumsprofil giver København Guld en elegance, der passer ind i alle indretningsmiljøer. Uden glasEn ramme uden glas kan anvendes til at.
Pris 49 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Billedrammer
Officielle FC København målmandsshorts for sæsonen 2017/2018 fra adidas. En del af kamptøjet som primært Robin Olsen og Stephan Andersen skal spille i. Shortsene er baseret på climacool-teknologien, der sikrer en god svedtransport og åndbarhed. Justerbar talje og broderet klublogo.PRODUKTDETALJER:- FC.
Pris 140 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj Fodboldtøj Fodboldshorts FC København Målmand|male
En personlig fejring af hovedstadens 850 års jubilæum; en kærlighedserklæring til forfatterens gamle by, en krønike om København. Det store K klinger i hans bevidsthed som Kærlighed. Og kærligheden til København er ikke rustet, og favner hele byen: København med V og N og Ø og K, som Olga Svendsen i sin tid.
Pris 250 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Vissevasse Plakat - 30x40 - København - Christianshavn.
Pris 244.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Plakat
Vi kan klart anbefale denne vægdekoration: Wallsticker i markedets bedste kvalitet. Altid ubegrænset returret. Mulighed for gratis fragt. Klik dig videre for at se flere farver og størrelser..
Pris 349 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Verdenskort og Rejser - Alle Wallstickers - Store Wallstickers
.
Pris 349 kr.
Kategori: Kunst - Plakat
I "København 1937", sidste bind i Erindringstopografierne, nærmer forfatteren sig udgangspunktet for sin rejse bagud i tid og sted. Han opsøger hvad der foregik dér, da han var lille og uvidende om hvad der skete omkring ham uden for hjemmet. Nu og her får han det at vide ved at se og høre,....
Pris 189 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Vores klassiske Maps, som sit autentiske og rå look tilføjer karakter til væggen.
Pris 349 kr.
Kategori: Kunst - Plakater
Materiale:95% bomuld, 5% ElastanHos JBS har de gennem de sidste 50 år støttet sportens verden og især bakket op om fansDet er en passion og dette er til den ægte fan.Underbukserne produceres af JBS i samarbejde med din fodboldklub og din klub tjener på hver solgt.
Pris 200 kr.
Kategori: Herreundertøj - Nyheder & Basis Til Ham - Underbukser
København Con Amore (Forlag: Gyldendal, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788702143171).
Pris 232.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Color: pinkQuality: 30% mohair, 40% acryl, 30% polyamid.
Pris 210 kr.
Kategori: Dametøj - Apparel & Accessories Clothing
FCK fodboldtights produceret og designet i samarbejde med undertøjsproducenten JBS.2-packen indeholder to smarte styles med FCK logoet i elastikken.Tightsene er den perfekte gave til fodbold entusiasten, der gerne vil vise sin støtte til "Byens hold".95%.
Pris 149 kr.
Kategori: Herreundertøj - Apparel & Accessories Clothing Underwear & Socks Underwear|male
Fra Absalon til kødmarked på Vesterbro. Fra Christian 4. til Leo Mathisen. Forfatter Peder Bundgaard fortæller personligt og uhøjtideligt om Københavns historie og gør det lidt sjovere at gå....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 679 kr.
Kategori: Kæledyr - Udendørs dekoration/Fuglehuse|Have, terrasse og udendørs
Kriminalinspektør Arne Bellmann rejser til Bagdad for at opklare en sag om en iraker, der er faldet ud fra en lejlighedsaltan i København. Irakeren slipper med livet i behold, men hans tilstand er kritisk Sagen er noget prekær for i lejlighed befandt sig på samme tid tre amerikanere med tilknytning til.
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
BRDisc 1BR1: Bye og Bye - Kid Sheik ColaBR2: bare en tættere tur med TheeBR3: Tulane Swing - Kid Sheik ColaBR4: St. James InfirmaryBR....
Pris 129 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
København Landmarks Plakat från Studio Esinam ..
Pris 1569 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Dekoration Plakater
.
Pris 69 kr.
Kategori: Film - LEGETØJ ELEKTRONIK, KONSOLLER, SPIL, FILM BILLIGE DVD & BLU-RAY FILM DVD FILM
V3