Vinkelstuts t/Opvaskemaskine Gevind på omløber: 1" Studs: 3/4" slange.
Pris 32 kr.
Kategori: Værktøj - VVS - Vaske - Tilbehør til køkkenvaske - Øvrige
PlanToys Køkken - Natur/Blå.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Denne kompakte køkken skala har en nem-at-læse LCD-skærm. Skalaen har en tara-funktion, så flere ingredienser kan vejes separat i samme målestok. Apparatet er udstyret med skridsikre fødder og måling skål..
Pris 224 kr.
Kategori: Mindre apparater - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenredskaber
Bagesæt fra KidKraft – et rigtigt sjovt tilbehør til legekøkkenet. Mixeren kan vinkles op så man kan fjerne skålen, lige som man kan på en rigtig køkkenmaskine. Bagesættet indeholder også en kagerulle der kan snurrer, og den lille bager kan rigtigt leve sig ind sine kreationer med de lækre ingredienser der.
Pris 239 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Rolleleg-Køkkenredskaber
Kidkraft Modern country køkken fra Kidkraft.
Pris 1869 kr.
Kategori: Legetøj - Hjem og have
Metal Kitchen, Off white Materiale: Metal Højde: 32,5 cm.
Pris 895 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Fars køkken Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er målrettet fædre og børn. Ideen til bogen ”Fars køkken” udspringer af kurset ”Fars køkkenskole”, som forfatterne har udviklet i Vallensbæk Kommune. På 2 år har kurset tiltrukket mere end 300 fædre og deres børn.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Dæmpbar via vægkontakten: Det er easydim LED loftlampen Sonja med høj lysstyrke Sonja passer ikke blot ind i privatboligen, den vil også være fremragende som grundbelysning i kommercielle områder, hvor den særligt for forretninger vil være en anbefalelsesværdig form for belysning. Den firkantede lampekrop er.
Pris 1512 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukkehuse og tilbehør/Dukkehusmøbler|Legetøj
.
Pris 97 kr.
Kategori: Service & bestik - Hus & bolig|Køkkenartikler|Røreskål
Many cities can boast beautifully designed buildings, but New York's architecture is different. This photo book of New York tells the city's story of impressive buildings and streets filled with inspiring people. New York is a city that worships those who work hard, yet shows no mercy to those who slip.
Pris 539.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Le Creuset kogebog middelhavets køkken indeholder spændende opskrifter som er udviklet af kok og foodstylist Carsten Kyster på retter fra Italien, Frankrig, Grækenland, Spanien og Nordafrika.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Rigtig flot rødt køkken til de små i hjemmet. Køkkenet indeholder komfur, ovn, vask og alle de redskaber du har brug for..
Pris 1068 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkkener
Almedahls Köket För Grytor Viskestykke 47x70cm, Rød/Hvid.
Pris 100 kr.
Kategori: Gulvtæpper - Tekstil & Tæpper Køkkentekstiler Viskestykker
Universal rengøringsklud til rengøring af alle overflader uden tilsætning af kemikalier. Kan anvendes tør eller fugtig som rengørings-/aftørringsklud. Den store samlede microfiberoverflade har en god vandabsorberende egenskab. 40 x 40 cm..
Pris 301.75 kr.
Kategori: Kontorartikler - Tekstiler
Køkkenet er komplet med kogeplader, ovn og vask. Derudover kan et ekstra bord rulles ud for mere plads. Køkkenet fungerer desuden også som bod, hvorfra barnet kan sælge sine lækkerrier. På køkkenboden findes tavler til at skrive dagens menu. Hovedmateriale: Træ Mål: L: 94.1 cm, B: 30 cm, H: 96.5cm Fra 3 år..
Pris 1199 kr.
Kategori: Legetøj - 1239
Gurli Gris-køkken Det har aldrig været sjovere at lave mad takket være dette Gurli Gris-køkken. Her er alt, hvad kommende kokke skal bruge for at kreere det lækreste fantasimad. Der er også masser af opbevaringsplads til tallerkner og køkkengrej samt både en vaskog et komfur, der kan vendes rundt, så den.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Toys & Games Toys Pretend Play Toy Kitchens & Play Food
.
Pris 24 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Denne populære kogebogsklassiker til børn og deres forældre, der er solgt i næsten 30.000 eksemplarer, kommer nu i en let revideret udgave. Der er tale om den samme pædagogiske bog med 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker, men Katrine Klinken har...
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
V3