Tilslutnings Rør med To Studser 1.½ " x 40 mm.
Pris 54 kr.
Kategori: Køkkenindretning - VVS - Vaske - Tilbehør til køkkenvaske - Øvrige
Tilslutningsrør med to afgangstudser i hvid med 1 1/2.
Pris 50 kr.
Kategori: Køkkenindretning - VVS - Vaske - Tilbehør til køkkenvaske - Øvrige
Komplet legekøkken med masser af funktioner og tilbehør. Med lyd/musik og 16 tilbehørsdele.Kræver 3 x AA batterier (medfølger ikke)Egnet for børn fra 3 år og.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Dette dansk designede spisekøkkensæt indeholder forskellige køkkenelementer: et spisebord med fire stole, et køleskab, en håndvask og et komfur med kogeplader og ovn. Køkkenelementerne er udarbejdet i klassiske og funktionelle former egnet til leg. Som tilbehør kan også købes en familie som kan bruge.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1258
PlanToys Køkken - Natur/Blå.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Denne kompakte køkkenn skala har en nem-at-læse digitale kontrolpanel. Den har en indbygget timer, temperatur indikator, digital kontrolpanel, batteriindikator og overbelastning advarsel..
Pris 288 kr.
Kategori: Mindre apparater - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenredskaber
KidKraft Legetøjssæt til Køkken er et stort og farverigt sæt med legetøjsmad. Pakken indeholder både Fast Food, konserves, krydderier, kage og masser af frugt og grønt, og der er ingen ende på hvad man kan byde familien på af lækker med, man selv har ”lavet”! Anbefalet alder: Fra 3 år. Vægt: 1,2 kg. Advarsel:.
Pris 279 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Rolleleg-Køkkenredskaber
Kidkraft Modern country køkken fra Kidkraft.
Pris 1869 kr.
Kategori: Legetøj - Hjem og have
Lyskraftig køkken LED loftlampe Vince med seks individuelle justerbare spot Netop i køkkenet vil LED loftlampen Vince være et godt supplement for en omfattende belysning, da der her er indbygget seks GU10 fatninger, der alle er udstyret med holdbare og energibesparende LED-pærer. Hvert enkelt lampeelement kan.
Pris 2264 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
.
Pris 97 kr.
Kategori: Service & bestik - Hus og bolig|Køkkenartikler|Røreskål
Rigtig flot rødt køkken til de små i hjemmet. Køkkenet indeholder komfur, ovn, vask og alle de redskaber du har brug for..
Pris 1068 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkkener
Le Creuset kogebog middelhavets køkken indeholder spændende opskrifter som er udviklet af kok og foodstylist Carsten Kyster på retter fra Italien, Frankrig, Grækenland, Spanien og Nordafrika.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Universal rengøringsklud til rengøring af alle overflader uden tilsætning af kemikalier. Kan anvendes tør eller fugtig som rengørings-/aftørringsklud. Den store samlede microfiberoverflade har en god vandabsorberende egenskab. 40 x 40 cm..
Pris 81.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Tekstiler
REIMO Pico Køkken-/ Multifunktionelt Telt Et rigtig flot multifunktionelt telt. Teltet er designet som gavlen på et hus. Dette design sammen med de store flotte vinduer giver teltet et indbydende look. Alle vinduer er udstyret med gardiner. Teltes dør kan rulles helt op. Teltets sider er.
Pris 1775 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Tents
En smart køkken- og toiletrulleholder i retrodesign..
Pris 239 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem Køkken Øvrigt
....
Pris 98 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Batteridreven LED-lampe med bevægelsessensor som automatisk identificerer om det er dag eller nat (og bare lyser om natten). Denne smarte lampe kan bruges i gange, trapper, soveværelser, børneværelser, garderober, skabe, korridorer, værksteder, kældere, garager osv. Bevægelsesdetektoren mærker når nogen.
Pris 69 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid - Belysning - Øvrig belysning
Denne populære kogebogsklassiker til børn og deres forældre, der er solgt i næsten 30.000 eksemplarer, kommer nu i en let revideret udgave. Der er tale om den samme....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
DYRUP VÆG Køkken & Bad 25 er en ekstremt slidstærk og ekstra vaskbar acrylvægmaling med en god dækkeevne og fortrinlig strygbarhed. Glans ca. 25.DYRUP VÆG Køkken & Bad 25 anvendes indendørs på vægge af f.eks. puds, beton, glasvæv og glasfilt i køkken og bad. Den er velegnet til anvendelse i vådrum og rum med.
Pris 829.95 kr.
Kategori: Byggevarer - Maling Maling Væg og loftsmaling
V3