Smart og enkelt digitalt termometer med LCD display til at lave bolcher. Kan bruges til mange forskellige opgaver i køkkenet udover til bolcher.Greb i plast og temperaturspyd i stål.Måler temperaturer imellem -20 og +300 C.  Bruger  2 x LR44 batteri som er inkluderet. .
Pris 69 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr // Køkkenredskaber // Stegetermometer
Tilslutningsrør med to afgangstudser i hvid med 1 1/2.
Pris 51 kr.
Kategori: Køkkenindretning - VVS - Vaske - Tilbehør til køkkenvaske - Øvrige
Vinkelstuts t/Opvaskemaskine Gevind på omløber: 1" Studs: 3/4" slange.
Pris 32 kr.
Kategori: Værktøj - VVS - Vaske - Tilbehør til køkkenvaske - Øvrige
Flot legekøkken i træ, med 10 dele tilbehør. Mål 70x42x22,5 cm. Sjovt legekøkken som passer til ethvert børneværelse. Dette legekøkken er lavet af danske Magni. Legekøkkenet er i højeste kvalitet og lavet med mangle flotte detaljer..
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkken|
Kan måle fra minus 40 til plus 300 grader..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - KØKKENUDSTYR Stegetermometere og minuture
Stærk vægtAt opbygge en vane med vejning af maden er virkeligt nyttigt. For at lave de mest appetitvækkende måltider er det yderst vigtigt at veje mel, olie, sukker og andre næringsstoffer korrekt. Hovedårsagen til at din madlavning går galt, er forkert dosering af ingredienserne. For at forhindre dette,.
Pris 60 kr.
Kategori: Mindre apparater - Hjem & Have Madlavningsudstyr Andre
E8018 køkkenet med flere funktioner, der er eksklusivt designet af Hape Toys, er en afprøvet og testet favorit hos børn. Du skal bare samle de 5 dele for at se, hvad denne drøm af et køkken kan gøre. Når det nye multifunktionelle køkken er helt samlet, kan børn fra 3 års alderen bruge deres.
Pris 1229 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil Legetøj Rollespil Legekøkken og -mad
.
Pris 199 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr
Børnenes køkken Denne populære kogebogsklassiker til børn og deres forældre, der er solgt i næsten 30.000 eksemplarer, er kommet i denne let revideret udgave. Der er tale om den samme pædagogiske bog med 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker, men Katrine Klinken har.
Pris 250 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Woodsman Kök Och Laddare fra Robens er køkkentilbehør til alle som passer til campingen..
Pris 441 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Camping Cookware & Dinnerware|Other
Køkken LED loftlampe Vince med 4 lyskilder og svingbare elementer Vince er fremstillet i metal, har en dekorativ træfinish, så der skabes en naturlig, varm atmosfære. LED loftlampen er fremragende til køkkenet takket være dens fire justerbare spot, men den kan også uden problemer anvendes i arbejdsværelset.
Pris 1701.9 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
Kidkraft Modern country køkken fra Kidkraft.
Pris 1859 kr.
Kategori: Legetøj - Hjem og have
PlanToys Køkken - Natur/Blå.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Le Creuset kogebog middelhavets køkken indeholder spændende opskrifter som er udviklet af kok og foodstylist Carsten Kyster på retter fra Italien, Frankrig, Grækenland, Spanien og Nordafrika.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Rigtig flot rødt køkken til de små i hjemmet. Køkkenet indeholder komfur, ovn, vask og alle de redskaber du har brug for..
Pris 1068 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkkener
.
Pris 97 kr.
Kategori: Service & bestik - Hus & bolig|Køkkenartikler|Skål
PLAY-DOH-modellervokslegesæt Med dette sjove køkkensæt fra PLAY-DOH kan du forberede og servere mangeforskellige, lækre retter. Brug din fantasi og de forskellige redskaber til at forme dine kulinariske mesterværker, der kan serveres som morgenmad, frokost eller aftensmad. Legesættet består af en lille ovn.
Pris 124.5 kr.
Kategori: Legetøj - Play-Doh
Denne alsidige teleskopskuffe er den perfekte hjælper til dit køkken, dit badeværelse eller dit soveværelsesskab. Gennem en funktionel opgradering af dine skabe, gør du hverdagen lidt sjovere..
Pris 275 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - TecTake Bolig Opbevaring Opbevaringsartikler
Køkkenet er komplet med kogeplader, ovn og vask. Derudover kan et ekstra bord rulles ud for mere plads. Køkkenet fungerer desuden også som bod, hvorfra barnet kan sælge sine lækkerrier. På køkkenboden findes tavler til at skrive dagens menu. Hovedmateriale: Træ Mål: L: 94.1 cm, B: 30 cm, H: 96.5cm Fra 3 år..
Pris 1199 kr.
Kategori: Legetøj - 1239
V3