.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageudstyr
PlanToys Køkken - Træ/Blå.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Bagesæt fra KidKraft – et rigtigt sjovt tilbehør til legekøkkenet. Mixeren kan vinkles op så man kan fjerne skålen, lige som man kan på en rigtig køkkenmaskine. Bagesættet indeholder også en kagerulle der kan snurrer, og den lille bager kan rigtigt leve sig ind sine kreationer med de lækre ingredienser der.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Rolleleg-Køkkenredskaber
Små kokke som ser deres mor eller far stå i køkkenet og forberede måltider, vil elske af få deres eget legekøkken. Det enkelte og klassiske design, med naturlige farver, giver masser af mulighed for mange timers leg..
Pris 899 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1239
Børnenes køkken Denne populære kogebogsklassiker til børn og deres forældre, der er solgt i næsten 30.000 eksemplarer, er kommet i denne let revideret udgave. Der er tale om den samme pædagogiske bog med 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker, men Katrine Klinken har.
Pris 225 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Lækker køkken/barstol i massiv olieret eg med lædersæde. Denne skønne køkken/barstol er det miljøvenlig og korrekte valg til køkkenet. Det flotte massive egetræsstel er håndlavet i Danmark og det betyder også at vi kan lave lige den højde på stolen som p.
Pris 1996 kr.
Kategori: Borde & stole - Skamler og taburetter
En smart køkken- og toiletrulleholder i retrodesign..
Pris 229 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem Køkken Øvrigt
Dæmpbar via vægkontakten: Det er easydim LED loftlampen Sonja med høj lysstyrke Sonja passer ikke blot ind i privatboligen, den vil også være fremragende som grundbelysning i kommercielle områder, hvor den særligt for forretninger vil være en anbefalelsesværdig form for belysning. Den firkantede lampekrop er.
Pris 849 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
Producent: Interstil Interior Mål: 31x7,2x23,5 cm Bruger 1 x AA batteri (medfølger ikke).
Pris 279 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Vægure - retro design
750 ml., grøn, uden parfume.
Pris 74.94 kr.
Kategori: Kontorartikler - Rengøring Rengøringsmidler Øvrige rengøringsmidler
Damixa reparationssæt kartushe til køkken/håndvask..
Pris 404 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Reservedele & tude - Damixa
Reparationssæt med keramikmodul til Damixa G Type V3.0 køkken-/håndvaskarmatur. OBS! Pakken indeholder 1 stk. Der skal oftest bruges 2 stk..
Pris 227 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Reservedele & tude - Damixa
Flot vask fra mærket Tidlo. Intet køkken er fuldendt uden en vask til at kunne vaske salaten, eller vaske op efter en fantastisk middag..
Pris 1068 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkkener
Le Creuset kogebog middelhavets køkken indeholder spændende opskrifter som er udviklet af kok og foodstylist Carsten Kyster på retter fra Italien, Frankrig, Grækenland, Spanien og Nordafrika.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
børnenes køkken af katrine klinken bogfakta: Isbn: 9788740009446 4. Udgave, 2013 559 sider.
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - KITCHEN4KIDS|Kogebøger|Kogebøger til de mindste
Comfort hvid barstol, er en smart og meget klassisk barstol. Stolens sædehøjde på 65 cm, gør det til en barstol, som passer til alle former for køkkenborde eller kogeøer. Vi har også barstole med andre højder, som passer til barborde. Det pulverlakerede stel med smarte krydsninger, gør at stolens design,.
Pris 389 kr.
Kategori: Borde & stole - barstol
Legehus med indbygget køkken og værksted som er lavet i tykkere plastik. Produktet opfylder EU krav til legetøj (EN71 Part 1,2,3 + 8). Mål: 101 x 108 x 110,5 (højde) cm. Husets dør og vinduer kan åbnes og lukkes. Mange timers sjov til børnene..
Pris 1079 kr.
Kategori: Udeleg - Legeplads|Legehus
TINAS KÖK -90 Viskestykke 35X50 CM Ekelund.
Pris 109 kr.
Kategori: Gulvtæpper - Indretning - Tekstil - Viskestykker
Batteridreven LED-lampe med bevægelsessensor som automatisk identificerer om det er dag eller nat (og bare lyser om natten). Denne smarte lampe kan bruges i gange, trapper, soveværelser, børneværelser, garderober, skabe, korridorer, værksteder, kældere, garager osv. Bevægelsesdetektoren mærker når nogen.
Pris 79 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid - Belysning - Øvrig belysning
V3