Smart og enkelt digitalt termometer med LCD display til at lave bolcher. Kan bruges til mange forskellige opgaver i køkkenet udover til bolcher.Greb i plast og temperaturspyd i stål.Måler temperaturer imellem -20 og +300 C.  Bruger  2 x LR44 batteri som er inkluderet. .
Pris 59 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr // Køkkenredskaber // Stegetermometer
Vinkelstuts t/Opvaskemaskine Gevind på omløber: 1" Studs: 3/4" slange.
Pris 32 kr.
Kategori: Værktøj - Køkken - Tilbehør til køkkenvaske - Øvrige
PlanToys Køkken - Træ/Blå.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Køkkener.
Pris 799 kr.
Kategori: Legetøj - Køkkener
Flot legekøkken i træ, med 10 dele tilbehør. Mål 27cm x 36cm x 76cm.Flot sort/hvidt/sølv legekøkken i træ, med meget tilbehør og skønt nordisk/skandinavisk design. Du får ikke et lige så komplet køkken nogen andre steder! Legekøkken passer til ethvert børneværelse, og vil give barnet god forståelse for.
Pris 949 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkken|
Stærk vægtAt opbygge en vane med vejning af maden er virkeligt nyttigt. For at lave de mest appetitvækkende måltider er det yderst vigtigt at veje mel, olie, sukker og andre næringsstoffer korrekt. Hovedårsagen til at din madlavning går galt, er forkert dosering af ingredienserne. For at forhindre dette,.
Pris 60 kr.
Kategori: Mindre apparater - Hjem & Have Madlavningsudstyr Andre
MIELE-legetøjskøkken Køkkensættet fra MIELE giver små, kommende kokke og kagebagere mulighed for atpiske alle mulige slags lækre retter sammen. Det dobbeltsidede MIELE-køkken er fremstillet af solide plastdele og designet i en smuk og klassisk grå og rød farvekombination. Køkkentilbehøret kan sættes på hylden.
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Kitchen and Play Food
MIELE-legetøjskøkken Køkkensættet fra MIELE giver små, kommende kokke og kagebagere mulighed for atpiske alle mulige slags lækre retter sammen. Det dobbeltsidede MIELE-køkken er fremstillet af solide plastdele og designet i en smuk og klassisk grå og rød farvekombination. Køkkentilbehøret kan sættes på hylden.
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Kitchen and Play Food
Køkken fra Plantoys Der er varm kaffe på kanden og lunt ristet brød til morgenmad! I dette moderne køkken finder du alt, hvad du skal bruge for at kunne lave et dejligt måltid. Køkkenet passer til alle legehuse fra Plantoys. Om Plantoys Legetøj fra Plantoys er miljøvenligt og fremstillet af bæredygtige.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Kidkraft Classic Kitchenette Køkken Hvid fra Kidkraft.
Pris 649 kr.
Kategori: Legetøj - Hjem og have
Meget dekorativ køkken vitrine i Halifax serien. Vitrinen er fremstillet af hvidmalet maghoni træ og lavet med fine messing beslag. Køkken vitrineskabet fra Novasolo indeholder fire glas låger, en masse mindre skuffer og et par hvide låger. Det giver dig optimal plads til opbevaring og dekoration i hjemmet..
Pris 11299 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Spisestue/Vitrineskabe
.
Pris 100 kr.
Kategori: Gulvtæpper - Tekstil/Tæpper
Rigtig flot rødt køkken til de små i hjemmet. Køkkenet indeholder komfur, ovn, vask og alle de redskaber du har brug for..
Pris 1068 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkkener
Dette er et højkvalitetsblandingsbatteri i moderne stil, perfekt til et hjemmekøkken, kommerciel brug eller i en bar. Dette blandingsbatteri til køkkenet har en lang hals og justérbar drejetud og er især ideelt til to vaske og til vaske, hvor der er behov for en hane med lang tud. Dette.
Pris 189 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Isenkram Sanitet Sanitetsinstallationer Vandhaner
Hvid køkken LED-loftslampe Giliano i kvadratisk form Køkken LED-loftslampen Gilianos fremtoning er meget diskret og funktionel. Lampen består af et firkantet lampelegeme med hvid lakeret overflade og fire GU10-LED-pærer, som kan drejes således lysskæret kan fordeles individuelt og over en stor flade..
Pris 708.9 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Hansgrohe Tilslutnings til køkken armatur (1 stk ).
Pris 130 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Reservedele & tude - Hansgrohe (Indgår i Reservedelsoversigter)
Metal Kitchen, Off white Materiale: Metal Højde: 32,5 cm.
Pris 849 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
.
Pris 233 kr.
Kategori: Bøger & blade -
V3