Denne seje lommelygte har et motiv fra The LEGO Movie 2. Lommelygten tændes og slukkes ved at trykke figuren på maven. Den har også timer på 30 minutter, så du spare batteri. Figurens arme, hænder, ben og hoved kan bevæge sig. En supersej lommelygte til en ægte LEGO fan. Anbefalet alder: Fra 6 år..
Pris 189 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Legetøj Eksperimenter & Videnskab Lommelygter
Denne Task P35-lommelygte fra GP har et strømlinet design og passer let ned i enhver lomme eller værktøjskasse. Den er en ideel lommelygte til professionelt og regulært brug. Lommelygten har et ribbet aluminiumshylster af luftfartskvalitet og en indtrængningbeskyttelse på IPX4 (vandafvisende), som.
Pris 292 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Lygter
.
Pris 5900 kr.
Kategori: Værktøj -
.
Pris 99 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj
Køb Lommelygte led med Høm Høm poser online hos Dyrelageret. Kun 49,00.
Pris 49 kr.
Kategori: Kæledyr - Diverse hygiejne
LED-lommelygte i aluminium med 9 kraftige lysdioder Længde: 13 cm Bruger 3 stk AAA-batterier (medfølger ikke) Sæt med 2 stk.
Pris 57 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Værkstedsudstyr|Arbejdsbelysning|Håndlygter
Duracell Lommelygte Nøglering. Lille og smart lommelygte fra Duracell som kan sidde i dit nøglebundt eller bælteremmen på dine bukser. Er robust i kabinettet og er vandafvisende så den ikke tager skade ved brug i regnvejr. håndtaget er beklædt med skridsikkert gummi for et fast greb. . Den mørke tid er.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Hjem og have Belysning Lamper
Mærke: Blulaxa; Dæmpbar: ja; Strømforbrug: 10W; Lysfarve: koldhvid; Lysstrøm: 580lm; Farvetemperatur: 6500K; Gennemsnitlig levetid: 100000Std.; Farvegengivelsesindeks: 80Ra; Størrelse: Ø∕ L: 4,06∕ 21,30cm#br#; IP-værdi: IPX6.
Pris 169.49 kr.
Kategori: Pærer - Belysning & lamper
Letvægtslygte fremstillet i samme type hårdføre polycarbonat, som anvendes til flyvinduer. Den kraftfuld LED giver en rækkevidde på op til 225 meter, Lygtens fokuseringssystem aktiveres ved at dreje lygtehovedet. Data Batteri antal: 3 stk. AAA Batteri brændtid: ca. 42 timer Lyskilde levetid: 100000.
Pris 299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Værktøj - Beklædning & udstyr - Lommelygter
Højde: 14 cm Dybde: 1.5 cm Bredde: 9.5 cm Materiale: Læder.
Pris 279.2 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge og Kortholder
Den robuste Flash Mini fra Scangrip er en kraftig LED-lommelygte i lommeformat, og den har en praktisk størrelse, der er let at tage med. Denne energieffektive LED-lommelygte har en lyseffekt på 50 lumen, driftstid op til 10 timer og dens stråleafstand er 50 m. Derudover er den kendetegnet ved en skridsikker.
Pris 215 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram / Redskaber / Arbejdslamper
.
Pris 209 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsleg
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Illumination er navnet på denne slidstærke lommelygte fra Trespas, der med 3 LED dioder lyser op i mørket, hvad enten du campere....
Pris 46.5 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Lommelygter
På latin betyder Ursa slet og ret bjørn. Og det er i sig selv en meget passende beskrivelse for denne lommelygte, hvis robusthed er i absolut særklasse. Lommelygten holder strøm i intet mindre end 40 timer, og den er desuden nem at oplade, hvis du er i besiddelse af en powerbank. Ursa lader sig end ikke slå.
Pris 289 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Electronic Cell Phones Accessories
Lysstyrken kan indstilles på knappen i de to tilstande, og har en strobefunktion. Lomme anvender 3 stk. AAA-batterier.Lysstyrke: 180 Lumen: Lystilstande: Høj, Lav, StrobeAnvender: 3 stk AAAStørrelse LxD: 110 x 34 mm.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning,Kampagnevare|
.
Pris 133 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
Led Lenser P4X Lommelygte Med en størrelse som en pen er P4X ganske lille, og takket være den praktiske clip passer den sikkert i din trøjelomme. Maximal lysudgang: 120 lumen Lavt strømforbrug: Op til 20 timer Højlysinterval: Op til.
Pris 239 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Hjem og fritid
Utroligt robust lommelygte. Dets hoved og endehætte er lavet af gummi. Rammen er også særlig holdbar takket være aluminium-titanlegering (flyaluminium). Batteridriftstid (medfølgende alkaliske batterier): 15 timer og 45 timer i energibesparende tilstand..
Pris 249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
V3