Sjov lommelygte med flere funktioner. Lommelygten kan bruges som almindelig lygte, den kan bruges til natlampe eller den kan bruges som projektor. Der er 6 fine og spændende billeder dyr. Humlebier, ugler, egern og myre i aktivitet. Børn og voksne kan måske skabe skabe hyggelige historier ved hjælp af.
Pris 189 kr.
Kategori: Legetøj - Børnelamper - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Natlamper - Mest til drenge - Mest til piger
LED lygte i aluminium. Xenon kulør på lyset. Benytter standard AA batteri. Leveres med gaveæske.   Lygten er stænktæt med gummipakning til batterierne, kan bruges i let regn. Materiale: Aluminium..
Pris 42 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
Denne seje lommelygte har et motiv fra The LEGO Movie 2. Lommelygten tændes og slukkes ved at trykke figuren på maven. Den har også timer på 30 minutter, så du spare batteri. Figurens arme, hænder, ben og hoved kan bevæge sig. En supersej lommelygte til en ægte LEGO fan. Anbefalet alder: Fra 6 år..
Pris 169 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Legetøj Eksperimenter & Videnskab Lommelygter
Denne Task P35-lommelygte fra GP har et strømlinet design og passer let ned i enhver lomme eller værktøjskasse. Den er en ideel lommelygte til professionelt og regulært brug. Lommelygten har et ribbet aluminiumshylster af luftfartskvalitet og en indtrængningbeskyttelse på IPX4 (vandafvisende), som.
Pris 292 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Lygter
Lysstyrken kan indstilles på knappen i de to tilstande, og har en strobefunktion. Lomme anvender 3 stk. AAA-batterier.Lysstyrke: 180 Lumen: Lystilstande: Høj, Lav, StrobeAnvender: 3 stk AAAStørrelse LxD: 110 x 34 mm.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning|Kampagnevare|
.
Pris 5900 kr.
Kategori: Værktøj -
.
Pris 99 kr.
Kategori: Pærer - Lys & Pærer
Køb Lommelygte led med Høm Høm poser online hos Dyrelageret. Kun 49,00.
Pris 49 kr.
Kategori: Kæledyr - Diverse hygiejne
.
Pris 99 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj
LED-lommelygte i aluminium med 9 kraftige lysdioder Længde: 13 cm Bruger 3 stk AAA-batterier (medfølger ikke) Sæt med 2 stk.
Pris 57 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Værkstedsudstyr|Arbejdsbelysning
Duracell Lommelygte Nøglering. Lille og smart lommelygte fra Duracell som kan sidde i dit nøglebundt eller bælteremmen på dine bukser. Er robust i kabinettet og er vandafvisende så den ikke tager skade ved brug i regnvejr. håndtaget er beklædt med skridsikkert gummi for et fast greb. . Den mørke tid er.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Hjem og have Belysning Lamper
Lommelygte LED CREE XM-L T6 5-Mode 2000 lm - Hvidt Lys Lille og praktisk lommelygte med LED-lys som kan 'fokuseres' og har 5 indstillinger: høj, mellem, lav, blinkende og SOS. Cree-diode er en højpræsterende LED med en ekstra stor lysstyrke. Lo.
Pris 139 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid Belysning
En sjov projektor lommelygte fra B. Toys, hvor du kan skifte mellem forskellige motiver foran lyset, og projektere motivet op på væggen. Fra 4 år..
Pris 179.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1239
.
Pris 90 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Oevrig belysning|
Letvægtslygte fremstillet i samme type hårdføre polycarbonat, som anvendes til flyvinduer. Den kraftfuld LED giver en rækkevidde på op til 225 meter, Lygtens fokuseringssystem aktiveres ved at dreje lygtehovedet. Data Batteri antal: 3 stk. AAA Batteri brændtid: ca. 42 timer Lyskilde levetid: 100000 timer.
Pris 292 kr.
Kategori: Camping & Hiking - El-artikler - Lommelygter
Mærke: Blulaxa; Strømforbrug: 6W; starttidspunkt:.
Pris 82.47 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Nødbelysning
Den robuste Flash Mini fra Scangrip er en kraftig LED-lommelygte i lommeformat, og den har en praktisk størrelse, der er let at tage med. Denne energieffektive LED-lommelygte har en lyseffekt på 50 lumen, driftstid op til 10 timer og dens stråleafstand er 50 m. Derudover er den kendetegnet ved en skridsikker.
Pris 215 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram / Redskaber / Arbejdslamper
Q2 fra danske Suprabeam er en lille kraftig lommelygte, der udmærker sig til professionelt- og alment hverdagsbrug. Lygten er ergonomisk og brugervenlig til langtrækkende inspektion med to trin. Q2 byder på mange smarte og innovative funktioner, bl.a. den nyeste LED Power Chip Teknologi..
Pris 449 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Elektronik - Lys & Lygter - Lommelygter
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3