Børnemadkasse med illustrationer fra Sebra Interiør's Wildlife tema. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassen kommer med en flytbar skillevæg, som gør det.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 669
Smallstuff Madkasse - Navy m. Stjerne.
Pris 47.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
.
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - KITCHEN4KIDS|Madkasser & drikkedunke
Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Udvalget i Frost består af sko, tøj, tilbehør, til leg, til fritid, til skolen, til børnehaven, til fødselsdagen. Rejs med os i vores Frost univers Tåler opvaskemaskine Materiale: Plast  Se alle vores Frost produkter her:  https:/.
Pris 49 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - NYHEDER
Leder du efter en madkasse der er holdbar miljøvenlig og samtidig stilfuld og trendy? Smartphotos madkasse i metal er det indlysende valg! Send dit barn i skole med en superhelt-madpakke eller tag din egen madpakke med på arbejde med dine fineste minder på låget. Madpakken er perfekt til alt fra frokost og.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
Her får I en flot og praktisk madkasse til børn fra Blafre. Madkassen fås med flere antal rum og har et fleksibelt plastlåg, som sikrer at intet ryger ud. Den tåler at bliver vasket i opvaskemaskine, og den indeholder selvfølgelig ikke farlige stoffer. - Denne madkasse har tre fag. - Tåler ikke mikrobølgeovn..
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fritid & Hobby Friluftsliv Picnic Termoflasker & Madkasser
Sistema quaddie madkasse blå/grøn Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk.  .
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Spiderman madkasse taske og drikkedunk. Varenummer: CK2524ST.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Smykker - Tøj og tilbehør Tilbehør til tøj|Female
En speciel forsegling holder den medbragte mad frisk og smagfuld i denne "Take-a-break" madkasse. Så tag en pause når du er på farten, og nyd de medbragte lækkerier. Se også "Take-a-break" køleelement - holder din frokost endnu mere indbydende og frisk. ABS-plast er et stødfast og robust materiale, som er.
Pris 54 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Madkasser
Dette sæt består af en madkasse og en drikkedunk. Begge er under officiel Star Wars licens. De er i rød plastik og har figurene fra Star Wars påprintet. Dette madkassesæt er perfekt til din barn..
Pris 78 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
brMadkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid Køkkenprodukter Køkkenprodukter
Super fin madkasse med enhjørning / unicorn med regnbue manke. Passer fint til den lille madpakke..
Pris 34 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Gaver Skole og børnehave tilbehør
Nem og hurtig pakkeløsning - SPAR 9kr..
Pris 419.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Pulito
.
Pris 69.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser
Denne smarte madkasse har tre seperate rum til opdeling af mad. Madkassen inkludere en gaffel og ske. Information:Mærke: BasicPlusDimensioner: 17,5 x 13 x 9 cm.
Pris 19 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
Laderne kan placeres på hinanden, og låget kan let presses på kassen.Kasserne er vandtætte og kan vaskes i opvaskemaskinen og bruges i mikrobølgeovnenStørrelse:     Længde: 16,8 cm     Bredde: 7 cm     Højde: 5 cm     Vægt: 57 g.
Pris 73 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture Kogegrej & spisestel
Super cool madkasse som dit barn vil elske..
Pris 149 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Børn & Baby Børn
Fin og praktisk madkasse fra RICE med sødt kaninprint på låget. En virkelig god madkasse, som passer perfekt til børnehaven eller skoletasken. Låget har kliklåse, som nemt kan åbnes og lukkes selv for små fingre. Den praktiske opdeler sikrer, at maden holdes adskilt. En funktionel madkasse....
Pris 65 kr.
Kategori: Service & bestik - Books
Madkasse 2 20x11x7 cm - Burgundy fra House Doctor.
Pris 49 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Husholdning - Opbevaring - Madkasser
V3