Børnemadkasse med illustrationer fra serien Singing Birds. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassen kommer med en flytbar skillevæg, som gør det lettere at holde.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 669
Sebra Madkasse - Little Driver.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
Spidermans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to net skydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - SPISETID MADKASSER
.
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - ALDER & KØN|Alder|Juniorer 8-? år Produkter
Leder du efter en madkasse der er holdbar miljøvenlig og samtidig stilfuld og trendy? Smartphotos madkasse i metal er det indlysende valg! Send dit barn i skole med en superhelt-madpakke eller tag din egen madpakke med på arbejde med dine fineste minder på låget. Madpakken er perfekt til alt fra frokost og.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
Denne fine madkasse fra Blafre er fremstillet i metal med et metalspænde, så den kan lukkes ordentligt. Du kan både bruge madkassen til madpakken eller hjemme til opbevaring af legetøj eller andre småting..
Pris 109 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr-Spisetid-Bestik & Servering-Madkasser & Beholdere
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Madkasse med rumfordeler En med spegepølse, en med æg, en med leverpostej. Og så selvfølgelig et par grøntsagsstave og en kvart med pålægschokolade. Så skal det bare pakkes madkassen. I det store rum er der plads til rugbrødsmadderne, mens alt fra skiveskårne æbler, mandariner, agurkestave og tomater kan.
Pris 69.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn Spisetid Madkasser og drikkedunke
Madkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det. Ydermateriale i antibakteriel PP-plast..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid - Køkkenprodukter - Køkkenprodukter
Denne smarte madkasse har tre seperate rum til opdeling af mad. Madkassen inkludere en gaffel og ske. Information:Dimensioner: 17,5 x 13 x 9 cm.
Pris 19 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
Mepal madkasse med motiv af Disneys kendte og elskede Frost (Frozen) Gennem generationer har børn benyttet Mepals Campus skoleprodukter til deres mad og drikkevarer. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner.
Pris 72 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Isenkram og bolig|Køkkenartikler|Madkasser
Pak din lille stjernes mad i denne skønne Madkasse Sky i Blå fra det danske mærke Rice. – Justerbare skillere, som kan opdele kassen – Knapper på siderne, som holder kassen lukket – Tåler maskinopvask – Kan opvarmes i mikrobølgeovn Mål: 20 x 14 x 7 cm.
Pris 65 kr.
Kategori: Service & bestik - Madkasser
.
Pris 54.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Madkasse 2 20x11x7 cm - Burgundy House Doctor.
Pris 49 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Hushold - Opbevaring - Madkasser
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legemad i træ
Super flot LEGO Friends madkasse, med praktisk blød silikone hank. Bær din madpakke med stil og lad de fem LEGO Friends Andrea, Emma, Mia, Olivia & Stephanie passe godt på din madpakke indtil det er frokost tid.Du kan også bruge LEGO Friends madkassen som en smart LEGO Friends taske og....
Pris 95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser
.
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbud
Spice up the everyday life with delicious lunch boxes from Rice. One set consists of four food boxes of different sizes and colours..
Pris 78 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenet Køkkenredskaber Kasser & Æsker, Køkkenet Køkkenredskaber Madkasser
V3