Børnemadkasse med illustrationer fra temaet Little Driver. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassens bund er helfarvet mens låget på toppen har en stor traktor,.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 669
Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Udvalget i Frost består af sko, tøj, tilbehør, til leg, til fritid, til skolen, til børnehaven, til fødselsdagen. Rejs med os i vores Frost univers Mål: 13x15x5,7 cm Tåler opvaskemaskine Materiale: Plast.
Pris 70 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - GAVEIDEER Kalendergaver ca 60 kr
Yderligere information om madkasse fra Sistema 820 ml Højde: 4,3 cm Bredde: 17,3 cm Længde: 23,3 cm. Plastik uden Phtalater BPA fri Produceret af blyfri materialer Tåler fryser (dog ikke fyldt helt op, da væsker f.eks. udvider sig fryseren) Tåler opvaskemaskine (øverste hylde) Tåler mikroovn (uden Låg).
Pris 50.15 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - KITCHEN4KIDS|Madkasser & drikkedunke
Madkasser er perfekte til at skåne miljøet da de kan genbruges og samtidig er naturvenlige og moderigtige. Det er selvfølgelig kun tilfældet så længe du ikke mister din madkasse hver anden uge og køber en ny hele tiden... Men hvordan sikrer du at både du og dine børn holder godt øje med madkassen? Helt.
Pris 99 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
Denne fine madkasse fra Blafre er fremstillet i metal med et metalspænde, så den kan lukkes ordentligt. Du kan både bruge madkassen til madpakken eller hjemme til opbevaring af legetøj eller andre småting..
Pris 109 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr-Spisetid-Bestik & Servering-Madkasser & Beholdere
.
Pris 54.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Flot madkasse fra danske Design Letters dekoreret med Arne Jacobsens ikoniske bogstaver der går helt tilbage til 1937. Typografien designede Arne Jacobsen oprindeligt til Århus Rådhus. Låget på madkassen er nemt både at tage af og sætte på, så den kan sagtens bruges af mindre børn. Lavet i PP plast-  BPA.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Mærker Design Letters
SunnyLife Madkasse - Bento - Safari.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
Madkasse fra Stelton Pak en madkurv og tag på picnic. Er der noget hyggeligere end at tage på udflugt, finde en skøn plet og nyde sin mad i det fri? Madkasse med køleelement Når du pakker madkurven, så husk at tage madkassen fra Stelton med. Den har nemlig køleelement i låget og kan holde din mad frisk og.
Pris 199 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Køkkenudstyr Opbevaring
Madkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det. Ydermateriale i antibakteriel PP-plast..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid - Køkkenprodukter - Køkkenprodukter
Fra 3 år.
Pris 216 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ LEGETØJ TIL STORE & SMÅ KØKKENLEGETØJ OG TILBEHØR LEGETØJSMAD OG RESTAURANT LEGETØJ
Mepal madkasse med motiv fra Disneys kendte og elskede Frozen. Gennem generationer har børn benyttet Mepals Campus skoleprodukter til deres mad og drikkevarer. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i.
Pris 72 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram og bolig|Køkkenartikler|Madkasser
.
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
Robust og dekorativ Mepal madkasse med Star Wars-motiv. Den har en ny, forbedret lukkemekanisme, som er endnu nemmere for børnene at betjene. Madkassen indeholder en lille gaffel og en aftagelig indsats med to små rum. Måler 17,5 x 13 x 6 cm..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Husholdning Opbevaring Madkasser / Drikkedunke
Madkasse Elipse Rosti Aqua fra Rosti Mepal.
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og have Køkken og spisestue Madopbevaring Brødkasser og -poser
Flot praktisk madkasse fra RICE i rød/pink med skyprint på låget. En god og funktionel madkasse, som passer fint både til skoletasken og børnehaven. Låget har kliklåse, som nemt kan åbnes og lukkes selv for mindre børn. Den praktiske opdeler sikrer, at maden ikke blandes sammen. En fin madkasse....
Pris 65 kr.
Kategori: Service & bestik - Books
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser
Smart madkasse i Avengers design. Information:Mål: 16 x 5 x 12 cm..
Pris 25 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
V3