Med denne kraftfulde 1400 Watt FERM PMM1006 mixeren kan du hurtig og nemt blande cement og maling. Du kan bruge denne maling og cementblanderen fra FERM også for å blande andre viskose materialer som mørtel, injektionsmørtel, lim og gips.Det store greb af mixeren gør det let å arbejde med. De 2.
Pris 762 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Mixerjern
Malinger og lakker: miljøvejledning til malingssystemer til korrosionsbeskyttelse (Forlag: Dansk Standard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788773105375).
Pris 214.09 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 44.95 kr.
Kategori: Mad - Farver
Maling fra Paint Sation Børn elsker at tegne og male. Og nogen gange kan det godt gå lidt vildt for sig. Men kan man nænne at bremse de små kreative krudtugler, der sidder der, dybt koncentreret med tungen i den ene mundvig? Nej vel! Malingen fra Paint Sation er drypfri, så din lille Picasso kan koncentrere.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Legetøj Indeleg Kreativitet & læring Maling, støbning & dekoration
<span>Spraymaling til at male en cykel op fra bunden af eller til at reparere lakskader o.l.</span><br /> <span>400 ml.</span>.
Pris 55 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Reservedele - Maling&#47;lak
Udfold dine kreative evner med dette sortimentet af tyktflydende glitter maling med tegnespids. Farverne er anvendelige på adskillige overflader om blandt andet sten, metal, karton og....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Kreativ leg -
.
Pris 112 kr.
Kategori: Bøger & blade -
En vandbaseret akryl maling med en mat finish. Brug A vand-baseret, hurtig tør maling udviklet til brug på plastik model kits, men som....
Pris 16.95 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kreativitets- og tegnelegetøj
Anvendes til blanding af maling, lak og lim. Længde 360 cm Diameter Ø 60 cm Skaft rund 0,6 cm.
Pris 24 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøj|Malerværktøj|Malingsblander
DYRUP LOFT Ekstra Dækkende 2 er en helmat loftmaling, der er mærket med EU's miljømærke. Den anvendes indendørs til lofter af fx puds, beton og overflader beklædt med glasvæv og filt.DYRUP LOFT Ekstra Dækkende 2 er især perfekt til lofter med store lysindfald, da den giver en flot helmat og refleksfri.
Pris 429.95 kr.
Kategori: Byggevarer - Maling Maling Væg og loftsmaling
.
Pris 230 kr.
Kategori: Elværktøj - Fritid & Sport - Biludstyr - Bilværktøj - Diverse
STAEDTLER Karat watercolour akvarel maling i æske med 12 flotte farver. Hver tube indeholder 12 ml..
Pris 99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Billedbog af Kirsten Ahlburg til de yngste - til dialoglæsning om idiomer og de underlige mundheld, der optræder i det danske sprog.Denne bog kommer med et humoristisk bud på forklaringen bag idiomet '' Ude at male byen rød.'' Bogen er oplagt som oplæg til en dialog med børn i indskolingen om sprog og.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mal med en våd pensel over billederne, og du vil se, hvordan farverne bringes til live. Penselen er sikker, idet der ikke kan falde hår ud. Genanvendelig efter tørring. Detaljer: Indeholder: Sikker pensel, 4 skabelonsbilleder Mål: (Længde x bredde x højde) 30 x 4 x 20 cm Alder: Fra 12 måneder.
Pris 86 kr.
Kategori: Kreativ leg - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Yunik akrylmaling 50. Vandbaseret akrylmaling. Ekstra gode strygeegenskaber. Drypfri og fyldig med god sammenflydning. Til maling af grundet træ og metal indendørs, f.eks. vinduer, døre, køkkenlåger, rør, radiatorer m.m. Overfladen er hård, tåler rengøring og gulner ikke. Glans: 50 - halvblank. MAL-kode: 00-1.
Pris 658.75 kr.
Kategori: Diverse -
VM Zinc ANTHRA-ZINC maling - 1 liter Ved lodning af VM Zinc anthrazinc tagrendesystemer kan lodningen efterfølgende overmales med ANTHRA-ZINC reperationsmaling for et pænere slutresultat..
Pris 474 kr.
Kategori: Diverse - Tagrender & Tag - VM Zinc halvrund - Anthrazinc
Maling Cover med maling i forskellige farver. - Beskytter mod skader og slid, der kommer ved alm. brug. - Fremstillet af plast materiale - Farvede hvid kanter Passer til: iPhone Samsung HTC Sony Nokia Husk at vælge din telefon model. OBS!! Coveret kan ikke afhentes.
Pris 89 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Samsung Galaxy S4 Plastik Cover
Etui til Nokia 5 der er fremstillet af kunstlder og silikone. Dette smarte etui har indbygget pung og kan sammenfoldes til hndfri brug..
Pris 159 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Nokia 5
Unican RAL-farver er yderst velegnet til at give en flot og beskyttende finish på alle former for maskiner, konstruktioner og andet udstyr. Unican RAL-farver kan også bruges som opmærknings-spray på værktøj eller andet, som ønskes markeret. Unican RAL-farver har en hurtig tørretid og en fremragende.
Pris 83.75 kr.
Kategori: Værktøj - Maling
V3