Med denne kraftfulde 1400 Watt FERM PMM1006 mixeren kan du hurtig og nemt blande cement og maling. Du kan bruge denne maling og cementblanderen fra FERM også for å blande andre viskose materialer som mørtel, injektionsmørtel, lim og gips. Det store greb af mixeren gør det let å arbejde med. De 2.
Pris 759 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Mixerjern
Billedbog af Kirsten Ahlburg til de yngste - til dialoglæsning om idiomer og de underlige mundheld, der optræder i det danske sprog.Denne bog kommer med et humoristisk bud på forklaringen bag idiomet '' Ude at male byen rød.'' Bogen er oplagt som oplæg til en dialog med børn i indskolingen om sprog og.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Yunik 68461. Vandig udendørs acrylmaling, som giver en smuk halvmat glans. Fyldig og robust beskyttelse af overfladen. Er smudsafvisende og bevarer farve og glans. Hæmmer vækst af mug og skimmel på overfladen. Anvendelse: Puds, træ og malede overflader, udendørs. Fx facader, udhæng, mur og andre steder, hvor.
Pris 1700 kr.
Kategori: Byggevarer - Kemi Maling, tilbehør Maling Maling til Facade, træ, mur
.
Pris 48.75 kr.
Kategori: Mad - Farver
Maling fra Paint Sation Børn elsker at tegne og male. Og nogen gange kan det godt gå lidt vildt for sig. Men kan man nænne at bremse de små kreative krudtugler, der sidder der, dybt koncentreret med tungen i den ene mundvig? Nej vel! Malingen fra Paint Sation er drypfri, så din lille Picasso kan koncentrere.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Legetøj Indeleg Kreativitet & læring Maling, støbning & dekoration
<span>Spraymaling til at male en cykel op fra bunden af eller til at reparere lakskader o.l.</span><br /> <span>400 ml.</span>.
Pris 55 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Reservedele - Maling&#47;lak
Malinger og lakker: miljøvejledning til malingssystemer til korrosionsbeskyttelse (Forlag: Dansk Standard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788773105375).
Pris 204.19 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Maling spand grøn lampe#!!#Denne lampe har et unikt design. Sandsynligvis designeren hvad akavet, når han på ide....
Pris 339 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lygter
.
Pris 195 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Kreator Piskeris Ø 60 x 400 mm Bruges til maling eller let mortel.
Pris 26 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Malerværktøj|Malingsblander
Billedbog af Kirsten Ahlburg til de yngste - til dialoglæsning om idiomer og de underlige mundheld, der optræder i det danske sprog. Denne bog kommer med et humoristisk bud på forklaringen bag....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
DYRUP LOFT Ekstra Dækkende 2 er en helmat loftmaling, der er mærket med EU's miljømærke. Den anvendes indendørs til lofter af fx puds, beton og overflader beklædt med glasvæv og filt.DYRUP LOFT Ekstra Dækkende 2 er især perfekt til lofter med store lysindfald, da den giver en flot helmat og refleksfri.
Pris 699.95 kr.
Kategori: Byggevarer - Maling & tapet Maling Væg og loftsmaling
.
Pris 467 kr.
Kategori: Kunst - Bolig & Have - Indretning - Wallstickers
.
Pris 39 kr.
Kategori: Kreativ leg - Gør det selv & hobby - Spil og leg - Spil & legetøj til børn - Hobbyredskaber
Mal med en våd pensel over billederne, og du vil se, hvordan farverne bringes til live. Penselen er sikker, idet der ikke kan falde hår ud. Genanvendelig efter tørring. Detaljer: Indeholder: Sikker pensel, 4 skabelonsbilleder Mål: (Længde x bredde x højde) 30 x 4 x 20 cm Alder: Fra 12 måneder.
Pris 72 kr.
Kategori: Kreativ leg - Baby og småbørn|Dreng/Pige
VM Zinc ANTHRA-ZINC maling - 1 liter Ved lodning af VM Zinc anthrazinc tagrendesystemer kan lodningen efterfølgende overmales med ANTHRA-ZINC reperationsmaling for et pænere slutresultat..
Pris 465 kr.
Kategori: Diverse - Tagrender & Tag - VM Zinc halvrund - Anthrazinc
P-22 Matsort spray er en vandfast og yderst slidstærk industrilak, som efter påførelse efterlader en flot matsort korrosionsbeskyttende finish. P-22 tørrer hurtigt op og lakerede emner kan derfor hurtigt tages i brug uden afsmitningsfare. Inden brug bør man sikre sig, at overfladen der ønskes malet,.
Pris 63.75 kr.
Kategori: Værktøj - Maling
Vores maling sprøjte med sit ergonomiske design passer perfekt i hånden. Sprøjtepistolen kan sprøjte næsten alle forskellige overflader jævnt. Du kan male på både træ og bilar.En lille og en stor farve kop medfølger, så du kan male både små og store områder..
Pris 369 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Maleredskaber Spraymaling
Einhell maling/mørtel mixer sættet består af 2 matchende blandere; en til at blande klæbende masse, epoxid og bitumen og en til gibs eller mørtel, to tilbehør som er uundværlige når du laver om i hjemmet..
Pris 389 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Mixerjern
V3