Kom først over målstregen med dette sjove sæt fra LEGO®Technic. Denne 2-i-1 model kan bygges til en motorbåd eller en hydroplanbåd. Modellerne har masser af realistiske detaljer som et sporty aerodynamisk design, åbent cockpit med rat og tonet rude og et rødt/sort farvetema med racerklistermærker. Perfekt til.
Pris 89 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Byggesæt & LEGO-Byggesæt
Ræs hen over bølgerne med den seje LEGO® Technic Motorbåd!Udforsk en verden af superbåd-racerløb med den aerodynamiske LEGO® Technic 2 i 1-model Motorbåd, der har åbent cockpit med rat og tonet forrude, samt et sporty rødt og sort farvetema med racerklist.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Alle LEGO produkter
Ræs hen over bølgerne med den seje LEGO® Technic Motorbåd!.
Pris 112 kr.
Kategori: Legetøj - LEGO
.
Pris 105 kr.
Kategori: Legetøj - LEGO|
.
Pris 125 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj LEGO LEGO Technic
Mobri M-2 er designet med et monteringsbeslag, som kan tiltes, og er mest egnet til brug på motorbåde ved sejlads tæt ved kysten. Den bedste præstation opnås, når Mobri M-2 radarreflektor monteres i lodret position, så højt som muligt over dækket. Mon.
Pris 425 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category Sikkerhedsudstyr Radarreflektor
De to danske drenge Per og Erik er efterhånden nogle erfarne sømænd. Sammen med deres gode ven, bådsmand Ding, bruger de en sommerferie på at sejle rundt på Yangtzefloden. Her bliver de viklet ind i en sag om en forsvunden motorbåd, der hurtigt viser sig at være langt farligere, end de først troede, da de.
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
8-99år.
Pris 108 kr.
Kategori: Legetøj - Leg&Børn; - Legetøj - LEGO - LEGO Technic|Leg&Børn; | Legetøj | LEGO | LEGO Technic
Wckr Spgt - motorbåd ve (ny CD) Label: Cd Baby.Com/Indys Format: CD Release Date: 31 maj 2014 nr. af diske: 1 UPC: 88817473059....
Pris 189 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Detaljer: Figurer: 1 pige, 1 mand, 1 dreng Tilbehør: 1 motorbåd, 2 funringe med ræb, 1 line, 1 motot, 1 redningsvest til voksne, 2 børneredningsveste Alder: fra 4 år OBS Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!.
Pris 178 kr.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Dreng/Pige
De to danske drenge Per og Erik er efterhånden nogle erfarne sømænd. Sammen med deres gode ven, bådsmand Ding, bruger de en sommerferie på at sejle rundt på Yangtzefloden. Her bliver de viklet ind i en sag om en forsvunden motorbåd, der hurtigt viser sig.
Pris 65.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
Fra Køge Bugt til Isefjorden med baby ombord: Om Sømandskab, sejlads i motorbåd, baby ombord, og maritim lokalhistorie (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Stefan Lund Jensen - Forlag: Books on demand - ISBN-13: 9788743010043.
Pris 85 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mobri M-3 er en effektiv radarreflektor som er specielt udviklet til motorbåde og RIBs i offshore-miljø. Det bedste resultat får man, når Mobri M-3 radarreflektor er monteret i lodret position så højt som muligt over dækket. Monteringsbeslaget på M-3 h.
Pris 663 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category Sikkerhedsudstyr Radarreflektor
Mobri M-4 er designet specifikt til anvendelse på hurtige motorbåde. M-4 skal monteres lodret så højt som muligt over dækket. Monteringsbeslaget på Mobri M-4 radarreflektor har 4 huller for sikker montering, og er let at fjerne, når den ikke er i brug..
Pris 747 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category Sikkerhedsudstyr Radarreflektor
9428 PLAYMOBIL Motorbåd med undervandsmotor.
Pris 308 kr.
Kategori: Udeleg - Leg&Børn; - Legetøjskøretøjer - Legetøjsskibe|Leg&Børn; | Legetøjskøretøjer | Legetøjsskibe
Man lastbil med motorbåd 19 cm plast / aluminium (2715).
Pris 211 kr.
Kategori: Udeleg - Leg&Børn; - Legetøjskøretøjer - Legetøjslastbiler|Leg&Børn; | Legetøjskøretøjer | Legetøjslastbiler
.
Pris 161 kr.
Kategori: Computertilbehør - Playmobil|
Produktspecifikationer:Højde: 1,30-1,75 m.Materiale: Pulverlakeret stålMax belastning: 1250 kg.Farve: sortVægt: 22 kg.Tyresöstöttan er et stærkt og let justerbart bådstativ i stål, der passer alle sejl- og motorbåde op til 18 meter.Med dette bådstativ kan du trygt gå vinteropbevaringen af din båd i.
Pris 2200 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Parts & Accessories
Produktspecifikationer:Højde: 1,50-1,95 m.Materiale: Pulverlakeret stålMax belastning: 1250 kg.Farve: sortVægt: 25 kg.Tyresöstöttan er et stærkt og let justerbart bådstativ i stål, der passer alle sejl- og motorbåde op til 18 meter.Med dette bådstativ kan du trygt gå vinteropbevaringen af din båd i.
Pris 2300 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Parts & Accessories
V3