Girlfriend er den anden parfume i rækken fra Justin Bieber, som er en flirtende og personlig duft til. Noterne åbner med skønne frugter som frisk mandarin, solbær, pære og jordbær. Hjertet i denne parfume består af pink fresia, jasmin, abrikos og appelsinblomst. Basen er sensuel men noter af vanilje orkide,.
Pris 239.95 kr.
Kategori: Justin Bieber Girlfriend - Eau de Parfume
Giorgio Armani Emporio Diamonds for Women Eau de Parfum 30ml Diamonds skønne duft er en overraskende, sanselig oplevelse. Duften er uimodståelig; perlende, sensuel og dens duft er yderst kraftfuld men elegant i dens udtryk. Diamonds Eau de Parfum er sprudlende, farverig og frisk af solmodne hindbær og.
Pris 350 kr.
Kategori: Armani Emporio Diamonds - Parfume
Baldessarini Nautic Spirit er intet mindre end fantastisk. Denne duft har skønne duftnoter, som sammen giver en maritim, dynamisk og frisk duft. Doftnoterne består af mango, passionsfrugt, karryblade, kardemomme, ingefær, musk, patchouli og sandeltræ. Hvis du er til livet på havet, er denne duft lige noget.
Pris 465.5 kr.
Kategori: Baldessarini Nautic Spirit - Health & Beauty - Body Care
Davidoff Cool Water Men The Coolest Edition Ekstra frisk, aromatisk og maskulin duft i Cool Water serien. Skønne duftnoter fra bla. lavendel, pebermynte, sandeltræ, egemos, geranium, varm musk og amber. 200 ml Eau de Toilette Big Size Limited.
Pris 449 kr.
Kategori: Davidoff Cool Water - Parfume Mænd - Herredufte
Atelier Cologne Collection Haute Couture Silver Iris Perfume 100ml. 'Med sin betagende skønhed og sprudlende vitalitet var hun beundret og elsket af alle omkring hende. Men ingen vidste, hvad hun havde været igennem. Hun var en vild og fri sjæl, sej og uendeligt stærk, typen, der aldrig så sig tilbage. Da hun.
Pris 1340 kr.
Kategori: Herretøj - Men Beauty MEN|Men
Clean Reserve Blonde Rose er en rigtig feminin og blomsteragtig duft. Velafbalanceret og diskret, men også sensuel og sofistikeret. Dugvåd friskhed og syrlig lime frisker op, mens det blomstrede hjerte med jasmin, rose og pæon symboliserer naturlig skønhed. I arbejdet med parfumen lod vores parfumør sig.
Pris 153 kr.
Kategori: Clean Blonde Rose - Health & Beauty Personal Care Cosmetics Perfume & Cologne
CLEAN Cashmere Eau de Parfum er en skøn, naturlig parfume, som er inspireret af den bløde og luksuriøse fornemmelse af en varm cashmere sweater. Duften er baseret på sprudlende bergamot, lime, lavendel og jasminum, mens træagtige noter sikrer en sensuel fornemmelse og minder dig om blød cashmere. .
Pris 290 kr.
Kategori: Diverse - 479|Parfume Til Hende Eau de Parfum
Denne skønne parfume er særligt til mænd. Den dufter maskulint, og har et strejf af citrus som også gør den frisk og lækker. Parfumen dufter skønt og holder længe. Under en test fandt 9 ud af 10 kvinder denne duft attraktiv..
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse -
Meraki Pure handlotion. Skøn og plejende håndlotion uden parfume. Den lækre Meraki håndcreme er perfekt til dig med sensitiv hud. Cremen både plejer og fugter din hud men uden at fedte. Brug den lækre håndcreme efter håndvask, eller når dine hænder trænger til lidt ekstra fugt og pleje. Indhold: 500 ml.
Pris 100 kr.
Kategori: Diverse - Produkter - Black Friday
50 ml.
Pris 590 kr.
Kategori: Calvin Klein Beauty - Parfume
100 ml.
Pris 755 kr.
Kategori: Elizabeth Arden Beauty - Parfume
30 ml.
Pris 249 kr.
Kategori: Calvin Klein Beauty - Parfume
Yves Saint Laurent Y for men Eau de Parfum 60ml Y for Men fra YSL er en maskulin duft, der henvender sig til manden, der tør eksperimentere, udforske og udfordre sig selv. Y Eau de Parfum tilfører ny kraft til Y-serien, ved at give den klassiske Y duft et stort skud intensitet! Duften åbner op med top og.
Pris 560 kr.
Kategori: Yves Saint Laurent Y - Parfume
Yves Saint Laurent Y for men Eau de Parfum 100ml Y for Men fra YSL er en maskulin duft, der henvender sig til manden, der tør eksperimentere, udforske og udfordre sig selv. Y Eau de Parfum tilfører ny kraft til Y-serien, ved at give den klassiske Y duft et stort skud intensitet! Duften åbner op med top og.
Pris 795 kr.
Kategori: Yves Saint Laurent Y - Parfume
30 ml.
Pris 350 kr.
Kategori: Calvin Klein Obsessed Intense - Dufte
DuftDuftfamilie: Orientalisk. Topnoter: Limoncello, røgelse, kardemomme. Hjertenoter: Patchouli, papyrus. Basisnoter: Tobaksblade, mos. Oud Immortel - Eau de Parfum Spray 100 ml. Fremstillet i Frankrig. Leveres i glasflaske. Parfumen indeholder en mindre mængde alkohol, hvilket generere en blød parfume med en.
Pris 1320 kr.
Kategori: Byredo Oud Immortel - Tilbehør Parfume|men
DuftTopnoter: Bergamot, enebær, citron og sort peber. Hjertenoter: Røgelse, fyr og iris. Basisnoter: Rav, vanilje og sandeltræ. Gypsy Water - Eau de Parfum Spray 50 ml. Fremstillet i Frankrig. Leveres i glasflaske. Parfumen indeholder en mindre mængde alkohol, hvilket giver en blød parfume med en høj.
Pris 860 kr.
Kategori: Byredo Gypsy Water - Tilbehør Parfume|men
DuftTopnoder: Bergamot, appelsin, mandarinog vetivergræs. Hjertenoder: Hvid peber, koriander og rosépeber. Basisnoder: Iris, sandeltræ, vetivergræs og musk. Original Vetiver- Eau de Parfum 100 ml. Millesime-produkterne indeholder en høj koncentration af naturlige essenser, hvilket giver en duft som varer.
Pris 1799 kr.
Kategori: Creed Original Vetiver - Tilbehør Parfume|men
DuftTopnoter: Bergamot, mandarin og neroli. Hjertenote: Hav, grøn te og sorte solbær. Basisnote:Musk og sandeltræ Silver Mountain Water- Eau de Parfum 100 ml. Millesime-produkterne indeholder en høj koncentration af naturlige essenser, hvilket giver en duft som varer længe. Fremstillet i Frankrig. Præsenteres.
Pris 1799 kr.
Kategori: Creed Silver Mountain Water - Tilbehør Parfume|men
V3