Persiennen skaber en behagelig atmosfære i alle husets rum. Det er nemt at åbne og lukke persiennen med drejestangen, så du kan lade så meget lys slippe ind, som du ønsker, og du kan skabe privatliv. Persiennen er lavet af aluminium af høj kvalitet og gør, at den er UV-resistent. Den vil ikke falme med tiden.
Pris 289 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Hjem & have / Indretning / Vinduesafskærmning / Rullegardiner
Styring: Snor/stang - Højre Lamel bredde: 25mm. Beslag: Kombi beslag. Model: Standard Betjenings højde: 60cm Kæde farve: Hvid.
Pris 69 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Persienner > Alupersienne
50 mm aluminiumspersienne med silkemat glans. Hurtigbeslag til loft- eller vægmontering. Højde 160 cm. Vælg bredde ved bestilling.Lamelbredde 50 mm. Lameltykkelse 0,18 mm. Trækliner i højre side/drejestav i venstre side. Matchende detaljer..
Pris 589 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Bolig & indretning Tekstiler Gardiner & tilbehør Persienner
Et fint og lettere transparent gardin med strukturmønster i stoffet. Gardinet kan sættes op på fire forskellige måder takket være Hasta multigardinbånd: blandt andet med kroge eller direkte på stangen med de færdige huller. Pakken indeholder én gardinlængde..
Pris 219 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Børneværelset Interiør Tekstiler Gardiner & Rullegardiner
Skab en hyggelig atmosfære i stuen, kontoret eller soveværelset med tectakes gardiner med løkker. Gardinerne er designet med et enkelt mønster, der skinner let, når lyset falder på dem. Gardinerne fungerer også perfekt til at skærme for lyset, da de er 95% uigennemsigtige..
Pris 425 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - tectake Bolig Tekstil Gardiner & Rullegardiner
Færdig syet gardin i 100% bomuld med Flyvermaskiner med Disney. Pakken indeholder gardin og strygebånd, så længden let kan tilpasses efter eget ønske. 100% Officielt 100% Bomuld 140 x 250 cm Strygebånd medfølger, så længden let kan tilpasses Tilpasses hurtig til ønskede størrelse.
Pris 282 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Isenkram & bolig|Børne- og babyudstyr|Gardiner
.
Pris 293 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Børn & Bolig - Børneværelset - Børnegardiner
Klar made mønstrede gardiner. Fuldt foret. Valg af seks farver. Tiebacks ikke inkluderet. Fås i syv størrelser: 45 i x 54 i (115cm....
Pris 359 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Gardiner
Panelgardiner Blå Bredde: 140 cm / Højde: 240 cm.
Pris 228 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Bolig - Indretning - Gardiner - Panelgardiner|Bolig | Indretning | Gardiner | Panelgardiner
Gardinerne passer perfekt til børneværelset. Fremstillet af det samme tekstilmateriale som sengesættet. Egnet til forskellige gardinstænger. Produktdetaljer: Mål: 100 x 150 cm Vaskbar op til 30 °C Testet fri for skadelige stoffer efter Øko Tex Standard 100.
Pris 171 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Bambus Rullegardiner - Et elegant gardineri brunbambusrullegardin. Fine bambuspinde er vævet sammen med gyldenbrun tråd. Gardinet er lavet af naturlig bambus, som har været gennem en varmeproces, der mørkner materialet. Dermed er bambussen helt gennemf.
Pris 849 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Bambus Rullegardin - Papir & Naturgardiner - Fri Fragt - Køb Allerede I Dag
Teleskopstang med målet 74 til 124 cm cm. Leveres med 12 forhængsringe. Stangen er af aluminium og det ene vægbeslag er af forkromet metal.
Pris 273 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
.
Pris 600 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Tørrestativer
.
Pris 465 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Boernevaerelse|
Fint mønstret julegardin, som fungerer i alle vinduer med sin varme tone og matchende bindebånd. Trykt julemotiv. 5 cm kanal foroven og forneden. Sættes let på gardinstangen..
Pris 69 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Home & Garden - Decor
Grundmalet, ubleget bomuldslærred i superkvalitet. Opspændt på blindramme med sømfri kant, hæftet på bagsiden.
Pris 260 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Kreativ / DIY
Vinter istapper De ulige istapper giver et flot lys. I de lange istapper er der 2 led-pære og i de korte 1. Der hænger en istap for hver 25 centimeter. Fordi der er brugt led lamper er dette en energi besparende lyskæde. Der er en 10 meter lang ledning så du har god mulighed for at nå en stikkontakt..
Pris 351.19 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - jul og tilbehør julelys og tilbehør julelys lyskæde|
Forhængsstang i anodiseret aluminium med vægbeslag i forkromet metal i den ene ende. Stangen måler 74 cm og 124 cm, når den er strukket helt ud. Leveres inkl. 12 forhængsringe..
Pris 273 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
Persiennen skaber en behagelig atmosfære i alle husets rum. Det er nemt at åbne og lukke persiennen med drejestangen, så du kan lade så meget lys slippe ind, som du ønsker, og du kan skabe privatliv. Persiennen er lavet af aluminium af høj kvalitet og gør, at den er UV-resistent. Den vil ikke falme.
Pris 369 kr.
Kategori: Gardiner og persienner - Hjem & have Indretning Vinduesafskærmning Rullegardiner
V3