Der er lagt op til hygge for børn og voksne, når Danmarks oplæser nr. 1 læser op af Peter Plys og fortæller historier om Tigerdyret, Æslet, Ninka Ninus, Grisling og alle de andre i 100 Meter Skoven..
Pris 75.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Læs om Peter Plys og hans venner i den klassiske historie om blæsevejrsdagen. Stormen skaber stor forvirring i Hundredemeterskoven. Grisling er tæt på at flyve væk, Ugles hus blæser omkuld, Plys vogter sin honning, og det hele ender med en kæmpe fest, hvor to af vennerne hyldes som helte..
Pris 27.84 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
PETER PLYS PÅ NYE EVENTYR er den godkendte fortsættelse af A. A. Milnes oprindelige historier om Peter Plys. David Benedictus har på opfordring fra forfatterens og tegnerens efterkommere....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Peter Plys lille etikette-bog (Forfatter: Melissa Dorfman France, Forlag: Rhodos, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788772456867).
Pris 137.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 105 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Hjulene ruller - brandbil' er en papbog til småbørn om de modige brandmænd Peter, Patrick og Villy.Der er ildebrand et sted i byen, men brandmændene kommer til undsætning!Tag med brandbilen og de modige brandmænd ud på deres farlige opgave.Denne papbog er udstyret med hjul og kan køre med et enkelt skub..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
WMF Børneservice Peter Plys 6 dele Sættet i 6 dele med bestik og passende service er ikke kun sjovt for børn. Motiverne pynter på bordet og gør det sjovere at lære at spise!Sættet i seks dele til børn fra 3 år indeholder ud over et spisebestik også tallerken og müsliskål. Så er du og dit barn perfekt udstyret.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Service & bestik - WMF
Denne lystige Philips og Disney Peter Plys pendellampe med nedhængende uro, gengiver alle børns ynglingsbjørn og han venner i blide og beroligende farver.  Fakta: Ø29,2cm H22,9cm. Kan nedpendles 137cm fra loft. Bruger en 230V E27 max. 23W pære.(Ekskl.). .
Pris 499 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børneværelset Pendler
Med denne genopladelige SoftPal fra Philips og Disney er dit barns lysven, der giver en blød og tryk belysning på børneværelset. Takket være dette orienteringslys kan dit barn sove trygt og roligt med en blød og nuttet ven ved sin side. Denne lampe er helt sikker for børn, da den er fremstillet af.
Pris 299 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børneværelset Lygter, natlampe og projektor
Denne Disney natlampe fra Philips virker beroligende om natten med et aftryk af dit barns ynglingshelt. Bevægelses-sensoren tænder det blide lys ved en enkelt bevægelse. Lampen er batteridrevet, så den kan places hvor som helst. Fakta: Ø9,5cm H2,7cm. Bruger 2 x AA Batterier (ekskl.).
Pris 99 kr.
Kategori: Elartikler - Indendørs Børneværelset Væg- og Loftlamper
Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn. Fakta: Ø26cm..
Pris 189 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børneværelset Pendler
OBALL Disney Peter Plys og Tiger dyr som små motorik biler. Kør afsted med Peter plys eller Tigerdyret. Oballs motoriske greb gør at selv de helt små kan få fat og lege med disse fantastiske Disney karakterer. Anbefales fra: 12 måneder.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1253
Sød juniorseng med Peter Plys i kraftig stål og MDF konstruktion. Sengen er let at samle og giver en god nats søvn i de første år efter tremmesengen er droppet. OBS. leveres uden madras. Madrasmål 140 x 70 cm. !!!.
Pris 400 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
.
Pris 1299 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Fantastisk flot lille legebord med to stole, med vores den søde Peter Plys og hans venner Tigerdyr, Grisling og Æsel. Et super bord og stolesæt til børneværelset eller et roligt hjørne hvor der kan kreeres mesterværker og tegnes Bordet måler: B. 63 x L. 63 x H. 45 cm Stolene måler: B. 29.5 x L. 29 x H. 52.5.
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Legging Med Peter Plys AOP Baby - 3182 Ivory 1x1 Rib 100% Bomuld.
Pris 179 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 5408
Hue Peter Plys Baby - 3182 Ivory 1x1 rib 100% Bomuld.
Pris 99 kr.
Kategori: Børnetøj - 5625
Peter Plys og hans venner Go Grippers Collection. Fineste Peter Plys eventyrland. Sættet indeholder en fin bane inkl. Tigerdyr i racerbil. OBALL motoriske egenskaber er integreret i produkterne, så barnet kan gribe, lege og kaste med produkterne. Anbefales fra: 12 måneder.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2847
Flot legetøjskiste med den skønne Peter Plys. God plads til legetøjet, sengetøjet eller hvad der skal ryddes af vejen- Kisten er i holdbart MDF. !!!.
Pris 549 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
V3