Peter Plys på nye eventyr "Peter Plys på nye eventyr" er den godkendte fortsættelse af A.A. Milnes oprindelige historier om Peter Plys. David Benedictus har på opfordring fra forfatterens og tegnerens efterkommere skrevet fortsættelsen, som er smukt illustreret af Mark Burgess i E.H. Shepards originale stil..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Læs om Peter Plys og hans venner i den klassiske historie om blæsevejrsdagen. Stormen skaber stor forvirring i Hundredemeterskoven. Grisling er tæt på at flyve væk, Ugles hus blæser omkuld, Plys vogter sin honning, og det hele ender med en kæmpe fest, hvor to af vennerne hyldes som helte..
Pris 47.04 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
De to klassikere om Peter Plys i ét bind med Ernest H. Shepards velkendte illustrationer. Omslagsgrafiker: Solveig Agerbak.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Peter Plys. De første historier om Peter Plys, Grisling og alle de andre i (Forfatter: A. A. Milne, Forlag: Gyldendal, Format: CD, Type: Multimedia, ISBN: 9788702170276).
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 169 kr.
Kategori: Bøger & blade -
WMF Børneservice Peter Plys 6 dele Sættet i 6 dele med bestik og passende service er ikke kun sjovt for børn. Motiverne pynter på bordet og gør det sjovere at lære at spise!Sættet i seks dele til børn fra 3 år indeholder ud over et spisebestik også tallerken og müsliskål. Så er du og dit barn perfekt udstyret.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Service & bestik - WMF
Denne lystige Philips og Disney Peter Plys pendellampe med nedhængende uro, gengiver alle børns ynglingsbjørn og han venner i blide og beroligende farver.  Fakta: Ø29,2cm H22,9cm. Kan nedpendles 137cm fra loft. Bruger en 230V E27 max. 23W pære.(Ekskl.). .
Pris 499 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børneværelset Pendler
Med denne genopladelige SoftPal fra Philips og Disney er dit barns lysven, der giver en blød og tryk belysning på børneværelset. Takket være dette orienteringslys kan dit barn sove trygt og roligt med en blød og nuttet ven ved sin side. Denne lampe er helt sikker for børn, da den er fremstillet af.
Pris 299 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børneværelset Lygter, natlampe og projektor
Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide – sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn. Fakta: Ø26cm..
Pris 189 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børneværelset Pendler
Denne Disney natlampe fra Philips virker beroligende om natten med et aftryk af dit barns ynglingshelt. Bevægelses-sensoren tænder det blide lys ved en enkelt bevægelse. Lampen er batteridrevet, så den kan places hvor som helst. Fakta: Ø9,5cm H2,7cm. Bruger 2 x AA Batterier (ekskl.).
Pris 99 kr.
Kategori: Elartikler - Indendørs Børneværelset Væg- og Loftlamper
Fantastisk flot lille legebord med to stole, med vores den søde Peter Plys og hans venner Tigerdyr, Grisling og Æsel. Et super bord og stolesæt til børneværelset eller et roligt hjørne hvor der kan kreeres mesterværker og tegnes Bordet måler: B. 63 x L. 63 x H. 45 cm Stolene måler: B. 29.5 x L. 29 x H. 52.5.
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Legging Med Peter Plys AOP Baby - 3182 Ivory 1x1 Rib 100% Bomuld.
Pris 179 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 5408
Hue Peter Plys Baby - 3182 Ivory 1x1 rib 100% Bomuld.
Pris 99 kr.
Kategori: Børnetøj - 5625
Sød juniorseng med Peter Plys i kraftig stål og MDF konstruktion. Sengen er let at samle og giver en god nats søvn i de første år efter tremmesengen er droppet. OBS. leveres uden madras. Madrasmål 140 x 70 cm. !!!.
Pris 799 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
.
Pris 1299 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Kom på tur i skoven med Peter Plys og vennerne. Tranformere børneværelset til et sjovt opholdssted for børnene, med dette vægtapet der fylder hele vægen. Det detaljerede motiv af Disney Peter Plys vil bringe smilet frem på et hvert barn. Walltastic® vægtapet er en ny og nem måde at dekorere børneværelset,.
Pris 549 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
peter Plys bord og 2 stole. Perfekt bord og stole sæt til børneværelset, hvor børnene kan mødes til maling, brætspil eller bare leg. !!!.
Pris 699 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Smart 3 - i - 1 møbel - Legetøjskiste som kan forvandles mellem bænk og skrivepult ganske let. Møblet er i super flot Disney Peter Plys design med Peter Plys og hans venner. !!!.
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Flot juniorseng med den søde bamsebjørn Peter PLys. Seng har aftagelige sengeheste på begge sider Sengen er lavet i en kraftig stålramme med plast detaljer og kan bære op til 23 kg Madras mål 140 x 70 cm OBS. leveres uden madras !!!.
Pris 899 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
V3