Pippi Langstrømpe er et højst mærkværdigt barn. Det synes de voksne i hvert fald. Men hun er Tommy og Annikas bedste og sjoveste ven. Hun har rødt har, er verdens stærkeste pige, og bor alene i Villa Villekulla med sin hest, sin abe og sin taske fuld af guldmønter.Astrid Lindgren skrev historierne om Pippi.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Lækker papbog til de allermidste med Pippi Langstrømpe. Mød Pippi og hendes venner. Bogen er med billeder fra filmen om Pippi..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige. Hun har rødt hår og fletninger, som står lige ud i luften. Hun bor alene i Villa Villekulla med sin hest, sin abe og sin taske fuld af....
Pris 89.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bogen om Pippi Langstrømpe (Forfatter: Astrid Lindgren, Forlag: Gyldendal, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788702177985).
Pris 191.21 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 198 kr.
Kategori: Bøger & blade -
En sjov taske i en klassisk model med motiv af Pippi og små dekorative pomponer. Rygsækken har et stort rum med plads til bøger, penalhus m.m. samt et lille indre rum med plads til mindre ting. Tasken har et ergonomisk rygpanel med ekstra bløde skulderremme, justerbart brystbånd samt refleksdetaljer. En.
Pris 149 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tasker-Rygsække
Figurer ”Pippi, Tommy & Annika” fra Pippi Langstrømpe – et figursæt, som indeholder tre små figurer, der forestiller Pippi, Tommy og Annika. Figurerne passer perfekt ind i dukkehuset Villa Villekulla. De er lavet af plastik og er iført deres karakteristiske tøj, som du kender det fra Pippi-bøgerne. Anbefalet.
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Dukker & Tøjdyr-Dukkehuse & Tilbehør
Pippi Langstrømpe i Sydhavet Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige. Hun er også verdens bedste ven, synes Tommy og Annika - for hun finder på de sjoveste og mærkeligste ting. Hun har for eksempel fundet på et nyt ord: SPUNK - men hun ved ikke, hvad det er, så det må Tommy og Annika hjælpe hende med at.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Pippi Langstrømpe tullahop Lækker papbog til de allermindste med Pippi Langstrømpe. Mød Pippi og hendes venner. Bogen er med billeder fra filmen om Pippi..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Pippi Langstrømpe i Humlegården Det vrimler med bøller i storbyen, og Pippi, Tommy og Annika beslutter sig for at flytte hele Villa Villekulla ind i parken Humlegården. Det kan nok være, at bøllerne får sig en slem forskrækkelse, da de møder Pippi - verdens stærkeste pige!..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Pippi Langstrømpe lider skibsbrud og andre historier Pippilotta Viktualia Rullegardinia Krusemynta Efraimsdatter Langstrømpe - også kaldet Pippi - er verdens stærkeste pige. Hun har rødt hår og fletninger, som står lige ud i luften. Pippi bor i Villa Villekulla. Lige ved siden af bor Tommy og Annika, som er.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Et Pippi-hus med de kendte og elskede Pippi-billedbøgerbøger: Kender du Pippi Langstrømpe, Pippi Langstrømpe i Humlegården og Pippi finder en spunk  - nu i miniformat som en del af Villa Villekulla, med Pippi, hendes hest og hr. Nilsson som sjove papfigurer til at lege med, mens der bliver læst højt - og.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Det vrimler med bøller i storbyen, og Pippi, Tommy og Annika beslutter sig for at flytte hele Villa Villekulla ind i parken Humlegården. Det kan nok være, at bøllerne får sig en slem forskrækkelse, da de møder Pippi - verdens stærkeste pige!..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Pippilotta Viktualia Rullegardinia Krusemynta Efraimsdatter Langstrømpe kladet Pippi er verdens stærkeste pige. Hun har rødt hår og fletninger, som står lige ud i luften, og så har hun en far, der er negerkonge. Pippi bor i Villa Villekulla lige ved siden af Tommy og Annika, som er hendes allerbedste.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige. Hen har rødt hår og fletninger, som står lige ud i luften, og så er hun rig som en trold. Han er også Tommy og Annikas bedste og sjoveste ven.En dag kommer der et cirkus til byen. Pippi, Tommy og Annika går i cirkus og Kigger på den smukke hestetrimmer Miss.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
''Pippi har du nogensinde lidt skibbrud?'' spurgte Tommy, ''og reddet dig i land på en øde ø?''''Det skulle jeg mene,'' sagde Pippi med eftertryk. ''Man skal lede længe efter en, der har været så skibbruden som jeg - jeg vil tro, at der er sådan omtrent en otte, ti øer i Atlanterhavet og Stillehavet jeg ikke.
Pris 90.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige. Hun har rødt hår og fletninger, der står lige ud i luften. Hun bor alene i Villa Villekulla med sin hest og sin abe og sin taske fuld af guldmønter. Og hun er Tommy og Annikas bedste ven, som finder på de sjoveste og mærkeligste ting.Pippi Langstrømpe er den første.
Pris 90.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Ingrid Vang Nymans naive illustrationer, som vi kender dem så godt fra bøgerne om Pippi, suppleret med delvis ukendt materiale er her blevet farvelagt af Jonas Hjelm, og Karin Nyman, Astrid Lindgrens datter, har samlet teksterne fra Pippi Langstrømpe i Sydhavet..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige. Hun er også verdens bedste ven, synes Tommy og Annika - for hun finder på de sjoveste og mærkeligste ting. Hun har for eksempel fundet på et nyt ord: SPUNK - men hun ved ikke, hvad det er, så det må Tommy og Annika hjælpe hende med at finde ud af. Men en dag får.
Pris 90.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3