Wheat Regntøj m. Seler - Charlie - PU - Mørk Pudder.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Regntøj
Med dette fine og praktiske todelte regnsæt med leopardpletter fra Nordbjørn kan dit barn plaske rundt i regnen uden at blive gennemblødt. Du får en fin regnjakke med aftagelig hætte med skærm, og gode regnbukser med bukseremme, der kan justeres til den rette pasform. Der er elastiklukninger ved håndled og.
Pris 149 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Overtøj-Regntøj-Regnsæt
Let regntøjssæt Lille pakstørrelse Opbevaringspose medfølger Jakke har lynlås i front Jakke har 2 lommer Hætte i kraven Bukser har 2 lommer Vægt: 200 g / qm Materiale: 100% polyester, coated.
Pris 299 kr.
Kategori: Herretøj - Regntøj
Didriksons Trysil regnsæt er vindtæt og selvfølgelig vandtæt. Ærmer og ben er begge med extended size, således at sættet kan bruges lang tid ved blot at pille et par søm op indvendigt, og herefter strækker sættet 3 cm mere. Jakken er med klare reflekser samt en aftagelig hat, som har elastik i begge sider.
Pris 599 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj
CeLaVi Rainwear regntøj Model: 4697 Rainwear suit -PU.
Pris 299 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj|unisex|kids
Regntøj från Jack Wolfskin till Dreng i Sort - 140.
Pris 391 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Regntøj|Unisex|kids
Rains toilettaske kommer i en støvet mint farve, som er så skøn og foråsagtig. Ønsker du at holde dine toiletsager tørre og sikre, så er Rains toilettasker et super godt bud. Den har ét stort rum med to inderlommer, den er vandtæt og har en vandafvisende.
Pris 195 kr.
Kategori: Dametøj - Apparel & Accessories Clothing Outerwear Rain Suits
.
Pris 699 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Regnsæt
- Regntøj til småbørn. Vandtæt. 10,000 mm. Vindtæt . Svejsede sømme. Aftagelig hætte. Refleksdetaljer ved ærmekanten. Refleksdetalje ved anklerne. Aftagelige og justerbare fodstropper. Justerbare seler. Coating: 100 % polyuretan.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj
.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj og Babytøj/Overtøj/Overtøj/Regntøjssæt|Tøj
outdoor jakke.
Pris 649 kr.
Kategori: Dame Overtøj - Regntøj
Lad ikke dårligt vejr stoppe dig og holde dig fra at gå ud og lege i det fri. Joki fra Reima vil holde dig tør, også i det værste ruskvejr. Regntøjet er både vandtæt (vandsøjletryk 10.000 mm) og smudsafvisende, og beskytter dig mod vand og mudder. Sættet har svejsede sømme, der er helt vandtætte. Den.
Pris 524.3 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Børnetøj Tøj- og gavesæt Regnsæt
Hvem siger, at du ikke kan gå udenfor når det regner? Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, bare det forkerte tøj. Med sit flotte regntøj er Baby Born altid klar til....
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj -
dukker regntøj 42-46 cm.
Pris 289 kr.
Kategori: Legetøj - Leg&Børn | Legetøj | Dukker og dukkehuse | Tilbehør til dukker
Et regnsæt, der vil holde dig tør, selv i de værste uvejr! Macna Hydra 2.0 er lavet af Polyuretandækket nylon, der danner en vandtæt yderlag. Den har også en blød og behagelig foring (Taffeta). Fordelen med et samlet regnsæt, i stedet for et 2-delt regnsæt, er at du slipper for risikoen for at det kommer vand.
Pris 879 kr.
Kategori: Diverse - MC udstyr/MC-Beklædning/MC-Regntøj og Refleksveste
Barbie Club Chelsea Accessories indeholder et smart sæt med regnfrakke, gummistøvler, paraply og en sød lille hund. Med dette sæt er Chelsea klar til at gå ture i regnvejret i de fineste prinsesse farver. Dukke sælges separat.    Information Mærke: Barbie Model: FXN71 Serie: Club Chelsea Alder: Fra 3 år.
Pris 39 kr.
Kategori: Diverse - Børn / Baby & børneprodukter / Aktivitet & leg / Legetøj
Regnsæt med jakke og bukser. Regnjakken har hætte og elastik i ærmerne og forneden. Bukserne har justerbar seler og elastik bånd under fødderne. Regnsættet leveres i en fin pose i samme materiale som regnsættet. Vandsøjletryk 8.000 mm Materiale: 100% polyurethane.
Pris 399 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3066
Med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede sømme er dette regnsæt absolut vind- og vandtæt. Regnsættet er af slidstærkt PU materiale i en flot ensfarvet metallic farve. Sættet har mange funktionelle detaljer såsom aftagelig hætte med trykknapper, blødt fleecefoer i kraven, justerbare støvlestropper samt.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3066
Med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede sømme er dette regnsæt absolut vind- og vandtæt. Regnsættet er af slidstærkt PU materiale i en flot ensfarvet metallic farve. Sættet har mange funktionelle detaljer såsom aftagelig hætte med trykknapper, blødt fleecefoer i kraven, justerbare støvlestropper samt.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3066
V3