.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3066
CeLavi Regntøj - PU - Grøn m. Brune elefanter.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Regntøj
Regntøj sæt Flot regnsæt bestående af jakke og hat. Jakken er med lynlås og med lommer. Fornem kvalitet og fine detaljer. Dukker: 30-46 cm Leveres i flot æske med vindue i..
Pris 115 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
Med dette fine og praktiske todelte regnsæt med leopardpletter fra Nordbjørn kan dit barn plaske rundt i regnen uden at blive gennemblødt. Du får en fin regnjakke med aftagelig hætte med skærm, og gode regnbukser med bukseremme, der kan justeres til den rette pasform. Der er elastiklukninger ved håndled og.
Pris 199 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Overtøj-Regntøj-Regnsæt
CELAVI-regntøj med elastik, velcrobånd og reflekser Klæd dit barn på til glade danse i regnen eller hoppeture i vandpytterne. Dette vind- og vandtætte regntøj uden foring gør dit barn helt klar til regnvåde dage. Svejsede sømme, elastik og velcro på ankler og håndled samt lynlås og trykknapper foran hjælper.
Pris 209 kr.
Kategori: Legetøj - Warnings
Flot lilla regntøj til dukken. Sættet består af regnjakke, regnbukser og en smart sydvest. Så er dukke klædt godt på til gå eller cykleture i regnvejr.. Sættet fås til dukker i størrelse 33 - 37 cm og 38 - 41 cm.. Super smart regnsæt til dukkerne fra &l.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketøj
Mikk-line regntøj Sæt med lommer, trykknap og lynlåslukning og aftagelig hætte samt selebuks, til og med 110/5år, med refleks print og elastik ved bryst samt justerbar stropper. Buksen er med seler til og med str. 104. Fra str. 110 er buksen uden seler. 100% polyester Vandsøjletryk: 8000mm Model: 3330 PU.
Pris 299 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj|male|kids
Let regntøjssæt Lille pakstørrelse Opbevaringspose medfølger Jakke har lynlås i front Jakke har 2 lommer Hætte i kraven Bukser har 2 lommer Vægt: 200 g / qm Materiale: 100% polyester, coated.
Pris 499 kr.
Kategori: Herretøj - Regntøj
EN Fant. Super lækkert regnsæt fra En Fant i flot lyserød. Jakken lynes med lynlås og trykknapper. Hætten kan tages af med trykknapper og har elastik så hætten sidder tæt ved hovedet. Jakken har en refleks formet som en stjerne bagpå. Der er elastik ved håndled, så det gør det sværere for vind og regn at.
Pris 599.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj
.
Pris 370 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
Regnsæt bestående af jakke og bukser. Sættet er i en lækker mørkeblå farve, som både kan bruges til drenge og piger.Regnjakken har aftagelig hætte og elastik i ærmerne og forneden. Sættet er lavet i lækkert og slidstærkt materiale og med tapede sømme.Le.
Pris 399 kr.
Kategori: Børnetøj - WHEAT
Lækkert regntøj fra EN FANT, den grå farve går regntøjet neutralt og det kan sagtens bruges til begge køn. EN FANT er kendt for deres høje kvalitet. Selerne på bukserne har en bred og behagelig strop og stropperne kan justeres så de altid passer. Jakken h.
Pris 239.97 kr.
Kategori: Bæreseler og Babyslynge - Baby & Toddler
Flot og funktionelt regntøj - regnsæt Burlwood Flot og praktisk regnsæt fra En Fant i en utrolig flot rosa melange farve. Sættet består af en regnjakke med aftagelig hætte og regnbukser med elastik i livet og ved fødderne. Regntøj med meget høj funktional.
Pris 599.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Outerwear Rain Suits
Denne parka regnjakke er en fortolkning af den klassiske M-51 fishtail parka produceret af den amerikanske hær i 1951. Regnjakken har vandtæt stof med et vandsøjletryk på 3000 mm. i en mat kvalitet og tapede sømme. Der er vandtæt tovejs-lynlås, tre lommer.
Pris 750 kr.
Kategori: Dame Overtøj - Apparel & Accessories Clothing
.
Pris 294 kr.
Kategori: Børnetøj - |Dreng
EN FANT. Super lækkert regnsæt fra En Fant i flot lyserød. Jakken lynes med lynlås og trykknapper. Hætten kan tages af med trykknapper og har elastik så hætten sidder tæt ved hovedet.Jakken har en refleks formet som en stjerne bagpå. Der er elastik ved hå.
Pris 419.96 kr.
Kategori: Dametøj - Regntøj
.
Pris 199 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj og Babytøj/Overtøj/Overtøj/Regntøjssæt|Tøj
outdoor jakke.
Pris 649 kr.
Kategori: Dame Overtøj - Regntøj
Lad ikke dårligt vejr stoppe dig og holde dig fra at gå ud og lege i det fri. Joki fra Reima vil holde dig tør, også i det værste ruskvejr. Regntøjet er både vandtæt (vandsøjletryk 10.000 mm) og smudsafvisende, og beskytter dig mod vand og mudder. Sættet har svejsede sømme, der er helt vandtætte. Den.
Pris 524.3 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Børnetøj Tøj- og gavesæt Regnsæt
V3