Bringing together a broad range of topics on resource recovery this book provides a valuable resource for those working in green chemistry and waste management..
Pris 1702 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
L'Oreal Citramine Pure Resource Shampoo er en afrensende shampoo til en fedtet hovedbund. Den indeholder en unik blanding af Citramine og Vitamin-E, der effektivt renser produktrester og ophobninger af overskydende fedt i håret ud. Citramine Pure Resource Shampoo efterlader dig med en ren og frisk hovedbund.
Pris 89.4 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty - Body Care
Pure Resource Shampoo.
Pris 71 kr.
Kategori: Hårpleje - 486|Hår & Styling Hårpleje Shampoo
Dette er en innovativ formel som hjælper mod de første alderstegn gennem at behandle huden som en helhed, både umiddelbart og over tid. Den mindsker umiddelbart ujævnheder, selv uden makeup. Over tid hjælper den til gennem at opretholde hudens ungdommelige udseende. Den er lysreflekterende, udjævner hudens.
Pris 659 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje - Ansigtsserum & olie - Ansigtserum
Opnå en fejlfri teint med Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum fra Darphin. Kombinerer mærkets innovative LINE POLISH COMPLEX med opstrammende salvie, og den lette serum fremmer kollagenproduktionen samtidig med at forbedre teksturen for at efterlade huden silkeblød. Den udstrålingsgenoplivende serum.
Pris 559 kr.
Kategori: Hudpleje - Health and Beauty Skin Care Serum
.
Pris 69 kr.
Kategori: Hårpleje - L'Oreal Professionnel Serie Expert Hovedbunden
Det har været længe forstået, at værdiskabelsen af corporate strateger bestemmes af deres evne til effektivt implementere ressource....
Pris 1049 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Manual to accompany Nursing Research by Denise F. Polit..
Pris 251.51 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 371 kr.
Kategori: Bøger & blade - Management
Natural resources and social conflicts in the Sahel: proceedings of the 5th Sahel (Forlag: Inst. of Pharmacology and Pathobiology, , Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788798467106).
Pris 163.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Human Resources – videregående uddannelser er en praktisk orienteret lærebog med relevante teorier og værktøjer til hjælp for den enkelte leder og HR-medarbejder. Forfatterne tager....
Pris 579.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bogen giver en grundig gennemgang af Human Resource Management (HRM) teorier og tilgange. Først introduceres Human Ressource Management og hvad begrebet HRM dækker. Herefter uddyber og perspektiverer forfatterne i relation til rekruttering, udvikling, fastholdelse og afvikling.Bogen er velegnet i forbindelse.
Pris 539.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
LR selvlysende solsystem Dette sæt af ni planeter i vores solsystem giver et børneværelse en flot udsigt. De farverige globuser er lette at oppuste, og er fremstillet af bæredygtig plastik. Sættet indeholder hængekroge til planeterne, en guide med information om vores solsystem, og et reparationskit. Velegnet.
Pris 317.21 kr.
Kategori: Legetøj - interiør globus og tilbehør kloden solsystem|
Learning Resources Botley the Coding Robot.
Pris 673 kr.
Kategori: Udeleg - Leg&Børn; - Fjernstyret legetøj - Robotlegetøj|Leg&Børn; | Fjernstyret legetøj | Robotlegetøj
Reality - Teacher Resources rummer nyttige ressourcer til arbejdet med Reality. I bogen findes en lang række opgaveark og evalueringsark. Mange af opgavearkene er baseret på opgavetyper, der kendes fra de skriftlige prøver i 9. og 10. klasse. Derudover.
Pris 655.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
.
Pris 205 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje/Shampoo/Shampoo|Skønhed
L'Oréal Professionnel L'OréAl Professionnel Scalp Pure Resource Shampoo.
Pris 149 kr.
Kategori: Dametøj - Women Beauty WOMEN|Women
L'Oréal Professionnel Série Expert Pure Resource er en shampoo til normalt og fedtet hår. Shampooen genopretter hårets glans og gør det lettere at style..
Pris 99 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty Personal Care Hair Care Shampoo & Conditioner
" Vil du forbedre dit image og fremhæve din skønhed? Så vil  Shampoo Pure Resource L'Oreal Expert Professionnel  hjælpe dig med at opnå dine mål! Nyd fordelene ved  L'Oreal Expert Professionnel produkter  og andet hårtilbehør  fra  100 % originale brands . Køn: Unisex.
Pris 146 kr.
Kategori: Diverse - BB
V3