Med næsten 100 års erfaring og en beskæftigelse udelukkende med elværktøj, har Makita en utrolig god erfaring og ekspertise indenfor dette felt. Makita robotstøvsuger der er handy, lydsvag og ideel til støvsugningen på det større kontor, lager eller haller. Det fine støv filtres igennem HEPA filter, mens.
Pris 8981 kr.
Kategori: Makita DRC 200 Z - Værktøj - Støvsugere - Makita
Med Makita får du fuldendt elværktøj udviklet med næsten 100 års fagkundskab og erfaring. Denne batteridrevne robotstøvsuger har en batteri kapacitet på 1,5-5,0 Ah og filtrerer det fine støv i sit HEPA filter mens det resterende støv opsamles i en praktisk plastboks. Støvsugeren kan betjenes med.
Pris 8801 kr.
Kategori: Makita DRC 200 Z - Værktøj - Støvsugere - Makita
Robotstøvsuger og vådmoppe, 65 dB, beholder: 600 ml, vandtank kapacitet: 350 ml, driftstid: op til 100 min, sugeeffekt: 1800pa, App & stemmestyring, Smart Visual Navigation, Realtidsposition tracking, Sikker hjemmeovervågning, hvid.
Pris 1999 kr.
Kategori: Trifo IRONPIE M6 PLUS - Robotstoevsuger
.
Pris 2894 kr.
Kategori: ECOVACS DEEBOT 710 - Robotstoevsuger|
.
Pris 359 kr.
Kategori: Elartikler - Støvsuger tilbehør - iRobot Roomba batteri
Lad denne robotfejemaskine klare skærene, mens du smækker benene op eller får lavet nogle af de andre vigtige opgaver, måske drikke kaffe med en ven?.
Pris 649 kr.
Kategori: Nedis VCRO210BK - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Robotstøvsuger »Chill« Platingrå-granatrød-sort Driftstid: ca. 90 min Støvbeholderkapacitet: ca. 350 ml Komfort-egenskaber: super lydsvag – kun 65 dB (A) rengør hårde gulve og korthårede tæpper lette og fleksible at anvende særdeles flad til rengøring under møbler – kun 7 cm høj kort ladetid ekstra.
Pris 899 kr.
Kategori: Severin RB 7025 - Isenkram & bolig|Rengøring og tilbehør|Robotstøvsuger
Fantastisk tynd robotstøvsuger fra Eufy by Anker, der kommer under de fleste skabe og sofaer. Modsat mange andre robotstøvsugere, så har denne robotstøvsuger ingen problemer med at køre op på tæppet og støvsuge dem også. Med en særlig BoostIQ teknologi, så identificerer robotstøvsugeren selv underlaget og.
Pris 1999 kr.
Kategori: Eufy R450 - Electronic Cell Phones Accessories
.
Pris 2795 kr.
Kategori: Xiaomi VIOMI V2 - Hvidevarer - Støvsuger - Robotstøvsuger
.
Pris 999 kr.
Kategori: Elartikler - Elartikler
VR102 robotstøvsuger med ekstra lang køretid på 1,5 time gør den daglige rengøring nemmere. Dette nye familiemedlem kommer til at gøre livet nemmere for dig på et øjeblik. Den støvsuger dine gulve automatisk og effektivt, så du får mere tid til det, der er vigtigt. - Ekstra lang køretid på 90 minutter -.
Pris 2195 kr.
Kategori: Vileda VR 102 - Elektronik El-husholdning Støvsugere
Batteri til bl.a. AMIBOT Robotstøvsugere Prime / Pulse / PURE H20 (Kompatibelt).
Pris 34900 kr.
Kategori: Elartikler -
Robotstøvsuger fra Rumbot med en indbygget anti-fall sensor som gør at den skifter retning når den registrere en kant. Denne Superior model har en lav profil, så den nemt kan komme ind under sofaer og stole. Den har en effektiv sugeevne som nemt renser alle slags overflader som.
Pris 799 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring
.
Pris 349 kr.
Kategori: Elartikler - Batterier // Genopladelige batterier // Batterier Robotstøvsuger // Indream
Rowenta Robotstøvsuger med moppe er et robotvakuum, der bekæmper støv og snavs på hårde gulve. En automatisk rengøringsoplevelse, der tilbyder ikke kun let håndtering, men også....
Pris 1669.95 kr.
Kategori: Rowenta RR6871WH -
Rengør alle gulvtyper - Rengør i op til 60 min. - Vender automatisk tilbage til ladestationen for at genoplade - Rengør ekstra grundigt hvor der er ekstra snavset - Trappesensor.
Pris 2399 kr.
Kategori: iRobot ROOMBA 615 - Støvsugere
.
Pris 999 kr.
Kategori: Severin RB 7025 - Køkkenmaskiner og elartikler/Støvsugere og gulvpleje/Støvsugere/Robotstøvsugere|Bolig og køkken
Batteri til Robotstøvsuger iRobot Roomba 780.
Pris 329 kr.
Kategori: Havemaskiner - Have - Havemaskiner - Plæneklipper - Tilbehør|Have | Havemaskiner | Plæneklipper | Tilbehør
.
Pris 2399 kr.
Kategori: iRobot Roomba 612 - Støvsugere
V3