Slankt ergonomisk design 4 lommer Ventileret polstring ved skulderremmene og rygstøtteren Letvægt DWR behandlet 100 % polyester Vægt: 700 g.
Pris 399 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække til Jagt
Rygsæk Fra Smallstuff Coated, smuds- og vandafvisende Perfekt størrelse til børnehaven Mål: 23x30 cm Stjerne i læder Justerbare remme.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Rygsække - 100
Denne Skandia rygsæk med et stort rum plus masser af lommer er perfekt til dine opbevaringsbehov. Denne rygsæk kan bruges til skole/værktøj/arbejde/rejse/sport og/ eller lystfiskeri. Og de justerbare skulderstropper er designet for komfort når du har den på..
Pris 291 kr.
Kategori: Rygsække - Kufferter og tasker Rygsække
Rygsæk - Let taske fremstillet i modstandsdygtigt 600D Polyester - Tre forskellige rum - Netrum på siderne, der giver en nem adgang - En polstret pose til musikafspiller - Brede snoretræk, der giver en nem håndtering med handsker - Frontpanel med PP-snører - Trykt overflade med metallogo - Dimensioner: 18,1.
Pris 379 kr.
Kategori: Kufferter - Fritidstøj/Accessories/Tasker
Som Avengers og deres allierede har fortsat at beskytte verden mod trusler for store for at en eneste helt kan handle, er der opstået en ny fare fra de kosmiske skygger: Thanos. Mød Ironman, Captain America, The Hulk, Thor og flere Rygsæk, blå 31 x 24 x 10 cm Førskolebarn.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Rygsække - TASKER Børnehavetasker
Madshus Nano Sonic Backpack Perfekt til ski tur!.
Pris 499 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække & Tasker / Året rundt|
Denne enkle men flotte rygsæk fra Beckmann of Norway har en volume på 16 liter, stærke skulderstropper og et lækkert moderne design med flere smarte detaljer og funktioner. Tasken har et praktiskt net som kan sættes uden på rygsækken hvis der er brug for at have en cykelhjelm, en fodbold eller et par.
Pris 179 kr.
Kategori: Rygsække - Børnetøj-Tasker-Rygsække
– Mål: 28 x 24 x 8 cm. – Maks. vægt: 5 liter. – 100% polyester..
Pris 249 kr.
Kategori: Rygsække - Accessories Tasker Rygsække|Kids|Unisex
Vandafvisende rygsæk Er du typen, der cykler på arbejde i al slags vejr? Med Urban Explorer rygsækken beskytter du din computer, telefon og andre småting på farten. Vandafvisende materiale Vandtæt bund Med reflekser og mini-fløjte Sikkerhed frem for alt Skulderstropperne er udstyret med refleksstriber, som.
Pris 499 kr.
Kategori: Rygsække - Bolig Fritid Tasker & trolleyer
tur lejr hike rygsæk vandre.
Pris 599 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsæk og tasker
Smallstuff rygsæk 29 x 25 x 7 cm. Model: 82000 Back Pack.
Pris 199 kr.
Kategori: Rygsække - Tasker|unisex|kids
Smart rygsæk med katte og hunde print i rosa. Rygsækken er rigtig fin samtidig med at den er praktisk. Perfekt som børnehave taske eller turtaske.  Fakta: Mål: 28 x 21 x 12 cm Rummeligt hovedrum med lynlås I hovedrummet er der et mindre rum med en lille sidepude. Foran er et lille rum med lynlås Net siderum.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - NYHEDER! - Rygsæk til børn - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Dicota Active. Materiale: Polyester, Farve på produkt: Sort, Blå, Minimum skærmstørrelse, kompabilitet: 35,6 cm (14"). Bredde: 330 mm, Dybde: 190 mm, Højde: 480 mmThe Active backpack is characterised by high-quality materials and sophisticated details. The spacious main compartment offers plenty of space for.
Pris 468 kr.
Kategori: Rygsække - Tasker
Fjällräven Kajka Rygsæk 85 Liter er slidstærk, bekvem og med mange funktioner. Modellen er er i farven Forest Green og er trods sit ganske beskedne ydre en avanceret vandrerygsæk i klassisk Fjällräven-ånd. Nu opgraderet med justerede, endnu bedre funktione.
Pris 3099 kr.
Kategori: Rygsække - Vandrerygsække
adidas Originals rygsæk med lynlåslukning. BP7815.
Pris 237 kr.
Kategori: Rygsække - Tasker Rygsække|Kufferter og tasker Rygsækkemale
Affenzahn Rygsæk - Lille - Kai Crocodile - Grøn.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Taske
Jack Wolfskin Berkeley Daybag er en klassiker til universitetet, kontor og rejse. Den populære rygsæk er robust, pålidelig og meget komfortabel. Den byder på meget plads og er bygget meget kompakt. Specielt til: bøger, dokumenter og mapper i DIN A4 format. De to hovedrum i BERKELEY har selvfølgelig også plads.
Pris 405 kr.
Kategori: Rygsække - Udstyr / Fritid Tasker
.
Pris 1579 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække og messenger bags
f.
Pris 499 kr.
Kategori: Rygsække - Tasker, kufferter & rygsække
V3