Musik og sprog aktivitetsstativ. Stimulerer den lilles sanser. Anvend 3 AA batterier - ikke inkluderet..
Pris 899 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1243
De tre Bukke Bruse (Bog, Spiralryg, Dansk) - Forfatter: Sprog & Leg - Forlag: Sprog & Leg - ISBN-13: 9788793720008.
Pris 180 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Med denne Smart Sketcher lærepakke, er det let at udvikle sine læse- og skrivefærdigheder. Du skal bare sætte chippen i projektoren fra Smart Sketcher og så bruge de projekterede konturer til at øve dig i at skrive de forskellige tal og bogstaver. Lær at stave nye ord samtidugt med at du tegner fine.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Øvrigt
Sprog i virkeligheden hævder at sproget bør studeres i de situationer det bruges i. altså i virkeligheden. Den foreslår en sprogvidenskabelig metode, der bygger på samtaler fra....
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bogen giver mulighed for at stifte bekendtskab med datalingvistisk forskning i Danmark og andre lande. Den er inddelt i tre afsnit: Et om natursproglige tekster der sætter fokus på grammatisk analyse og opbygning af elektroniske leksika og tekstkorpora. Et om taleteknologi der fokuserer på talegenkendelse og.
Pris 87.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Polyfoni er et begreb hentet fra musikken. Det er også et vidtfavnende tektuelt begreb. Og denne bog handler om sproglig polyfoni: Hvordan kan polyfoni begribes fra en sproglig synsvinkel? En række svar på dét spørgsmål findes i Sproglig polyfoni. Central.
Pris 157.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
Fordyb dig i kærlighedens univers. Med forord og tekster af Gary Chapman.. . Denne https://novia.dk/shop/malebog-for-voksne-48c1.htmlmalebog for voksne tager udgangspunkt i Gary Chapmans bog »https://novia.dk/shop/kaerlighedens-5-sprog-344p.htmlKærlig.
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Malebøger for voksne
Påtrykt: FØLGESEDDEL - PACKING LIST, FØLGESEDDEL (til eksport), FØLGESEDDEL - FAKTURA eller PACKING LIST. Beskytter dokumenter under transport. Gennemsigtig: Dokumentet kan ses gennem folien. Klæber på alle overflader. Sikker: Kan ikke åbnes uden at blive beskadiget..
Pris 292 kr.
Kategori: Kontorartikler - Etiketter|Følgeseddellommer|Følgeseddellommer med print
Sprog & lyd er på en gang en systematisk beskrivelse af moderne dansk rigssprogsudtale og en elementær indføring i fonetik. Herudover rummer bogen kapitler om sociale udtaleforskelle, om udtalerigtighed og om forholdet mellem skrift og tale.  Bo.
Pris 111.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Ordbøger og Skolebøger
Vi kan klart anbefale denne vægdekoration: Wallsticker i markedets bedste kvalitet. Altid ubegrænset returret. Mulighed for gratis fragt. Klik dig videre for at se flere farver og størrelser..
Pris 303.2 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Entré/Gang - Alle Wallstickers - Verdenskort og Rejser
En god godnathistorie med Babblarna baseret på Babblarnas vuggevise Kom lille du, puden venter. Klæd mindstebarnet på i favoritpyjamassen til en hyggelig historiestund med Babblarna! Babblarna kravler ned i sengen en efter en, og barnet hjælper med at gøre dem klar til natten. Teksten i bogen er baseret på.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Babybøger
.
Pris 3294 kr.
Kategori: CPU - Hukommelseskort USB pen|
Samsung Galaxy S7 (Uden dansk sprog) 32GB Black Onyx.
Pris 1549 kr.
Kategori: Samsung Galaxy S7 32 GB - Mobiltelefoner uden abonnement
BRDisc 1BR1: Earth Intro SegueBR2: Earth IntroBR3: Kære NoraBR4: sprog barriere SegueBR5: sprog BarrierBR6: Aviator SegueBR7: Avi....
Pris 159 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Fototapet - Sproget i sommerfugle 400x309.
Pris 641 kr.
Kategori: Byggevarer - Bolig - Indretning - Tapet|Bolig|Indretning|Tapet
.
Pris 305 kr.
Kategori: Kreativ leg - LEGETØJ LEGETØJ KREATIVT MODELLERVOKS PLAY DOH MODELLERVOKS
Denne bærbare oversætter med stemmegenkendelse gør det lettere og mere behageligt at kommunikere på flere sprog. Den kan oversætte i realtid på 42 forskellige sprog. Perfekt at have med når I rejser. Den kan bruges til at kommunikere ansigt til ansigt eller tage billeder og der.
Pris 499 kr.
Kategori: Gadgets - Hjem og fritid Øvrigt Hjem & Fritid Øvrige fritidsprodukter
Hej Sødt mobilcover med mange farver og "hej" på forskellige sprog. - Beskytter mod skader og slid, der kommer ved alm. brug. - Fremstillet af plast materiale - Farvede hvide kanter Passer til: iPhone Samsung HTC Sony Nokia Husk at vælge din telefon model. OBS!!.
Pris 119 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Samsung Galaxy S4 Plastik Cover
BRICKS Det Danske Sprog DK.
Pris 67 kr.
Kategori: Diverse - Braetspil Terningespil Kortspil
V3