Indfang oplevelsen af at være gravid med dette My Lovely Belly-sæt fra Baby Art. Du kan skabe en skulptur af din gravide mave og beholde den som et vidunderligt og originalt minde om denne tid. Når skulpturen er tør, kan du enten beholde den, som den er, eller bruge maling til at dekorere den, som du har lyst.
Pris 218 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Baby & småbørn / Baby & småbørn – gavesæt
Flip & Riff Keytarâ„¢ Musikalsk legetøj. Fyr den af! 2-i-1 Flip in Riff Keytar giver din lille musiker mulighed for at spille klavermelodier på den ene side og derefter udfolde sig på guitar med elektriske og akustiske guitarlyde. • En 2-i-1 klavergitar, der gør det muligt for babyen at vende sig fra.
Pris 329.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3252
Baby Dreamer Pusletaske - Grå.
Pris 974.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Taske
Dette farverige aktivitetstæppe fra baby Einstein er fyldt med sjovt aktivietslegetøj, som aktiverer og stimulerer dit barn. Legetøjet kan både afspille lyde og blinke, så dit barn kan øve sin motorik og nysgerrighed. Tæppet er polstret og blødt, så dit barn kan ligge og tumle på det, og hvis du vil have.
Pris 799 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Babylegetøj-Aktivitetstæpper
Allergi-venlig flaskesut af naturgummi med ventil, der sikrer, at barnet ikke sluger luft. Baby-Nova Flaskesut fs i tre forskellige udgaver til henholdsvis te/vand, mlk eller vlling. Den findes bde som rund og anatomisk: Den anatomiske flaskesut fs i str. 1 (til brn fra 0-3 mneder) og i str. 2 (til brn over 3.
Pris 52.95 kr.
Kategori: Babymøbler -
En fremføring fra en af verdens største producenter. Anvendes til gør-det-selv modeller op til industrielt brug. Fremføringshastighed 2-12 m/min, Trinløs Ruller 3 stk Rullediameter 76 mm Rullebredde.
Pris 3330 kr.
Kategori: Elværktøj - Fremføring til maskiner
Baby Annabell dukke Pas godt på Annabell, som både kan sutte på sin sut, bevæge sine øjne, drikke af sutteflasken, græde "rigtige" tårer, og falde i søvn, når hun bliver vugget blidt. Reagerer ved berøring og bevægelse Inklusiv dukketøj og tilbehør Fantasifuld rolleleg Ligesom en rigtig baby Når du først har.
Pris 499 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukker & tilbehør
Baby Foot Moisture Foot Cream Extra Rich 80g: Gør dine fødder enormt bløde ved at pleje og tilfører fugt til fødderne.
Pris 119 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje
COOLA Baby Mineral Sunscreen Unscented Moisturizer SPF50 er en duftfri solcreme, der er designet til den mest følsomme hud. COOLA Baby Mineral Sunscreen Unscented Moisturizer SPF50 egenskaberSolcremen er duftfri og med 100% naturlige ingredienser og indeholder ingen kemikaler og konserveringsmidler. Den.
Pris 259 kr.
Kategori: Hårpleje -
Babydukke Mia. Dukken er med sine 30 cm. en lille dukke, så den er nem at håndtere selv for de mindste børn. Baby dukken har en blød krop, er uden hår og med blå øjne, som kan åbne og lukke. Fakta om babydukkerne Else, Mia eller Mille. Else baby dukke har blå øjne. Mia baby dukke er med bå øjne som kan åbne.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker - 2 årig dreng gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Bekæmp rynker med Baby Quasar Pure Rayz Anti-Ageing Light Therapy Device for Him, et videnskabeligt avanceret, anti-aging-system, der ved hjælp af LED-teknologi hjælper dig med at opnå en tydeligt yngre hud. Den håndholdte enhed er et af de mest effektive FDA-godkendte værktøjer til lysterapi. Den er egnet.
Pris 1509 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Health and Beauty Sundheds- & Skønheds Apparater
• Ydermateriale: Overdel lavet af vindtæt og åndbar Hestra Micron / polyester. PU Digital på håndfladen.• Isolering: Primaloft.• For: Bemberg / polyester.• Detaljer: Scotchlite reflekterende logo. Lynlås i siden..
Pris 349 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Apparel & Accessories Clothing Accessories Gloves & Mittens|Children
Denne varme og bløde kørepose er designet så den passer til de fleste barnevogne og klapvogne, som har 5-punkts sele. Den kan også bruges til at holde det lille barn varmt, når han eller hun slapper af derhjemme. Køreposen er med blødt for og har en varm fleece inderside, som gør den varm og rar..
Pris 229 kr.
Kategori: Barnevogne og Klapvogne - Baby & småbørn Babytransport – tilbehør Køreposer
Hver dag er et eventyr i disse bløde Baby Bukser i Blød Rød/Fersken fra det bedst sælgende svenske mærke Geggamoja. – Fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. – Øko-Tex®-certificeret, fri for skadelige stoffer. – Talje, som kan foldes ned. – Bånd ved manchetterne for en sikker pasform. – To lommer.
Pris 124 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Underdele Sweatpants|Newborn|Unisex
Bel Baby Changing Mats er skiftbare måtter til børn. Særligt velegnet til børn, der er ved at blive pottetrænet. Det er en absorberende måtte, der samtidig er silkeblød at ligge på. Dit barn vil elske at ligge på dem. .
Pris 26 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 574|Hus & Hjem Rengøring & hygiejne Øvrigt
EAN Code 8400102999851 Noabay BABY silky body emulsion 200 ml Fast levering koster 29 kr. Gratis forsendelse fra 500 kr. Tilmeld dig vores nyhedsbrev pa www.happy-discounts.dk. Vi leverer til adresser pa tvaers af Europa, herunder Norge..
Pris 96 kr.
Kategori: Hudpleje -
Stilfuldt og smart Casio Baby-G dameur. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Casio ure. Derfor kan du altid være helt tryg ved at uret er ægte..
Pris 2398 kr.
Kategori: Ure - Ure
.
Pris 36 kr.
Kategori: Hudpleje - Lavera Baby og børn blød hudpleje
.
Pris 1149 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - iPhone / iPhone X / Xs / Børns Tilbehør / Babyalarmer
V3