Baby Foot er en fodbehandling der nemt kan foretages i hjemmet.Fodbehandlingen stimulerer huden til ganske naturligt at afstøde døde og tørre hudceller. Baby Foot fodbehandlingen indeholder 17 naturlige ekstrakter hvoraf frugtsyre er den vigtigste virksomme ingrediens.BrugsanvisningTag gerne et fodbad i 10.
Pris 139.95 kr.
Kategori: Helse - Personlig pleje Fodpleje
Octoplush Blæksprutte. Med den skønne Octoplush Blæksprutte fra Baby Einstein kan den lille udforske farver, lyde, musik ved at trykke på de forskelligt farvede ben og hovedet på blæksprutten. Let at rengøre med en fugtig klud - batterier medfølger..
Pris 279.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2847
.
Pris 569 kr.
Kategori: Bæreseler og Babyslynge - Babyudstyr Bæreseler og slynger Bæresjaler|Kids|Unisex
Baby Frank læder bælte med guld spænde fra B-Low-The-Belt Designet og produceret i LA, stylisternes favorit bælte mærke B-Low the Belt er højeste kvalitet og holdbart klassisk design Small: 83.8 cm Medium: 88.9 cm Large: 94 cm.
Pris 719 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Accessories
Denne legetøjsmobil fra baby Toys hjælper din baby med at udvikle sine evner og sanser. Mobilen har billeder og lyd så din baby kan at høre og lære sine første engelske ord. Information: Batteri: 3 x AAA (medfølger ikke) Anbefalet alder: +12 måneder.
Pris 25 kr.
Kategori: Legetøj - Børn / Baby & børneprodukter / Aktivitet & leg / Legetøj
Baby Foot Fodmaske er en intensiv, fugtighedsgivende og plejende maske til fødderne, som er super enkel at bruge..
Pris 87 kr.
Kategori: Hudpleje - HUDPLEJE
.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Dette sæt med dukketøj er perfekt for din Baby Born når den skal bade! Sættet indeholder en lyserød jumpsuit, en bøjle man kan hænge tøjet på, når det ikke er i brug, en tandbørste og et tandkrus. Tænk hvor fin dukken bliver efter badet! Anbefalet alder: Fra 3 år. Mål på pakke: 36 x 5 x 32 cm. Materiale:.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Dukker & Tøjdyr-Dukketøj
BABY-NOVA Sutter er Allergi-venlige anatomiske sutter af silikone med ventil, som giver barnet en behagelig suttefornemmelse uden for stor modstand.BABY-NOVA er i assorteret farver. Vi kan derfor ikke garantere, at farven på de sutter der købes stemmer overens med farven på billedet. Anvendelse:Anvendes til.
Pris 45.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Mor og barn Baby Sutter og Sutteflasker
Skønt sengesæt fra Filibabba. Højde: Dynebetræk: 100 cm, Pudebetræk: 45 cm Bredde: Dynebetræk: 70 cm, Pudebetræk: 40 cm Alder: 0 - 3 måneder , 3 måneder+, 4 måneder+, 6 måneder+.
Pris 349.55 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Toys & Games > Toys
Sædebeskyttelse fra Baby Dan Beskyt dit bilsæde mærker mod irriterende mærker fra autostolen. Sædebeskytteren har en ekstra høj ryg og en smart lomme nederst til opbevaring af servietter, kiks eller andet, der er rart at have lige ved hånden på turen hjem fra legepladsen eller mormor og morfar. Sædet måler D.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Autostole - Børn Autostole Autotilbehør
.
Pris 156 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 574|Hus & Hjem Rengøring & hygiejne Hygiejneartikler
Baby Dan Kravlegård Park-A-Kid består af fem metal sektions, der kan åbnes til begge sider og kan betjenes med én hånd. Leveres komplet med et tekstil fundament, som fastgøres til rammen Mål: ø 360 cm Medfølger: Tekstil fundament som bund Ny bredere dør for mere plads og nemmere tilgang Kan åbnes til.
Pris 1199 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Isenkram og bolig|Børne- og babyudstyr|Kravlegård
Rigtig sød jordbærdragt til de mindste børn til udklædning og fastelavn. Jordbær kostumet er i fleece/polyester med dejligt blødt bomuldsfor. Dragten lukkes med trykknapper i ryggen. Hætten lukkes under hagen med velcro. Sættet består af en rød vatteret jordbær krop i rød med sorte prikker og i halskanten er.
Pris 225 kr.
Kategori: Legetøj - UDSALG - Udklædning - Baby- og Tumlingeleg
• Ydermateriale: Overdel lavet af vindtæt og åndbar Hestra Micron / polyester. PU Digital på håndfladen.• Isolering: Primaloft.• For: Bemberg / polyester.• Detaljer: Scotchlite reflekterende logo. Lynlås i siden..
Pris 349 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Apparel & Accessories Clothing Accessories Gloves & Mittens|Children
COOLA Baby Mineral Sunscreen Unscented Moisturizer SPF50 er en duftfri solcreme, der er designet til den mest følsomme hud. COOLA Baby Mineral Sunscreen Unscented Moisturizer SPF50 egenskaberSolcremen er duftfri og med 100% naturlige ingredienser og indeholder ingen kemikaler og konserveringsmidler. Den.
Pris 259 kr.
Kategori: Hårpleje -
.
Pris 130 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageudstyr - Forme & skabeloner
.
Pris 29 kr.
Kategori: Helse - Lavera Baby og børn blød hudpleje
Denne paryk til en udklædning som medlem i en pigegruppe er blond. Håret er langt og sat op i en tot på hver side. Parykken har også pandehår. Parykken fuldender din udklædning som medlem i et pigeband..
Pris 142 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Parykker
V3