Afgangsbøjning i krom.  Data:  - Dimension: Ø32 mm - Længde: 220 mm - Længde: 250 mm.
Pris 69 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Håndvasktilbehør - Diverse tilbehør
Monteringsbolte til håndvask (indhold: 2 stk. U14 dybel, 2 stk. nylonmøtrik M10 med krave, 2 stk. pinbolt M10 X 140 mm..
Pris 42 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Håndvasktilbehør - Fastgørelse til vaske
Zack Badeværelses Beholder AVOR fra Zack.
Pris 529 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem og have
Støttegreb til badeværelset.Vi kan alle få brug for hjælp, til at komme op fra badekarret. Når vi er yngre tænker vi ikke så meget på de konsekvenser, der kan ske, mens vi rejser op fra badekarret. Vi nyder alle at fylde badekarret med varmt vand og slappe af i en time eller to. Men når vi er færdige bruger.
Pris 75 kr.
Kategori: Helse - Hjem & Have
Dukkehus tilbehørssæt: Badeværelse Her er det lækre badeværelse til dukkehuset. Badeværelset er flot forarbejdet og med blåt. Sættet indeholder: 1 toilet 1 håndvask arrangement 1 badekar 1 skammel.
Pris 85 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
Dette badeværelse spejl er udstyret med LED-lys, det er designet til at spare på dine udgifter til energi, mens den lyser op med en hyggelig lys. Den er udstyret med 30 stykker, 0,08W LED'er, der kører på lavt strømforbrug og effektiv anvendelse af magt. Levering inkluderer et spejl med LED, et.
Pris 349 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Spejle
Flot badeværelses loftsprojektør Kara med klar glasskærm og LED-pærer Med denne loftsprojektør kan også større badeværelser oplyses flot idet den alt i alt har fire lampeskærme, hvis retning kan justeres efter ønske. De består af glas i rilleoptik og vækker dermed associationer hos betragteren om forgangne.
Pris 803.9 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
Sylvanian Families-legesæt Lav et flot, landligt badeværelse i dit Sylvanian Families-hus. Sættet indeholder over 35 dele som f.eks. toilet, badekar, håndvask og tilbehør..
Pris 259.95 kr.
Kategori: Legetøj - Dolls
Sylvanian Families-legesæt Lav et flot, landligt badeværelse i dit Sylvanian Families-hus. Sættet indeholder over 35 dele som f.eks. toilet, badekar, håndvask og tilbehør..
Pris 259.95 kr.
Kategori: Legetøj - Dolls
.
Pris 207 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
FM/AM-radio i form af en svømmende legetøjsand. Anden er vandtæt, radioen kan dermed også lege i vand..
Pris 109 kr.
Kategori: Radio - Multimedie & HiFi Lyd Radioer Radio
Denne simple og praktiske reol med plast-hylder af høj kvalitet er super velegnet til at placeres i selv de mindste hjørner og rummer god opbevaringsplads. Kan fx anvendes i køkkenet, badeværelset, stuen, spisestuen, depotrummet. Med de fire hjul er reolen hurtigt og fleksibel at køre eller flytte..
Pris 245 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - TecTake Bolig Opbevaring Opbevaringsartikler
.
Pris 269 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Legetøj -
You can now make your phone-calls under the shower. The MX5 is a very powerful Bluetooth speaker with a special suction cup that will suck to any flat surface. Ideal for use in areas with a... - TILBUD NU, pris kun 249,00 (før 324,00) badeværelse højttaler.
Pris 249 kr.
Kategori: Mission MX5 - Højttalere » Transportabelt lydanlæg
.
Pris 124 kr.
Kategori: Legetøj - Playmobil|
Køb billig Hjælpemiddel til Badeværelse - Rygstøtte til Sæde Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: VIT-70110640, ean nr.: 8718885915518.
Pris 250 kr.
Kategori: Helse - Bad og Brus
.
Pris 199 kr.
Kategori: Højtalere - Højttalere
V3