Spejl med matslebne kanter. Data Mål: 80 x 60 cm.
Pris 238 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Spejle & Spejlskabe - Øvrige mærker
Støttegreb til badeværelset.Vi kan alle få brug for hjælp, til at komme op fra badekarret. Når vi er yngre tænker vi ikke så meget på de konsekvenser, der kan ske, mens vi rejser op fra badekarret. Vi nyder alle at fylde badekarret med varmt vand og slappe af i en time eller to. Men når vi er færdige bruger.
Pris 75 kr.
Kategori: Helse - Hjem & Have
Zack Badeværelses Beholder AVOR fra Zack.
Pris 529 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem og have
Dukkehus tilbehørssæt: Badeværelse Her er det lækre badeværelse til dukkehuset. Badeværelset er flot forarbejdet og med blåt. Sættet indeholder: 1 toilet 1 håndvask arrangement 1 badekar 1 skammel.
Pris 85 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
Dette badeværelse spejl er udstyret med LED-lys, det er designet til at spare på dine udgifter til energi, mens den lyser op med en hyggelig lys. Den er udstyret med 30 stykker, 0,08W LED'er, der kører på lavt strømforbrug og effektiv anvendelse af magt. Levering inkluderer et spejl med LED, et.
Pris 359 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Spejle
En attraktiv lyskilde til badeværelset: Væglampen Nikla er helt optimal til oplysning af et spejl. Væglampens form er moderne, stellet er firkantet og skærmene er buet blødt. Takket være stellets overflade i gammelmessing opstår der derfor en kontrast mellem traditionelle og moderne komponenter, som kan.
Pris 235.9 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Væglamper
.
Pris 3326 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning -
LUNDBY Småland-sæt (2088). Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af indretningen på dit LUNDBY-badeværelse. Dette sæt indeholder toilet og dobbelt håndvask med spejl. Derudover er der masser af tilbehør, f.eks. et tandkrus, en rund bademåtte og et håndklæde, der passer perfekt til resten af din elegante.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Lundby
LUNDBY Småland-sæt (2088). Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af indretningen på dit LUNDBY-badeværelse. Dette sæt indeholder toilet og dobbelt håndvask med spejl. Derudover er der masser af tilbehør, f.eks. et tandkrus, en rund bademåtte og et håndklæde, der passer perfekt til resten af din elegante.
Pris 205 kr.
Kategori: Legetøj - Lundby
Elegance. Stil. Unikhed. Denne badeværelse suite med to smukke store håndvaske vil omdanne hvert badeværelse til en oase af ro. Vægskabet er lavet af slidstærkt MDF dækket med hvid melamin. Laderne er udstyret med et afskrivningssystem og tilbyder meget lagerplads. Bredt aluminium håndtag fremhæver.
Pris 4499 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Badeværelsesmøbler Skabe
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
Køb billig Hjælpemiddel til Badeværelse - Rygstøtte til Sæde Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: VIT-70110640, ean nr.: 8718885915518.
Pris 250 kr.
Kategori: Helse - Bad og Brus
.
Pris 95 kr.
Kategori: Service & bestik - Skåle
.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade -
FM/AM-radio i form af en svømmende legetøjsand. Anden er vandtæt, radioen kan dermed også lege i vand..
Pris 109 kr.
Kategori: Radio - Multimedie & HiFi Lyd Radioer Radio
Denne simple og praktiske reol med plast-hylder af høj kvalitet er super velegnet til at placeres i selv de mindste hjørner og rummer god opbevaringsplads. Kan fx anvendes i køkkenet, badeværelset, stuen, spisestuen, depotrummet. Med de fire hjul er reolen hurtigt og fleksibel at køre eller flytte..
Pris 225 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - TecTake Bolig Opbevaring Opbevaringsartikler
Sylvanian Families er et univers, hvor der er plads til alle, og børnene lærer sociale færdigheder, mens det styrker deres følelsesmæssige intelligens gennem eventyrlig sjov leg. .
Pris 219.95 kr.
Kategori: Legetøj -
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Figurer/Byliv|Legetøj
You can now make your phone-calls under the shower. The MX5 is a very powerful Bluetooth speaker with a special suction cup that will suck to any flat surface. Ideal for use in areas with a... - TILBUD NU, pris kun 199,00 (før 309,00) badeværelse højttaler.
Pris 199 kr.
Kategori: Mission MX5 - Højttalere » Transportabelt lydanlæg
V3