Spejl med matslebne kanter. Data Mål: 63 x 42 cm.
Pris 125 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Spejle & Spejlskabe - Øvrige mærker
Afgangsbøjning 32mm - 220 x 740 mm - krom.
Pris 139 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Vaske - Tilbehør til håndvaske - Diverse tilbehør
Dette dansk designede badeværelsessæt indeholder et toilet, som Sebra dukkefamilien kan sidde på/i. Derudover et badekar med dekorative vægklinker ovenover og et toiletbord med håndvask og påmalede låger. Møblerne er udført i klassiske og funktionelle former egnet til leg. En familie med kæledyr kan købes.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1258
Dette badeværelse spejl er udstyret med LED-lys, det er designet til at spare på dine udgifter til energi, mens den lyser op med en hyggelig lys. Den er udstyret med 30 stykker, 0,08W LED'er, der kører på lavt strømforbrug og effektiv anvendelse af magt. Levering inkluderer et spejl med LED, et.
Pris 349 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Spejle
Badeværelses væglampen Marian med opalglasskærm og E14-LED-pære Med beskyttelsesklasse IP44 er væglampen Marian særligt velegnet til brug på badeværelset idet den er beskyttet mod indtrængning af snavs og vand. Naturligvis kan væglampen også efter ønske anvendes i andre rum, idet lyset takket være.
Pris 519 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Væglamper
Bath er en flot metalkurv fra House Doctor. Kurven er ideel til dekorativ opbevaring af dine hudplejeprodukter og sæber på badeværelset. Kurven er lavet af rustfrit stål, der tilfører et let og elegant udtryk til din indretning. Kurven kan både hænges på væggen eller stilles på et bord.Mål: d: 11 x b: 28 cm..
Pris 290 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjemmet // Badeværelsestilbehør // Div. Badeværelsestilbehør
Mærke: DFTP; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A++ - D; Driftsspænding: 230V; Dæmpbar: nej; Lys type: Væglampe; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: G9; Strømforbrug: maks. 40W; Lyskilde følger med ved købet: nej; Lyskilde: 1x G9, 40W maks.; Farve: sort; Materiale: Metal/G.
Pris 569.68 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning til beboelsesrum Væglamper
.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Skab ekstra opbevaringsplads i dit badeværelse med dette rumlige og praktiske skab. Materiale: MDF. Yderligere materiale: Aluminium. Vægt: 22 Montering: Skal samles Arter: Hevea brasiliensis Oprindelse træ: Kina Produktfordele: Solidt håndværk, Elegant udseende i mange år fremover, Yderst funktione.
Pris 999 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Bathroom Vanities Bathroom Cabinet
Sebra Dukkemøbler - Badeværelse - Støvet Grøn/Hvid.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
d line Badeværelses box set. Indeholder: Toiletrulleholder. Reserverulleholder. To håndklædekroge. Toiletbørste med holder..
Pris 2930 kr.
Kategori: Værktøj -
En flot skammel, som egner sig perfekt til brug på badeværelset. Skamlen er udsmykket med Disneys Frost motiv og smarte dupper, som sikrer at den ikke skrider ud..
Pris 119 kr.
Kategori: Borde & stole - Babyudstyr-Badeværelset-Skamler
Pakke med alt hvad du skal bruge til rengøring af dit badeværelse. Alle produkterne kan naturligvis også købes enkeltvis.
Pris 249 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøringsmidler Kalkfjerner, toiletrens og toilethygiejne
Halo Design LED Badeværelse Plafond. En kraftig LED plafond du må bruge i vådrum (på badeværelset) som har et super fint varmhvidt lys, og rigeligt af det. Det er nemlig vigtigt, at du på badeværelset har rigeligt lys, da det ofte skal bruges til make-up mv. Disse plafonder som du kan få i 3 størrelser har en.
Pris 699.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Hæklede klude Savner du et overskueligt hækleprojekt? Elsker du at hækle i skønne farver? Er du også træt af engangsklude i mikroplast? Så er hæklede klude noget for dig! I hæklede klude finder du 11 designs til forskellige klude af varierende sværhedsgrad. Opskrifterne er alle gengivet med både ord og.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Ren og skinnende badeværelse uden anstrengelse? Nu er denne drøm bliver til virkelighed, takket være den væske, badeværelset fra CIF. Dens ekstremt nem anvendelse og effektivitet gøre overfladen rengøring er virkelig nemt og hurtigt. sammensætning overfladeaktive garantier øjeblikkelig virkning. Bare spray.
Pris 19.19 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Home and garden|Rengøringsmidler
.
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
.
Pris 2945 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Væglamper
V3