Afgangsbøjning i krom.  Data:  - Dimension: Ø32 mm - Længde: 220 mm - Længde: 250 mm.
Pris 78 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Håndvasktilbehør - Diverse tilbehør
Zack Badeværelses Beholder AVOR fra Zack.
Pris 529 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem og have
Støttegreb til badeværelset.Vi kan alle få brug for hjælp, til at komme op fra badekarret. Når vi er yngre tænker vi ikke så meget på de konsekvenser, der kan ske, mens vi rejser op fra badekarret. Vi nyder alle at fylde badekarret med varmt vand og slappe af i en time eller to. Men når vi er færdige bruger.
Pris 75 kr.
Kategori: Helse - Hjem & Have
Dukkehus tilbehørssæt: Badeværelse Her er det lækre badeværelse til dukkehuset. Badeværelset er flot forarbejdet og med blåt. Sættet indeholder: 1 toilet 1 håndvask arrangement 1 badekar 1 skammel.
Pris 85 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
Dette badeværelse spejl er udstyret med LED-lys, det er designet til at spare på dine udgifter til energi, mens den lyser op med en hyggelig lys. Den er udstyret med 30 stykker, 0,08W LED'er, der kører på lavt strømforbrug og effektiv anvendelse af magt. Levering inkluderer et spejl med LED, et.
Pris 329 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Spejle
Flot badeværelses loftsprojektør Kara med klar glasskærm og LED-pærer Med denne loftsprojektør kan også større badeværelser oplyses flot idet den alt i alt har fire lampeskærme, hvis retning kan justeres efter ønske. De består af glas i rilleoptik og vækker dermed associationer hos betragteren om forgangne.
Pris 897.9 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
Elegant badeværelse til Lundby dukkehus. Bænken har en flot vask og to åbne rum for praktisk opbevaring. Det flotte badekar kan fint placeres frit i værelset eller op mod en væg. Låget på toilettet kan selvfølgelig åbens. Med møbelserien Basic kan du hurtigt og let møblere dit Lundby dukkehus i herlige.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Sylvanian Families-legesæt Lav et flot, landligt badeværelse i dit Sylvanian Families-hus. Sættet indeholder over 35 dele som f.eks. toilet, badekar, håndvask og tilbehør..
Pris 185 kr.
Kategori: Legetøj - Dolls
Sylvanian Families-legesæt Lav et flot, landligt badeværelse i dit Sylvanian Families-hus. Sættet indeholder over 35 dele som f.eks. toilet, badekar, håndvask og tilbehør..
Pris 305 kr.
Kategori: Legetøj - Dolls
.
Pris 95 kr.
Kategori: Service & bestik - Skåle
.
Pris 2609 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse
.
Pris 295 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
FM/AM-radio i form af en svømmende legetøjsand. Anden er vandtæt, radioen kan dermed også lege i vand..
Pris 109 kr.
Kategori: Radio - Multimedie & HiFi Lyd Radioer Radio
Denne simple og praktiske reol med plast-hylder af høj kvalitet er super velegnet til at placeres i selv de mindste hjørner og rummer god opbevaringsplads. Kan fx anvendes i køkkenet, badeværelset, stuen, spisestuen, depotrummet. Med de fire hjul er reolen hurtigt og fleksibel at køre eller flytte..
Pris 225 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - TecTake Bolig Opbevaring Opbevaringsartikler
.
Pris 219.95 kr.
Kategori: Legetøj -
You can now make your phone-calls under the shower. The MX5 is a very powerful Bluetooth speaker with a special suction cup that will suck to any flat surface. Ideal for use in areas with a... - TILBUD NU, pris kun 199,00 (før 309,00) badeværelse højttaler.
Pris 199 kr.
Kategori: Mission MX5 - Højttalere » Transportabelt lydanlæg
Produkt mindste højde (mm): 200; Produkt mindste højde (mm): 200; Produktet bredde / diameter (mm): 600; Produkt længde / dybde (....
Pris 219 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Loftslampebeslag
.
Pris 128 kr.
Kategori: Legetøj - Playmobil|
V3