Spejl med matslebne kanter. Data Mål: 60 x 60 cm.
Pris 202 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Spejle & Spejlskabe - Øvrige mærker
Zack Badeværelses Beholder AVOR fra Zack.
Pris 529 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem og have
Dette dansk designede badeværelsessæt indeholder et toilet, som Sebra dukkefamilien kan sidde på/i. Derudover et badekar med dekorative vægklinker ovenover og et toiletbord med håndvask og påmalede låger. Møblerne er udført i klassiske og funktionelle former egnet til leg. En familie med kæledyr kan købes.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1258
Dette badeværelse spejl er udstyret med LED-lys, det er designet til at spare på dine udgifter til energi, mens den lyser op med en hyggelig lys. Den er udstyret med 30 stykker, 0,08W LED'er, der kører på lavt strømforbrug og effektiv anvendelse af magt. Levering inkluderer et spejl med LED, et.
Pris 339 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Spejle
Badeværelse til dukkehus. Sættet består af i alt 17 dele, blandt andet badekar, tæpper og håndvask med spejl. En fint sæt til dukkehuset. Alt er lavet af træ.Anbefales til børn fra 3 år..
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Badeværelses væglampen Marian med opalglasskærm og E14-LED-pære Med beskyttelsesklasse IP44 er væglampen Marian særligt velegnet til brug på badeværelset idet den er beskyttet mod indtrængning af snavs og vand. Naturligvis kan væglampen også efter ønske anvendes i andre rum, idet lyset takket være.
Pris 519 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Væglamper
Bath er en flot metalkurv fra House Doctor. Kurven er ideel til dekorativ opbevaring af dine hudplejeprodukter og sæber på badeværelset. Kurven er lavet af rustfrit stål, der tilfører et let og elegant udtryk til din indretning. Kurven kan både hænges på væggen eller stilles på et bord.Mål: d: 11 x b: 28 cm..
Pris 290 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjemmet // Badeværelsestilbehør // Div. Badeværelsestilbehør
Mærke: DFTP; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A++ - D; Driftsspænding: 230V; Dæmpbar: nej; Lys type: Væglampe; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: G9; Strømforbrug: maks. 40W; Lyskilde følger med ved købet: nej; Lyskilde: 1x G9, 40W maks.; Farve: sort; Materiale: Metal/G.
Pris 569.68 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning til beboelsesrum Væglamper
.
Pris 2599 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse
Skab ekstra opbevaringsplads i dit badeværelse med dette rumlige og praktiske skab. Materiale: MDF. Yderligere materiale: Aluminium. Vægt: 22 Montering: Skal samles Arter: Hevea brasiliensis Oprindelse træ: Kina Produktfordele: Solidt håndværk, Elegant udseende i mange år fremover, Yderst funktione.
Pris 899 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Bathroom Vanities Bathroom Cabinet
Dukkemøbler: Badeværelse fra Lundby – et fint møbelsæt til badeværelset i dukkehuset. Sættet består af et toilet, en håndvask og et spejl. Desuden medfølger lyserøde tandkrus, en lampe, en prikket bademåtte, samt et håndklæde. Anbefalet alder: Fra 3 år. Materiale: Plastik og tekstil..
Pris 239 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Dukker & Tøjdyr-Dukkemøbler
Halo Design LED Badeværelse Plafond. En kraftig LED plafond du må bruge i vådrum (på badeværelset) som har et super fint varmhvidt lys, og rigeligt af det. Det er nemlig vigtigt, at du på badeværelset har rigeligt lys, da det ofte skal bruges til make-up mv. Disse plafonder som du kan få i 3 størrelser har en.
Pris 1499.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
.
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
.
Pris 2945 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Væglamper
Hvem vil ikke gerne have et fint og lækkert badeværelse? Familien Lundby er glade for sine stilrene og klassiske badeværelsesmøbler. Sættet består af et flot, stort spejl, en håndvask med håndklædestang og et toilet. Du får også to tandkrus, et håndklæde, en bademåtte i rosa og en lampe til væggen eller.
Pris 349 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Dette badeværelse er en ægte oase. Her vil man gerne være længe og gøre sig pæn. Udover brusebad, toilet og dobbelt vaskekumme kan der også opstilles en fitnesscykel. Der cykles flittigt, og så tager man et brusebad..
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL City Life
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat..
Pris 849 kr.
Kategori: Radio - Multimedie & HiFi Lyd Radioer Radio
.
Pris 1073 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Smart Home|
Spots til badeværelset, IP44, 3 x 5,5W, LED, GU10, betjenes med din smart-enhed via Hue Bridge (medfølger ikke) eller via dimming switch som medfølger, Hue Bridge er altså ikke nødvendig for at bruge lampen, men anbefales for at få fuldt udbytte, 3x250 lumens, levetid op til 15.000 timer, hvid.
Pris 1099 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Smart Home
V3