Spejl med matslebne kanter. Data Mål: 63 x 42 cm.
Pris 125 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Spejle & Spejlskabe - Øvrige mærker
Dette dansk designede badeværelsessæt indeholder et toilet, som Sebra dukkefamilien kan sidde på/i. Derudover et badekar med dekorative vægklinker ovenover og et toiletbord med håndvask og påmalede låger. Møblerne er udført i klassiske og funktionelle former egnet til leg. En familie med kæledyr kan købes.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1258
Denne krop skalaen har et kompakt og elegant design! Det er et nyttigt værktøj til at passe dit helbred. Apparatet bestemmer vægt, kropsfedt, procent kropsvæske og muskelmasse for sine brugere. Den er meget robust, da den er lavet af tykt hærdet sikkerhedsglas og har auto slukke..
Pris 307 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Sundhed & skønhed Sundhedspleje Biometriske målere Badevægte
.
Pris 1109 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse|Badeværelse|
Det fineste badeværelse til leg med Sylvanian Families. Badeværelset består af badekar, WC, håndvask med skab, bruser, WC-rulle og vasketøjskurv. Desuden medfølger masser af småt tilbehør som sæber, cremer, badelegetøj, tandbørste mm.Materiale: plastSylvanian Families er en serie af dyrefamilier og tilbehør,.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Legetøj - Mærker Sylvanian Families
Fra 4 år.
Pris 166 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER DUKKEHUSE & TILBEHØR
Flot badeværelses loftsprojektør Kara med klar glasskærm og LED-pærer Med denne loftsprojektør kan også større badeværelser oplyses flot idet den alt i alt har fire lampeskærme, hvis retning kan justeres efter ønske. De består af glas i rilleoptik og vækker dermed associationer hos betragteren om forgangne.
Pris 803 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Loftlamper
Mærke: DFTP; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A++ - D; Driftsspænding: 230V; Dæmpbar: nej; Lys type: Væglampe; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: G9; Strømforbrug: maks. 40W; Lyskilde følger med ved købet: nej; Lyskilde: 1x G9, 40W maks.; Farve: sort; Materiale: Metal/G.
Pris 569.68 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning til beboelsesrum Væglamper
Skab ekstra opbevaringsplads i dit badeværelse med dette rumlige og praktiske skab. Materiale: MDF. Yderligere materiale: Aluminium. Vægt: 22 Montering: Skal samles Arter: Hevea brasiliensis Oprindelse træ: Kina Produktfordele: Solidt håndværk, Elegant udseende i mange år fremover, Yderst funktione.
Pris 999 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Bathroom Vanities Bathroom Cabinet
d line Badeværelses box set. Indeholder: Toiletrulleholder. Reserverulleholder. To håndklædekroge. Toiletbørste med holder..
Pris 2930 kr.
Kategori: Værktøj -
Sebra Dukkemøbler - Badeværelse - Støvet Grøn/Hvid.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
En flot skammel med to trin, som egner sig perfekt til brug på badeværelset. Skamlen er udsmykket med Disneys Biler motiv og smarte dupper, som sikrer at den ikke skrider ud..
Pris 119 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr-Badeværelset-Skamler
Halo Design LED Badeværelse Plafond. En kraftig LED plafond du må bruge i vådrum (på badeværelset) som har et super fint varmhvidt lys, og rigeligt af det. Det er nemlig vigtigt, at du på badeværelset har rigeligt lys, da det ofte skal bruges til make-up mv. Disse plafonder som du kan få i 3 størrelser har en.
Pris 699.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Pakke med alt hvad du skal bruge til rengøring af dit badeværelse. Alle produkterne kan naturligvis også købes enkeltvis.
Pris 249 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøringsmidler Kalkfjerner, toiletrens og toilethygiejne
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Dette badeværelse er en ægte oase. Her vil man gerne være længe og gøre sig pæn. Udover brusebad, toilet og dobbelt vaskekumme kan der også opstilles en fitnesscykel. Der cykles flittigt, og så tager man et brusebad..
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL City Life
Fra 4 år.
Pris 166 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER DUKKEHUSE & TILBEHØR
Hæklede klude Savner du et overskueligt hækleprojekt? Elsker du at hækle i skønne farver? Er du også træt af engangsklude i mikroplast? Så er hæklede klude noget for dig! I hæklede klude finder du 11 designs til forskellige klude af varierende sværhedsgrad. Opskrifterne er alle gengivet med både ord og.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
.
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
V3