Dette fritidsbadmintonnet bringer underholdningen fra de klassiske lege til din baghave! Dette robuste net kan samles i løbet af få minutter uden redskaber. Det er også nemt at adskille og kan pænt opbevares sammen med alt tilbehøret i den medfølgende bæretaske af 420D polyester. Nettet er dobbeltsyet for.
Pris 599 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Sportsartikler / Friluftsliv / Udendørsspil / Badminton / Badmintonnet
Broguesfra Loake 1880. Håndlavet i England. Overdeli grain læder, en kvalitetmed en grovere overflade. Randsyede Dainite, gummisåle. Åben snøring..
Pris 2499 kr.
Kategori: Herresko - Sko Brogues|men
.
Pris 29 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Ketsjersport
Vi går til badminton er en guide til forældre, som vil bakke op om deres børn engagement i badminton.#br##br#Tænker dit barn på at begynde til badminton, eller er hun eller han allerede godt i gang, er bogen her en god guide til, hvordan du som forælder støtter dit barn bedst.#br##br#Vi går til badminton.
Pris 229 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Fra Italienske Sport1 3 x Badminton fjerbold EVA.
Pris 20 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Udendørs legetøj
Badminton er en stor sport. Her i bogen kan du læse om de bedste spillere. Du kan også læse om rekorder og meget andet. Lix:....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Denne nye udgave vil være ideel til badminton spillere trænere og instruktører interesseret i at lære at lære eller forbedre ordentlig slagtilfælde udvikling fodarbejde taktik og grundlæggende strategier. Det yderligere tekniske indhold for slagtilfælde udvikling vil omfatte ketcher ansigt vinkel swing.
Pris 189 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
Med dette luksuriøse badmintonsæt fra Get & Go kombinerer du sport med afslapning i din egen have, på campingpladsen eller på stranden..
Pris 589 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsspil
Badminton er en stor sport. Her i bogen kan du læse om de bedste spillere. Du kan også læse om rekorder og meget andet. Lix: 22 Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk..
Pris 222 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 145 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj/Badminton/Mænd/Sokker|Sport og Outdoor
3 badmintonbusser til træning eller rekreation. Pakket i 3 forskellige farver..
Pris 49.77 kr.
Kategori: Ketsjer sport - sportsartikel badminton artikel badminton fjerbolde|
.
Pris 664 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Sport & Fritid - Sportsudstyr - Fitness
Vi går til badminton (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Ulla Abildtrup - Forlag: Frydenlund - Emner: Badminton, Begynder badminton, Forældreguide badminton, Forældreguide sport, Fjerbold, Badmintonturnering - ISBN-13: 9788771189933.
Pris 177.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Sjov til derhjemme og på farten. Nettet er højdejusterbart. Leveres i en praktisk, lille transporttaske. Nettet er 6 m langt. Detaljer: • Produkt-Art.-nr.: 76535 • Indhold: 2 netstænger (4 dele), 1 net, 1 transporttaske • Materiale: Netstængerne er fremstillet af pulverlakeret stål, net af polyester • Mål:.
Pris 278 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj Udendørs legetøj Sport Andre boldspil
Vi går til badminton er en guide til forældre, som vil bakke op om deres børn engagement i badminton. Tænker dit barn på at begynde til badminton, eller er hun eller han allerede godt i gang, er bogen her en god guide til, hvordan du som forælder støtter.
Pris 173.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Hobby og fritid
Badminton net i super kvalitet! Fås kun i farven blå Materiale: PE Nylon Mål 300 x 155 cm.
Pris 349 kr.
Kategori: Diverse - gruppe1 LEGETØJ Sport Udendørs legetøj
Hvis du gerne vil lave sport og samtidig nyde at være udendørs, så erbadminton strandsættet (4 dele)Intex et must. Dette badmintonsæt inkluderer: 2 ketsjere og 2 fjerbolde (langsom og hurtig hastighed).Lavet af slidstærkt plastikHåndtag dækket med pol.
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse - Strand og Bassin
Broguesfra Loake 1880. Håndlavet i England. Overdeli grain læder, en kvalitetmed en grovere overflade. Randsyede Dainite, gummisåle. Åben snøring..
Pris 2499 kr.
Kategori: Herresko - Sko Brogues|men
V3