Dette fritidsbadmintonnet bringer underholdningen fra de klassiske lege til din baghave! Dette robuste net kan samles i løbet af få minutter uden redskaber. Det er også nemt at adskille og kan pænt opbevares sammen med alt tilbehøret i den medfølgende bæretaske af 420D polyester. Nettet er dobbeltsyet for.
Pris 409 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Sportsartikler / Friluftsliv / Udendørsspil / Badminton / Badmintonnet
Broguesfra Loake 1880. Håndlavet i England. Overdeli grain læder, en kvalitetmed en grovere overflade. Randsyede Dainite, gummisåle. Åben snøring..
Pris 2399 kr.
Kategori: Herresko - Sko Brogues|men
.
Pris 27 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Ketsjersport
Fra Italienske Sport1 3 x Badminton fjerbold Gåsedun.
Pris 29 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Udendørs legetøj
Denne nye udgave vil være ideel til badminton spillere trænere og instruktører interesseret i at lære at lære eller forbedre ordentlig strok....
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
Badminton er en stor sport. Her i bogen kan du læse om de bedste spillere. Du kan også læse om rekorder og meget andet. Lix:....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Med dette luksuriøse badmintonsæt fra Get & Go kombinerer du sport med afslapning i din egen have, på campingpladsen eller på stranden..
Pris 589 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsspil
Badminton er en stor sport. Her i bogen kan du læse om de bedste spillere. Du kan også læse om rekorder og meget andet. Lix: 22 Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk..
Pris 222 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 165 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj/Badminton/Mænd/Sokker|Sport og Outdoor
Med dette luksuriøse badmintonsæt fra Get & Go kombinerer du sport med afslapning i din egen have, på campingpladsen eller på stranden. Let at sætte op og pakke ned i det robuste etui. - Mål taske: 74 x 36 x 68 cm - Nettets størrelse: 33 x 300 cm (155 cm høj) - Leveres med 2 stålketchere, fjerbolde med.
Pris 899 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Børn Legetøj Udendørs legetøj Sport
Babolat Team Line, nu i nyt design for 2017. Rygsæk med smart design og flere forskellige rum. Ketcheren placeres i det bageste rum og et overtræk trækkes ned over håndtaget for at yde beskyttelse ved transport. Et stort rum med plads til sko og tøj. Forsiden har tre mindre rum med plads til accessories..
Pris 359 kr.
Kategori: Tasker - Ketsjersport - Tasker
Det er altid en kunst at finde pæn og praktisk opbevaring af børnenes legetøj. Posen fra Play & Go er pæn og gør det nemt at rydde op. Den kan foldes ud og bruges som legetæppe. Når der skal ryddes op, så kan snørren nemt strammes, og legetøjet er pakket.
Pris 349 kr.
Kategori: Legetøj - Legetæpper
3 badmintonbusser til træning eller rekreation. Pakket i 3 forskellige farver..
Pris 137.9 kr.
Kategori: Ketsjer sport - sportsartikel badminton artikel badminton fjerbolde|
Badminton (Bog, Hardback, Dansk) - Forfatter: Lasse Højstrup Sørensen - Forlag: Turbine - ISBN-13: 9788740658408.
Pris 199.9 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Sjov til derhjemme og på farten. Nettet er højdejusterbart. Leveres i en praktisk, lille transporttaske. Nettet er 6 m langt. Detaljer: • Produkt-Art.-nr.: 76535 • Indhold: 2 netstænger (4 dele), 1 net, 1 transporttaske • Materiale: Netstængerne er fremstillet af pulverlakeret stål, net af polyester • Mål:.
Pris 278 kr.
Kategori: Udeleg - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Vi går til badminton er en guide til forældre, som vil bakke op om deres børn engagement i badminton. Tænker dit barn på at begynde til badminton, eller er hun eller han allerede godt i gang, er bogen her en god guide til, hvordan du som forælder støtter.
Pris 21.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sport og fritid
" Hvis du gerne vil lave sport og samtidig nyde at være udendørs, så er  badminton strandsættet (4 dele) Intex et must. Dette badmintonsæt inkluderer: 2 ketsjere og 2 fjerbolde (langsom og hurtig hastighed). Lavet af slidstærkt plastik Håndtag dækket med.
Pris 111 kr.
Kategori: Diverse - BB
.
Pris 38 kr.
Kategori: Diverse - Sport & Fritid - Sportsudstyr - Badminton
V3