Dette fritidsbadmintonnet bringer underholdningen fra de klassiske lege til din baghave! Dette robuste net kan samles i løbet af få minutter uden redskaber. Det er også nemt at adskille og kan pænt opbevares sammen med alt tilbehøret i den medfølgende bæretaske af 420D polyester. Nettet er dobbeltsyet for.
Pris 369 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Sportsartikler / Friluftsliv / Udendørsspil / Badminton / Badmintonnet
Broguesfra Loake 1880. Håndlavet i England. Overdeli grain læder, en kvalitetmed en grovere overflade. Randsyede Dainite, gummisåle. Åben snøring..
Pris 2399 kr.
Kategori: Herresko - Sko Brogues|men
.
Pris 39 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Ketsjersport
Fra Italienske Sport1 3 x Badminton fjerbold Gåsedun.
Pris 28 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Udendørs legetøj
Denne nye udgave vil være ideel til badminton spillere trænere og instruktører interesseret i at lære at lære eller forbedre ordentlig strok....
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
Med dette luksuriøse badmintonsæt fra Get & Go kombinerer du sport med afslapning i din egen have, på campingpladsen eller på stranden..
Pris 589 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Med denna lyxiga badmintonställning från Get & Go kombinerar du sport med avkoppling i din egen trädgård, på campingplatsen eller på stranden.  Lätt att sätta upp och ta ner i det robusta fodralet.  - Mått väska: 74 x 36 x 68 cm - Storleknät: 33 x 300 cm (155 cm hög) - Levereras med 2 stålracket,.
Pris 705.95 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Bolig / Fritid Fritid Legetøj og Gadgets
Med dette luksuriøse badmintonsæt fra Get & Go kombinerer du sport med afslapning i din egen have, på campingpladsen eller på stranden. Let at sætte op og pakke ned i det robuste etui. - Mål taske: 74 x 36 x 68 cm - Nettets størrelse: 33 x 300 cm (155 cm høj) - Leveres med 2 stålketchere, fjerbolde med.
Pris 899 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Børn Legetøj Udendørs legetøj Sport
Vi går til badminton er en guide til forældre, som vil bakke op om deres børn engagement i badminton.Tænker dit barn på at begynde til badminton, eller er hun eller han allerede godt i gang, er bogen her en god guide til, hvordan du som forælder støtter dit barn bedst.Vi går til badminton giver....
Pris 229 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 165 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj/Badminton/Mænd/Sokker|Sport og Outdoor
Vi går til badminton er en guide til forældre, som vil bakke op om deres børn engagement i badminton. Tænker dit barn på at begynde til badminton, eller er hun eller han....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Babolat Team Line, nu i nyt design for 2017. Rygsæk med smart design og flere forskellige rum. Ketcheren placeres i det bageste rum og et overtræk trækkes ned over håndtaget for at yde beskyttelse ved transport. Et stort rum med plads til sko og tøj. Forsiden har tre mindre rum med plads til accessories..
Pris 359 kr.
Kategori: Tasker - Ketsjersport - Tasker
Det er altid en kunst at finde pæn og praktisk opbevaring af børnenes legetøj. Posen fra Play & Go er pæn og gør det nemt at rydde op. Den kan foldes ud og bruges som legetæppe. Når der skal ryddes op, så kan snørren nemt strammes, og legetøjet er pakket.
Pris 244.3 kr.
Kategori: Legetøj - Legetæpper
Med dette sæt til 4 spillere fra Bandito, er du klar til et spil badminton på én gang. Sættet består af 4 hærdede stålrackete med forstærket T-stykke. Netværket 610 x 60 cm kan konfigureres med de medfølgende stænger med jordstifter. Det komplette sæt leveres i en høj kvalitet nylonpose med 2 stropper, så du.
Pris 279 kr.
Kategori: Ketsjer sport - legetøj og tilbehør spille sæt|
Vi går til badminton (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Ulla Abildtrup - Forlag: Frydenlund - Emner: Badminton, Begynder badminton, Forældreguide badminton, Forældreguide sport, Fjerbold, Badmintonturnering - ISBN-13: 9788771189933.
Pris 177.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 286 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Sjov til derhjemme og på farten. Nettet er højdejusterbart. Leveres i en praktisk, lille transporttaske. Nettet er 6 m langt. Detaljer: • Produkt-Art.-nr.: 76535 • Indhold: 2 netstænger (4 dele), 1 net, 1 transporttaske • Materiale: Netstængerne er fremstillet af pulverlakeret stål, net af polyester • Mål:.
Pris 243 kr.
Kategori: Udeleg - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Vi går til badminton er en guide til forældre, som vil bakke op om deres børn engagement i badminton. Tænker dit barn på at begynde til badminton, eller er hun eller han allerede godt i gang, er bogen her en god guide til, hvordan du som forælder støtter.
Pris 181.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sport og fritid
Sports.
Pris 189 kr.
Kategori: Film - Fritid&Sport; - Underholdning - Film|Fritid&Sport; | Underholdning | Film
V3