Anna og Kristoffer tager til Troldedalen for at passe de små troldeunger, mens deres forældre er til den årlige kongres for magi og spådom. Men det er slet ikke så let at passe de små trolde som man skulle tro..
Pris 47.04 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
OPMÆRKSOMHED: Kræver REGION kompatibel afspiller barnepige: sæson 4 (DVD nye) Label: råbe! Fabrikken Format: DVD-STANDARD Release Date: 2....
Pris 239 kr.
Kategori: Musik - Dvd'er og videoer
Barnepiger og stripperdrenge: Om børns arbejde i det danske industrisamfund (Forfatter: Agnete Birger Madsen, Forlag: Kvindemuseet i Danmark, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788788923346).
Pris 175 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
"Her begynder din skoletid – du vil blive forsynet med en karakterbog, hvori vi kan læse, om du har været flink eller uefterrettelig – pæne karakterer belønnes efter skalaen 5 til 25....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 48 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 69 kr.
Kategori: Film - Film|Film og TV-serier
Dette victorianske barnepige kostume til voksne består af en jakke med skjortekrave og en nederdel samt en hat (sko ikke inklusiv).  Dette sæt er blåt og hvidt. Jakken er blå med en smuk hvid skjortekrave. Nederdelen til dette kostume er lang, blå og matcher hatten der har en smuk rød blomst.  Dette.
Pris 349 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til voksne
Eva aftjener sin barnepligt (Forfatter: Kjeld Abell, Forlag: Saga, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788711887721).
Pris 173.96 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 167 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 156 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 195 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 68 kr.
Kategori: Bøger & blade -
br...I dette mørke og magiske eventyr spiller Emma Thompson en barnepige med truende fremtoning og magiske evner. Hun bliver ansat af enkemanden Mr. Brown for at sætte skik på hans syv umådeligt uvorne....
Pris 49.95 kr.
Kategori: Film - Entertainment - Movies, TV Series - DVD and Blu-Ray
I dette mørke og magiske eventyr spiller Emma Thompson en barnepige med truende fremtoning og magiske evner. Hun bliver ansat af enkemanden Mr. Brown for at sætte skik på hans syv umådeligt uvorne....
Pris 69.95 kr.
Kategori: Film - Entertainment - Movies, TV Series - DVD and Blu-Ray
.
Pris 59 kr.
Kategori: Film -
Vindue uden udsigt I “Vindue uden udsigt” fortæller Jane Aamund tre skæbnehistorier om stærke kvinder. Kvinder fra Sydamerika, Filippinerne og ja – Vestjylland. Unge kvinder, som servicerer herskabet i dagens Danmark som barnepiger, rengøringshjælp, hundeluftere og fuldtidstjenestepiger og herhjemme sjældent.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Øvrig skønlitteratur
Vuggesang Myriam og Paul bor med deres to små børn i den velhavende del af Paris. Da Myriam efter barsel skal tilbage til hverdagen, har familien brug for en barnepige, og valget falder på den nydelige, venlige og tillidsvækkende Louise. Børnene er vilde med Louise, der er kærlig, betænksom og omsorgsfuld og.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Krimi & spænding
Et helt nyt liv Sarah Nickerson elsker sit job, sin mand og sine tre børn – og ikke mindst sin ultrastabile barnepige, der får det hele til at hænge sammen. Det er et godt liv, men hun har travlt, alt, alt for travlt, og det kan næsten ikke andet end at gå galt. Et splitsekunds uopmærksomhed, da mobilen.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Øvrig skønlitteratur
Vivian Christina Hesselholdt tager i sin nye roman fat i den gådefulde amerikanske gadefotograf Vivian Maier (1926-2009), hvis unikke fotografiske livsværk kun ved et tilfælde nåede offentligheden. Vivian Maier levede på overfladen en stilfærdig tilværelse som en kærlig, kontant og ilter barnepige for.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Øvrig skønlitteratur
V3