Arkitekten Finn Juhl: møbelkunst, arkitektur, brugskunst - en biografi (Forfatter: Esbjørn Hiort, Forlag: Arkitektens Forlag, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788774074038).
Pris 182.06 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Med en ny vase kan du nemt ændre udtrykket i indretningen. Med Rustik fra House Doctor får du en smuk vase, der passer perfekt i enhver indretning. Vasen er fremstillet i ler og har et har et super cool og rustikt beton look. Dens rustikke look skaber liv og personlighed i indretningen og kan pynte.
Pris 899 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
Fremstillet i Sverige på Skultuna Messingsbruk i Västmanland. Fremstilleti poleretmessing. Skultuna-stempel påundersiden. Findes i tre størrelser..
Pris 799 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Tilbehør Livsstil Til hjemmet|men
.
Pris 1699 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Puder
Lyngby vasen er blevet genskabt af en ny dansk designvirksomhed, HILFLING DESIGN. Vasen blev 1936-1969 produceret af Porcelænsfabrikken Danmark i Lyngby. HILFLING DESIGN Relancerede den i 2012, med den størst tænkelige omhu og respekt for vasens særlige historie. Vasen findes i tre farver, hvid, mat gråsort.
Pris 679.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Med deres runde, harmoniske udtryk er de klassiske Hoptimister en evig påmindelse om at være positiv og optimistisk. Farverne er klare og glade, og med figurernes små, ukuelige hop topper humøret vidt og bredt. Med smilende øjne kigger pigen til siden i sin fine kjole, som den lange fjeder repræsenterer..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - 696
100% paraffin fyrfadslys 8 timer. 100% paraffin fyrfadslys 8 timer. 100% paraffin, Duni.
Pris 285 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Borddækning Stearinlys, bloklys og fyrfadslys Fyrfadslys
– Måler 57 x 19 x 39 cm. – 100% polyester. – Kun pletrens..
Pris 359 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Indretningsdetaljer Dyrehoveder|Kids|Unisex
Højde 22 cm Antracit Grå Love Me Tender m.fl.
Pris 348.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Brugskunst
EAN Code 3551780172625 Compagnie de Provence Scented candle Jasmine (Scented Candle) 190 g . Fast levering koster 29 kr. Med betalingsmetode forudbetaling: 5 procent rabat ! Gratis forsendelse fra 500 kr. Tilmeld dig vores nyhedsbrev pa www.happy-discounts.dk. Vi leverer til adresser pa tvaers af Eu.
Pris 248 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Stelton Olielampe er produceret i satinpoleret rustfrit stål med halvkardansk ophæng.  Brænderen giver stor lysspredning. En olielampe/petroliumslampe i et opdateret, minimalistisk og cylinderformet design som tåler blæst - uanset om det er ude i haven eller til søs. Kan både stå på bordet og hænge fra.
Pris 3595 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Pantry og gaveartikler Olielamper Olie lamper
Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af modetøj fra lokale fysiske butikker..
Pris 1199 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Smart sko-organizer som giver dig overblik over dine sko og samler dem så de fylder mindre. Den sørger for, at de står parvis oven på hinanden og på den måde er der mere plads på hylden.Når de ikke er i brug, så kan de sættes inden i hinanden så de fylde.
Pris 29 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
.
Pris 51 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Primavera Home Duftblandinger
Denne aluminiumsballon er lavet under licens fra Star Wars. Den forestiller Kylo Ren i en angrebssituation.  Ballonen er 177 x 104 cm - og kan pustes op både med luft og helium.  Perfekt til en Star Wars fan..
Pris 186 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekorationer
Denne store og smukke Birkenrinde-vægudsmykning fra Komar forestiller den varme birkebark, og den er en nem måde, hvorpå du kan tilføje naturlig elegance og tekstur til din væg og få din indretning til at skille sig ud. Vægudsmykningen består af 8 ark, der dækker et imponerende område på 368 x 254.
Pris 808 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have Indretning Tapet
Stor julekugle, som virkelig syner på juletræet, og det bliver med garanti en af børnenes favoritter.Nyttig viden.
Pris 79 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Billedrammer
Meraki Scented Candle - Nordic Pine et et duftlys designet og udviklet i Danmark. Duften bringer dig på en gåtur i skoven på en varm forårsdag, hvor du kan fornemme hvordan træerne er begyndt at springe ud. Dette sødmefyldte duftlys er lavet på olie fra sojabønnen hvilket giver dig et rent lys, der soder.
Pris 82.5 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Health & Beauty - Body Care
Fin juletræslyskæde m. LED lys. Køb til en billig pris online hos Pixojet LED lysekæde med klemmer for nem fastsættelse på dit juletræm. 20 lys230 Vmåler ca. 530 cm (stykket med lysende har en længde på 380 cm, yderligere 150 cm fra stik til første lys)20 cm. mellem hvert LED stearinlysfor indendørsbrug.
Pris 79.96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hus & Have - Home Interior - LED stearinlys
V3