E-bogen BRUGSKUNST AF PAPRØR indeholder masser af inspiration til, hvordan du kan lave skåle, billeder, smykke-opbevaring, wallstickers, vaser, lysestager, blomster, spil mv. af køkkenrullerør. Alle idéerne er vist i step-by-step-billeder, og der lægges op til, at du selv kan arbejde videre og lave tingene på.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Cosi er blød og kvadratisk. Cosi kan opfriske din sofa, hyggestolen i stuen eller sengen i soveværelset. Cosi fås i flere forskellige lækre farver. Cosi måler 45x45cm..
Pris 149 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Puder
Topstjerne fra Georg Jensen leveres med en spiral til juletræet samt et flot rødt bånd, så du kan hænge den op i feks. vinduet. Stjernen er lavet i messing og forgyldt med 24 karat guld.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Georg Jensen
Iittala Birds by Toikka fjällpipare 115x55 mm fra Iittala.
Pris 1129 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have
Hos Nordlyhome har vi et skønt udvalg af fine plakater som vil passe ind i ethvert hjem. Plakaterne er i forskellige farver, størrelser og materialer, men alle i god kvalitet og fra et af de populære og kendte danske brands som vi forhandler på shoppen. Er du til den rå, feminine, minimalistiske.
Pris 89.1 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden > Decor > Artwork > Posters, Prints, & Visual Artwork
En klassisks serie af vaser fra AYTM model Globe. Denne vase kommer i 3 størrelser og findes i flere farver. Den er ideel til blomster og planter, men vi har også set mange bruge dem til kreative dekorationer og endda servere snaks fra. Bemærk venligst at regelmæssige stearinlys eller bloklys ikke er.
Pris 749 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have Indretning Vaser
– Måler 12 x 100 cm. – Fremstillet af malet træ..
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Indretningsdetaljer Plakater|Kids|Unisex
Sæt med 10 lys som passer til Magni's fødselsdagstog. Størrelse: Højde: 10 cm, Ø: 13 mm.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - 696
Genspejlende kraftigt glas Beroligende og tredimensionelt lys Til inden- og udendørs brug Sættet består af 2 fyrdads stager.
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Brugskunst
Scratch Map Deluxe verdenskortet er det originale sorte scratch map. Luckies of London scratch maps er højkvalitetsprodukter i flotte designs, der vil pryde enhver væg. Verdenskortets lande er i samme farve til at starte med, men når du skraber de lande du har besøgt, afslører du en helt ny farverig verden.
Pris 199 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have Indretning Illustrationer Plakater, print og visuelle kunstværker
Steltons skibslampe i satinpoleret rustfrit stål er den klassiske skibslampe i et opdateret, minimalistisk og cylinderformet design som tåler blæst - uanset om det er ude i haven eller til søs. Materiale: 18/8 Rostfritt stål Farve: Satinpoleret  Højde: 43 cm  Bredde i diameter: 27 cm Brænsel: Lampolie.
Pris 3595 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Pantry og gaveartikler Olielamper Olie lamper
.
Pris 90 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Primavera Health & Wellness Sauna Therapy
Petit Jour Paris Klovne Bogstav - Q - Rød.
Pris 12.48 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Børnetøj-Træbogstaver
Denne C-formede guldfarvede aluminiumsballon måler 63 x 81 cm.  Den bliver pustet op via sugerør eller helium. Den kan nemt hænges op via hullerne og pustes nemt op med det automatiske lukkesystem. Lav en guirlande af bogstaver eller hæng fødselarens forbogstav op.    Størrelsen af ballonen kan variere.
Pris 62 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekorationer
Wallstickers "Woodland Friends" fra RoomMates - det sødeste sæt med wallstickers, der forestiller legesyge ræve, ugler, rådyr og andre søde dyr fra skoven. Lad fantasien få frit løb, og lav børneværelset, gange, stuen eller legehuset om til et magisk sted fyldt med disse søde dyr! Dekalerne er nemme at sætte.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Børneværelset-Interiør-På Væggen-Wallstickers
Holmegaard Karen Blixen Urtepotteskjuler Hvid, 16 cmUrtepotteskjuleren fra serien Karen Blixen bringer et lille hjørne af verden ind i stuen. Anja Kjær har hentet sin inspiration til Karen Blixen serien i afrikanske kvinders gyldne halsringe og billeder fra Karen Blixens Afrika. Brug den til planter,.
Pris 327 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjemmet // Boligindretning // Urtepotteskjuler
Nøglering fra det klassiske brand Walther. Produktet holder en høj kvalitet, og det er fremstillet i det smukkeste røde kunstlæder. Nøgleringen har plads til et billede i størrelsen 3,5x4,5 cm, hvilket svarer til størrelsen på et almindeligt ID-foto. Et smukt valg, når du vil have et billede med en helt.
Pris 49 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver
Denne bløde og sjove Nakkepude til Børn har et flot design inspireret af forskellige søde dyr. Information: Mål: 25 x 25 x 5 cm.
Pris 59 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Børn / Baby & børneprodukter / Rejse & ture / Diverse
Meraki Scented Candle - Sandelwood + Jasmine et et duftlys designet og udviklet i Danmark. Lyset er lavet på olie fra sojabønnen hvilket giver dig et rent lys, der soder væsentligt mindre end et almindeligt stearinlys. Med rene og friske noter af sandeltræ og jasmin spreder der sig en let og behagelig duft i.
Pris 55 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Health & Beauty - Body Care
V3