Kay Bojesen Menig med gevær fra Kay Bojesen.
Pris 609 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - kitchentime.dk Produkter Hjemmet
.
Pris 110 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Duftlys
Atmosphere Charcoal Globus Bordlampe . Denne elegante og flotte globus har et exclusivt look, med sine rene hvide farver tilsat kul-elementer. Dette giver en fed effekt, når der er lys i globen da alle de farvede kontinenter fremtræder endnu tydeligere. Globen er lavet i polykarbonat og kan selvfølgeligt.
Pris 1099.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have Belysning Lamper
Lille: 124,- DKK 129,- DKKStor: 149,- DKK 159,- DKK.
Pris 124 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Jul - Julepynt
Olivia pude i sort/hvid, er en smart og moderne pude. Olivia pude, er udstyret med en lille diskret lynlås i siden. Målene på 45 cm x 45 cm, gør det til en pude, som hverken er for stor eller for lille. Puden fås i flere forskellige farver og designs..
Pris 149 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Puder
Omaggio vase klar H280 Opdag den ikoniske Kählerudtryk. Produktet er produceret i mundblæst glas og efterfølgende dekoreret i hånden. På grund af de håndværksmæssige processer og materialets egenskaber vil der naturligt optræde små luftbobler i materialet. Luftbobler er ikke reklamationsberettigede.-vase i.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Kähler
Højde 12,5 cm (lille) Højde 20 cm    (mellem) Højde 30,5 cm ( stor) Pakket i flot Kähler gavetaske.
Pris 999 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Brugskunst
Flot lysestage fra AYTM..
Pris 400 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Tøj til kvinder - Brugskunst. - Lysestager.|Tøj til kvinder - Brugskunst. - Lysestager.
Hvis du vil tilbyde noget originalt til dit hjem, kan du gøre det med sølv hvid vase by Homania. Materiale: keramik Bright sølv Beskyttet bund Længde: 15 cm Bredde: 15 cm Højde: 36 cm.
Pris 388 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have
Disse smukke Hvide bloklys leveres i et sæt af 3 stk., lyset flakker som et almindeligt lys.I bunden kan alle 3 lys indstilles til at lyse i 8timer. Efter de 8 timer er gået slukket lyset i 16 timer, således holder batterierne længere. Ideelt til mennesker med allergi eller til børneværelser. Leveres uden.
Pris 199 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden Lighting Lamps
Petit Jour Paris Alfe Bogstav - I - Gul.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Børnetøj-Træbogstaver
Denne guirlande måler ca. 7.6 meter og glinser med sine søde små hjerter.  Denne hjerte guirlande er perfekt til både jul og Valentines Day.
Pris 105 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekorationer
Vase fra Medusa-Copenhagen Dekorativ glasvase udsmykket med de yndige danserinder fra serien Blue Dancers fra Medusa-Copenhagen. Dansk design Lavet i mundblæst glas Diskret dekoration i overfladen Vase i glas Vasen er i mundblæst glas og udsmykket med silhuetten af de søde danserinder fra serien Blue Dancers..
Pris 124.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Møbler & indretning Dekoration Vaser
Denne Bolsius stearinlys søjlen har en klassisk stil, der gør det nemt at skabe det perfekte udseende. Lavet af en topkvalitet voks blanding, brænder dette Bolsius stearinlyset med klar lys flamme! Det er perfekt til at skabe en indbydende atmosfære, på spisebordet eller hvor som helst i hjemmet..
Pris 249 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have Indretning Duftstoffer Stearinlys
.
Pris 96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - ACCESSORIES
Cylinder Vase fra Skjalm P. H: 11 cm Ø: 6,5 cm.
Pris 14.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig & Fritid Boligudsmykning Vaser
Stort og flot LED ly net til indendørs- og udendørs brug. Køb til en lav pris hos Pixojet. CHRISTMAS LED LYSKÆDE 230 Vlængde ca. 650 cm (150 cm net, 500 cm fra stikdåse til nærmeste LED lys)bredde: 100 cmm. mørkegrøn ledning, som smelter fint sammen med træet og buske m. klare, varm hvide LED lys Hos Pixojet.
Pris 159.96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hus & Have - Home Interior - LED stearinlys
No description available on Clean Perfume Skin Reed Diffuser 148 ml from the brand Clean.
Pris 325 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Health & Beauty Personal Care Cosmetics Bath & Body
Beurer HK-komfort termisk pude er lavet i blødt mikrofiber og er åndbar samt hudvenlig. Puden har en aftagelig ledning med elektronisk temperaturregulering, samt automatisk sluk efter ca. 90 minutter. Puden er hurtig til at varme op, og har tre forskellige temperaturindstillinger. Information: Maskinvask:.
Pris 229 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Mænd / Personlig Pleje / Massage & velvære
V3