Denne cykelhjelm 28103 med bilmotiv fra Mondo garanterer dine børns sikkerhed på cyklen! Hjelmen har et justerbart hovedlåsesystem, der kan justeres mellem 52 og 56 cm. Den er forsynet med lufthuller for varmeafgivelse og et sikkert lukkesystem. Hjelmen passer til børn i alderen 3 år og derover..
Pris 229 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sportsartikler Friluftsliv Cykling Cykeludstyr Cykelhjelme
.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Sjov og sikker cykelhjelm til børn Vær sikker på cykel, løbehjul eller rulleskøjter med den seje ATLANTA-cykelhjelm med dyremotiv. Fantastiske motiver, så du virkelig kan skille dig ud fra mængden. Kan justeres fra 50-57 cm..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Helmets
Sjov og sikker cykelhjelm til børn Vær sikker på cykel, løbehjul eller rulleskøjter med den seje ATLANTA-cykelhjelm med dyremotiv. Fantastiske motiver, så du virkelig kan skille dig ud fra mængden. Kan justeres fra 50-57 cm..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Helmets
.
Pris 429 kr.
Kategori: Legetøj - Mango Urban og City Hjelme
Cykelhjelm fra Limar Den ultimative cykelhjelm for dig der har fokus på sikkerhed og komfort. Takket være den avancerede Monoshell In-mould-superlight teknologi får du optimal beskyttelse. Skater- og cykelhjelm Praktisk justeringssystem for korrekt og behagelig brug Aerodynamisk ventilationsteknologi Limar.
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykler Cykelhjelme
Cykelhjelm til dukken Selvfølgelig skal dukken også ha' hjelm på når den er med på tur. Det er altid en god ide at have hjelm på når man cykler. Og som god "mor" vil man sikre yndlingsdukken ikke kommer galt af sted. Hjelmen sidder fast med justerbare st.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
Abus Hyban+ Cykelhjelm Sort med visir​..
Pris 719 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Voksen hjelme
Justerbar cykelhjelm i str. S. Måler 53-56 cm..
Pris 199 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Fritid & Skønhed,Cykler,Cykeludstyr,Cykelhjelme
.
Pris 199 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykelhjelme Børn/Junior
.
Pris 399 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Fritid & Sport - Cykler - Cykeludstyr og Tilbehør
Den ultimative vintage/retro accessory..
Pris 399 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Voksen hjelme
VARIZORB teknologi Glimrende ventilation takket være 10 store ventilationskanaler EPS-shell når ned til halsen for at kunne tilbyde bedre beskyttelse end traditionelle XC hjelme EPS-shell og yderstof er fast sluttede sig sammen til at beskytte skum fra ydre påvirkninger Strop system med quick release Flytbare.
Pris 850.82 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Mærker F FOX Cykel Hjelme|unisex
.
Pris 159 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Legetøj Legetøj Udendørsleg Udendørsleg
Gør cykelturen i regnvejr lidt mindre sur. Helmet Raincover forhindrer regnen i at plaske gennem din hjelm og ned ad nakken - trods det gode regntøj. Det er lavet i nylon med PU-coating og forsynet med justeringssnøre i kanten og nogle gode reflekser..
Pris 119 kr.
Kategori: Herretøj - root Herrer Regntøj herrer Regnovertræk herrer
BeSafe Cykelhjelm (46-52 cm) - Transformer Sej cykelhjem fra BeSafe, som ikke kan komme uden om at være et BeSafe produkt. Cykelhjelmen har mange gode sikkerhedsforanstaltninger, som gør at barnet er så sikret som overhovedet muligt på cykelturen. .
Pris 290 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Børn - Babyudstyr - Til Cyklen - Cykelhjelme - Be Safe
.
Pris 650 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sikkerhedsudstyr - Helmets & Accessories - Allround Helmets
The Giro Reverb helmet is simply - classic cycling style for the city. It is light, yet tough, and features Giro's In-Mold shell with EPS liner, removable cycling cap-style visor, & the self-adjusting fit system. Classic helmet with great looks..
Pris 313.35 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør / Hjelme / Fritidshjelme|
6D har udviklet et af markedets sikreste cykelhjelme, der også er utrolig let takket være skallen af kulfiber! Denne cykelhjelm indeholder 6D`s eksklusive indvendige skal af EPS, der er udstyret med en innovativ stødabsorberende ODSâ„¢ teknologi med indvending fjedring, der fordeler og dæmper slagkraften i.
Pris 4929 kr.
Kategori: MC tilbehør - MC udstyr/MC-hjelme/Off Road Hjelme
V3