Dette er en sportig cykelhjelm Umbra fra Tec. Hjelmen er udformet med 22 styks ventilationshuller og en aftagelig skærm. Den har Twist-nakke system der sikre, at du kan spænde hjelmen præcis det dit hoved, samt udstyret med MIPS for at øge sikkerheden. Størrelse: 56–60 cm. Materiale: Plast..
Pris 459 kr.
Kategori: Udeleg - Sport Cykler Cykelhjelme
Dukke cykelhjelm i pink med blomster. Cykelhjelmen passer til dukker fra 27-30 cm. En rigtig smart cykelhjelm til dukken når den skal med på cykeltur. Det er altid vigtigt med sikkerhed også for dukken. Det giver også børnene en bedre forståelse af trafiksikkerhed og gør det lidt sjovere. Hjelmen findes også.
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Enkel cykelhjelm til børn fra mærket, Limar. Cykelhjelmen giver gode forudsætninger for barnet, med sit enkle design, In-mold te....
Pris 299 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykelhjelme Børn/Junior
Banwood Cykelhjelm - Classic - Creme.
Pris 284.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Cykelhjelm
.
Pris 499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Når det kommer til stil og alsidighed, er trackeren stor - klar til fitness ture, pendling eller afslappet cruising gennem kvarteret.Funktioner Materiale: Fusion i mug polycarbonat Shell Ergo Fitâ„¢ (efter en grundig gennemgang af ErgoDial nu kaldes Ergo Fitâ„¢. I tilføjelse til en væsentligt forbedret.
Pris 313.13 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykel Cykelhjelme Cykel byen hjelm , Mærker B Bell Hjelme|unisex
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Skrållan
Når barnet cykler eller skater rundt, så er hovedbeskyttelse rigtig vigtigt! Med denne cykelhjelm er der en super god beskyttelse, og den er endda pakket ind i god stil..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Sikkerhedshjelm til at beskytte børn, når de leger på deres cykler, løbehjul, skateboards og rulleskøjter. Skum polstring for ekstra komfort og pasform Quick release spænde Justerbar hoved stropper Letvægts EPS indre skal 11 ventilationskanaler for køligt ridning Passer til hoved i størrelse: 50 - 54 cm.
Pris 235 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
Nyudviklet hjelm fra ekpertene i sikkerhed - ABUS..
Pris 399 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Voksen hjelme
Skrållan elsker at cykle! Og selvfølgelig skal hun bruge cykelhjelm ligesom dig. Den smarte rosa hjelm har blanke prikker og en flot guldkrone! Til taledukken Skrållan findes der meget andet sjovt tilbehør, så hun kan følge med på spændende eventyr. Egnet til dukker på 45 cm. - Alder: 3+ - Størrelse: 14 x 14.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukker
Bell Zephyr er en tophjelm til dem der vil have det bedste. Den er lavet som 2-lags konstruktion. Bell har igennem test i deres egen vindtunnel lavet en hjelm med optimal ventilation og aerodynamik. Hjelmen kommer med integreret MIPS..
Pris 1599 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - MIPS Cykelhjelme
Super sej cykelhjelm fra tyske Götz - Når solen skinner og der er medvind på cykelstierne, er det meget vigtigt at sikkerheden er i top. Passer til dukker i størrelse 30-33cm. Götz laver dukker af højeste kvalitet, det er de reneste rigtige dukker på ma.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Dukker og tilbehør/Dukketilbehør|Legetøj
Cykelhjelm 3D T-Rex Barnestørrelse 52/57 cm.
Pris 301 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Fritid&Sport; - Cykler - Cykeldele og -udstyr - Cykelhjelme|Fritid&Sport; | Cykler | Cykeldele og | udstyr | Cykelhjelme
.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketilbehør
.
Pris 649 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Mærker
Smuk og beskyttet vejen Disse Abus-børns hjelme fra Smooty-samlingen er ikke kun ægte øjenfiskere på grund af design og farver, men beskytter også meget godt. Eksempelvis er ydersiden fremstillet af stødabsorberende materiale (EPS). Derudover har fronten et ekstra stykke, så ansigtet er bedre beskyttet. På.
Pris 260.55 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - cykel artikel cykeltøj cykel hjelm og tilbehør cykel hjelm|
Digte om ord, sprog og kommunikation eller mangel på samme..
Pris 15 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3