.
Pris 375.2 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykelhjelme Børn/Junior
Denne cykelhjelm 28103 med bilmotiv fra Mondo garanterer dine børns sikkerhed på cyklen! Hjelmen har et justerbart hovedlåsesystem, der kan justeres mellem 52 og 56 cm. Den er forsynet med lufthuller for varmeafgivelse og et sikkert lukkesystem. Hjelmen passer til børn i alderen 3 år og derover..
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sportsartikler Friluftsliv Cykling Cykeludstyr Cykelhjelme
Cykelhjelm til dukken Selvfølgelig skal dukken også ha' hjelm på når den er med på tur. Det er altid en god ide at have hjelm på når man cykler. Og som god "mor" vil man sikre yndlingsdukken ikke kommer galt af sted. Hjelmen sidder fast med justerbare st.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Legetøj -
.
Pris 658 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Abus Urban Cykelhjelme
EGG2 Cykelhjelm Medium - Transparent Multisport hjelm fra Egg Helmets, der kan bruges af børn fra ca. 5 år og opefter. Hjelmen er godkendt til mange sportsgrene, blandt andet cykling, skateboarding, skiløb, snowboarding og surfing. Hjelmen er designet således at den dækker ører og øverste del af nakken, for.
Pris 599 kr.
Kategori: Børnetøj - 4386
Trespass Crankster Cykelhjelm - Voksenmodel. Letvægtig og robust cykelhjelm med god ventilation og fuldt justerbar i pasform. Visiret kan fjernes.  Materiale: PVC Indvendig materiale: EPS Foam Størrelser: S/M: 54-58cm L/XL: 58-62cm Fuld ventilation Fuldt juster.
Pris 199.5 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sund- & Sikkerhed
.
Pris 529 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Når det kommer til stil og alsidighed, er trackeren stor - klar til fitness ture, pendling eller afslappet cruising gennem kvarteret.Funktioner Materiale: Fusion i mug polycarbonat Shell Ergo Fitâ„¢ (efter en grundig gennemgang af ErgoDial nu kaldes Ergo Fitâ„¢. I tilføjelse til en væsentligt forbedret.
Pris 306.4 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykel Cykelhjelme Cykel byen hjelm|unisex
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Skrållan
Vasona hjelmen fra Giro er simpel men stadig nem at justere for den perfekte pasform på vejen. Den vil få dig til at føle dig sikker og tryg bag styret..
Pris 304.12 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - |Tilbehør / Hjelme / Landevejshjelme|damer
.
Pris 689 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Voksen hjelme
.
Pris 179 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sikkerhedsudstyr/Hjelme og tilbehør/Børnehjelme|Sport og Outdoor
En flot sort cykelhjelm med ulven fra Bamse. Med en justerbar ring indeni får man en optimal pasform på hovedet, og man slipper for at rode med aftagelige puder indeni som tit forsvinder. Er meget let og vejer kun 180 gram - Størrelse: 50-56 cm - Alder: 2-7 år.
Pris 219 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Børn Børne- & babyudstyr Børnesikkerhed Hjelme
Cykelhjelm fra Abus Urban Series Urban Series byder på cykelhjelme, der er egnet til daglig brug og passer til ethvert outfit. Teknologi ABS Hård skal teknologi Zoom Evo Easy - brugervenligt finjusteringssystem Størrelsen kan justeres via en ring, der er fremstillet af særlig langtidsholdbart kunststof og.
Pris 376 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Køretøjer Hjelme|unisex
Fin prinsesse cykelhjem fra Eurasia Justerbar cykelhjelm med prisesse motiv der passer børn op til ca. 10 år. Hjelmen er godkendt efter EN1078. Størrelse: 52 - 56 cm..
Pris 149 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Børn - Babyudstyr Til Cyklen Cykelhjelme Vilac
.
Pris 181 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Farve: Pink. Vægt: 235g. Inmould teknologi - hjemlig en let, meget stabil konstruktion. Flytbare IAS - matcher ethvert individ han....
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykelhjelme Dame
.
Pris 349 kr.
Kategori: Diverse - Ergonomi - Hövding Cykelhjelm Airbag
V3