Kuffert med personlig tallerken og kop med barnets forbogstav på, samt en skål med alfabetet, så barnet kan lære om bogstaverne på en sjov måde. Kufferten er ligeledes med alfabetet, og kan bruges som legekuffert. Sættet er lavet i det hårdføre materiale, Tritan, som både er BPA-frit, brudsikkert og tåler.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Service & bestik - 561
– Måler 7 x 7 cm. – Velegnet til børn fra 0 år og op. – Tåler ikke mikroovn. – Tåler maskinopvask. – Opfylder EU sikkerhedsstandard EN14372..
Pris 79 kr.
Kategori: Service & bestik - Indretning Børneservice Kopper|Kids|Unisex
Spredning: 120 grader.Dimensioner: 55 x 985 x 800 mm.Med integreret LED lyskilde..
Pris 865.2 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Loftslamper
Trunte Show Dress : Lækker kjole med elastisk i livet, samt ved ærmerne. Kjolen har underkjole under, og et lille stykke hvor man kan se benene igennem. En meget elegant kjole!.
Pris 599.7 kr.
Kategori: Dametøj - Gallakjoler
Joico Design Works Shaping Spray er en hårspay som du anvender når du har stylet dit hår, eller envender den til at style dit hår. Den giver et fleksibel hold, med et naturligt flot glans, samt et langvarigt hold, uden at klæbe, tynge eller skalle af. Spray den 8-10 cm fra håret, og style det som du ønsker.
Pris 167 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty - Body Care
.
Pris 129 kr.
Kategori: Vægure og Bordure - Ure - Vægur
Lav dit eget navneskilt eller nummerskilt ved hjælp af denne monteringsplade fra Design Letters. Denne rektangulære plade er lavet af stål og måler 70 x 280 cm. Brug Design Letters flotte aluminiumsbogstaver og numre, og sæt dem på pladen med monteringstapen. En flot måde at præsentere dit navn eller.
Pris 69 kr.
Kategori: Kunst - Børneværelset Interiør På Væggen Wallstickers
Sokkelbeskrivelse af lyskilde: GU10; Farve: hvid; Indsatsområdet: Eksklusivt egnet til indendørs brug; IP-værdi: Pendelleuchte; Lyskilde følger med ved købet: nej; Pendellængde (kan forkortes): 300cm; Driftsspænding: 230V~; Mærke: design for the people by Nordlux; Tæthedsgrad: 2; Denne lampe kan ben.
Pris 1012.1 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning til beboelsesrum Pendler
.
Pris 145 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje - Styling - Volumeprodukter
.
Pris 670 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Tasker|
Design Letters Cover - iPhone 7/8 - Cognac.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Cover
.
Pris 179 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home
Få overblik over familiens uge med denne Ugekalender fra det danske mærke Design Letters. – Typografien er designet af den berømte danske arkitekt Arne Jacobsen – Riv siden af, når ugen er gået, og start på en ny spændende uge – A4-format – Mål (hl): 21 x 29,5 cm.
Pris 99 kr.
Kategori: Kontorartikler - Other Calendars
.
Pris 4990 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -
.
Pris 10895 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Pendler
Denne runde etagere BPH32 i kvart størrelse fra Esschert Design kommer med en elegant kurvet jernramme og vil absolut blive midtpunktet i din have, balkon, terrasse osv. Plantehylden med 3 lag kan anbringes mod en væg. Støbejernsrammen bidrager til robustheden og gør den stærk og nem at remgøre..
Pris 906 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have / Græsplæne & have / Havearbejde / Planteborde
Stenhavebænken fra Esschert Design, som er formet som en gris er et haveornament, samtidig med at det er en siddeplads. Den kan placeres hvor som helst i haven. Bænken, som er lavet af fibersten, er robust og egnet til udendørsbrug hele året rundt..
Pris 581 kr.
Kategori: Havemøbler - Møbler Havemøbler Udendørs siddepladser Havebænke
Diameter (cm): 16 Energiklasse: A++ Fatning: E14 Højde (cm): 31 Ledningslængde (cm): 200 Materiale: Glaspendel med sort stofledning Max Watt: 40.
Pris 999 kr.
Kategori: Indendørs belysning -
.
Pris 157 kr.
Kategori: Hudpleje - Porsche Design Dufte til mænd Sport
V3