Drivhuset fra TecTake, som er til at stille op ad væggen, er meget velegnet til at stille op ad husmuren, havemuren eller op ad haveskuret. Drivhuset, som er af meget høj kvalitet, består af eloxerede aluminiumsprofiler og varmeisolerende hulrumstagruder. Det praktiske tagvindue sørger for en ideel.
Pris 1695 kr.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
Drivhuset har dobbelte vægpaneler, som giver god isolering. Panelerne i polycarbonat er slagfaste og sparer op til 40% mere varme end almindeligt glas. Med et drivhus, kan du starte tidligere med dyrkningen af blomster og planter og sæsonen kan forlænges op til 4 uger. Det er også ideelt til.
Pris 2569 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
Huset leveres med dobbelt stalddør, og fås med fire forskellige dækmaterialer: 3 mm glas, 3 mm hædret glas i hele baner, 6 mm polycarbonat og 10 mm polycarbonate. Størrelse: 13,0 m² Længde: 296 cm Bredde: 439 cm Taghøjde: 267 cm* Sidehøjde: 172 cm* Materiale: 3 mm hærdet glas Farve: Antracitgrå/sort.
Pris 22880 kr.
Kategori: Haveindretning - Havecenter|Drivhuse|Juliana drivhuse
Bøger.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Hus & have,Bøger,Bøger & Gastronomi
Juliana Compact 5m 2 drivhus i aluminium med 3 mm hærdet glas Vil du gerne dyrke lidt forskellige afgrøder, og have plads til at stille et lille bord og et par stole i drivhuset, skal du helt sikkert vælge en af Compact modellerne. Juliana Compact 2014 er tiltænkt den kræse forbruger, der ønsker et mindre.
Pris 10499 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Uranus med alu-profiler og glas. Leveres med sokkel. Uranus-serien er designet til hobbygartneren, der forventer og forlanger lidt mere. Ekstra stor sidehøjde giver rigelig plads til både brugere og planter. Uranus er ideelt til at anvende som en kombination af en lille udestue og et drivhus. Uranus har.
Pris 9508 kr.
Kategori: Haveindretning - Have,Drivhuse og tilbehør,Alle drivhuse
Høj totalhøjde Skydedør Tagafstivere.
Pris 4995 kr.
Kategori: Haveindretning - Bolig & Have - Have - Drivhus
Drivhuset: indretning, dyrkning, afslapning (Forlag: Politiken, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788740025262).
Pris 198.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 194.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 130 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Et rum i rummet. Designerduon Atelier 2+ har skabt et væksthus tilstrækkelig lille til indendørsbrug men stort nok til at rumme en miniature have. Materiale: Lakeret Ask, ruder af hærdet glas, plantekasser i galvaniseret metal..
Pris 1625 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler, Andre
Beskyt dine afgrøder med Oh My Home House drivhuset! Frugt og grøntsager kan dyrkes i de bedste betingelser, beskyttet mod fugle og dårligt vejr.Fremstillet af polyvinyl, metal og polypropylenNem at samle og opbevareCa. mål: 180 x 92 x 90 cm.
Pris 191 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & Have
Design House Stockholm Greenhouse drivhus - Med stativ fra Design House Stockholm.
Pris 5995 kr.
Kategori: Diverse -
Mini drivhus fra Lifetime Garden - fås billigt hos Pixojet! Saml-selv drivhus til haven betræk i god plastkvalitet m. åbning fortil - forstykke rulles op og fastgøresHos Pixojet tilbydes du som noget nyt en lang række lækre produkter til have og udendørsleg til suverænt gode priser online! Når du handler hos.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Hus & Have - Haveartikler
Det robuste aluminiumsdrivhus fra TecTake giver masser af plads til såning og opdræt af frugt, grøntsager og planter. Gennem den forhøjede varme og luftfugtighed indenfor i drivhuset opnår De fremragende resultater med dyrkningen. Drivhuset giver planterne beskyttelse mod vejrpåvirkninger og skader fra fugle..
Pris 1495 kr.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
Det robuste aluminiumsdrivhus med fundament fra TecTake giver mange fordele ved såning og opdræt af frugt, grøntsager og planter. De vil opnå de fineste resultater med drivhusets egen drivhuseffekt. I drivhuset, som har en grundflade på ca. 3,7 m² får Deres små spirer ikke bare meget lys, men også.
Pris 1695 kr.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
Dette praktiske drivhus passer perfekt til dyrkning af planter din køkkenhave. Bare gå i gang med selv at plante dine grøntsager, frugter og urter. Takket være dit eget drivhus, kan du opnå ekstra gode resultater, når du f.eks. dyrker tomatplanter på grund af den øgede opvarmning og luftfugtighed i drivhuset..
Pris 2595 kr.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
Drivhuset med fundament i høj kvalitet, som er til at stille op ad væggen, er meget velegnet til at stille op ad husmuren, havemuren eller op ad haveskuret. Det stabile drivhus består af eloxerede aluminiumsprofiler og varmeisolerende hulrumstagruder. Det praktiske tagvindue sørger for en perfekt.
Pris 1395 kr.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
Dette praktiske drivhus passer perfekt til dyrkning af planter din køkkenhave. Bare gå i gang med at plante dine grøntsager, frugter og urter. Takket være dit eget drivhus, kan du opnå ekstra gode resultater når fx. du dyrker tomatplanter pga. den øgede opvarmning og luftfugtighed inden i huset. Vores havehus.
Pris 1645 kr.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
V3