Vores robuste drivhus består af en ramme af aluminium med 4 mm dobbelt væg polycarbonat paneler. Polycarbonat er UV resistent og spar op til 40% mere varme end glas. Drivhuset kan modstå temperaturer fra -25 ° C til +60 ° C og er derfor også velegnet til yderligere opvarmning til en drivhuseffekt..
Pris 1319 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
Skal dine planter og blomster vokse beskyttet og uafhængigt af vejr og vind? Foliedrivhuset Tunnel byder på et stort areal og et sydligt simuleret klima, til dyrkning af forskellige grøntsagssorter, urter og frugt - og blomstersorter. Dine planter beskyttes mod vejr og vind, ekstremt sollys og.
Pris 595 kr.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
Størrelse: 9,9 m² med kraftige sortlakerede profiler Cassandra er specielt designet til den kræsne bruger. Cassandra leveres med 3 mm hærdet glas i hele baner. Glassene fastgøres med elegante glaslister. Den lave indgangssokkel gør, at man uhindret kan gå ind og ud af orangeriet/drivhuset. Det er også en.
Pris 13599 kr.
Kategori: Haveindretning - Have,Drivhuse og tilbehør,Alle drivhuse
Bøger.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Hus & have,Bøger,Bøger & Gastronomi
Huset leveres med dobbelt stalddør, og fås med fire forskellige dækmaterialer: 3 mm glas, 3 mm hædret glas i hele baner, 6 mm polycarbonat og 10 mm polycarbonate. Størrelse: 13,0 m² Længde: 296 cm Bredde: 439 cm Taghøjde: 267 cm* Sidehøjde: 172 cm* Materiale: 3 mm hærdet glas Farve: Antracitgrå/sort.
Pris 22880 kr.
Kategori: Haveindretning - Havecenter|Drivhuse|Juliana drivhuse
.
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Juliana Orangeri 15,2 m² drivhus med sokkel Med Juliana orangeri får du et unikt rum i haven, der kan bruges både som traditionelt drivhus, men som også kan være et opholdsrum, hvor man kan nyde udelivet, selvom vejret ikke er helt i top. Dette drivhus leveres med sokkel. Lyset og duften fra planterne giver.
Pris 29779 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
2 oplukkelige tagvinduer Letløbende skydedør med dørstop Tagrender Stor sidehøjde.
Pris 5995 kr.
Kategori: Haveindretning - Bolig & Have - Have - Drivhus
Plantiflex drivhus Køn: Unisex, Kun: 1899.00 kr.
Pris 3099 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Heim & Garten Rasen & Garten
Drivhuset: indretning, dyrkning, afslapning (Forlag: Politiken, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788740025262).
Pris 198.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 18795 kr.
Kategori: Haveindretning - "Have Havearbejde & dyrkning Drivhuse"
Et rum i rummet. Designerduon Atelier 2+ har skabt et væksthus tilstrækkelig lille til indendørsbrug men stort nok til at rumme en miniature have. Materiale: Lakeret Ask, ruder af hærdet glas, plantekasser i galvaniseret metal..
Pris 1980 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler, Andre
Design House Stockholm Greenhouse drivhus - Med stativ fra Design House Stockholm.
Pris 6195 kr.
Kategori: Haveindretning -
Nogle mennesker har deres drivhus fyldt med gamle cykler, brænde eller havemøbler, andre mistede lysten, dengang drivhuset blæste omkuld i en storm, eller dyrkningen bare ikke lykkedes. Nogle vil ikke længere være bekendt at bede naboen passe biksen, når de tager på ferie, og nogle andre igen....
Pris 163 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
" Hvis du ønsker at have din egen have derhjemme, så de små kan observere væksten af planter, grøntsager eller blomster, så gå ikke glip af mini drivhuset til frøbede . Ca. dimensioner: 31,5 x 11,5 x 17,5 cm. Indholdet af det blå drivhus: 0,3 g tomat 0,25 g salat.
Pris 103 kr.
Kategori: Diverse - BB
Beskyt dine afgrøder med Oh My Home House drivhuset! Frugt og grøntsager kan dyrkes i de bedste betingelser, beskyttet mod fugle og dårligt vejr.Fremstillet af polyvinyl, metal og polypropylenNem at samle og opbevareCa. mål: 180 x 92 x 90 cm.
Pris 191 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & Have
Mini drivhus fra Lifetime Garden - fås billigt hos Pixojet! Saml-selv drivhus til haven betræk i god plastkvalitet m. åbning fortil - forstykke rulles op og fastgøresHos Pixojet tilbydes du som noget nyt en lang række lækre produkter til have og udendørsleg til suverænt gode priser online! Når du handler hos.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Hus & Have - Haveartikler
Dette drivhus har en stabil og stærk stålramme, der er UV-beskyttet. Drivhuset er designet til at passe til mindre rum og er ideel til både nye og erfarne gartnere. Denne grønne drivhus falder smukt ind i landskabet og er perfekt til at sætte i din have. Fordelen med dette glas er, at det er.
Pris 339 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
Dette drivhuset kan rumme et stort antal planter med sine dimensioner 69 x 32 x 160 cm (L x B x H). Det har en transparent belægning, der gør det muligt for lys at nå til dine planter og blomster. Dækningen er UV resistent og frost sikker. Folien er slidstærk og stålrammen er lavet af pulverlakeret.
Pris 319 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
V3