Optimal beskyttelse af din EL-Cykel eller bare til cyklen du passer rigtig godt på. Åndbart design for at sikre en tør cykel og et tørt batteri og elektriske komponenter. Regn, vind og vejr coveret dækker et område på 220x105cm. Super brugervenligt, nemt.
Pris 379 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
Lecithin soja Lecithin af 1600 mg.in perler. Soja lecithin er en naturlig kilde af fosfolipider, som er komponenter af membraner o....
Pris 139 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Vitaminer og tilskud
Moderne køretøjer er i høj grad præget af raffinerede, tekniske konstruktioner, der styres og overvåges af avanceret elektronik. Med denne bog får mekanikeren grundlæggende viden om elektronik, de enkelte elektronik- og el-komponenter, ledningsdiagrammer,.
Pris 436.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Denne lærebog er tilrettelagt til brug ved undervisningen på kurset ´Grundlæggende pneumatik´, kursuskode MB 11.4.Bogen giver en kort, systematisk indføring i de grundlæggende pneumatiske principper samt orientering om de tilhørende komponente.
Pris 258.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Byggesæt: Endelig er det muligt at bygge sin egen MP3 afspiller! Byg dit eget hjemme-audiosystem, jukebox, jingle afspiller, audio-beskedgiver, lydeffektgiver, … MP3. Du bestemer frit hvor og hvordan den skal an... - TILBUD NU, pris kun 519,00 (før 559,00).
Pris 519 kr.
Kategori: El-Komponenter - Byggesæt og moduler » Til hjemmebrug
Sonax Silicone spray smører, beskytter og fortrænger fugt fra tændingsanlæg, el komponenter, dørpakninger, teleskopantenner, hængsler, skydetagsføringer, skuffer, lynlåse osv. Farveløs og fedtfri Mindsker friktion på alle bevægelige dele Sprøjt ikke silikone på ruder/glas/lak, sker det alligevel kan.
Pris 64 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Auto|Bilpleje/vedligeholdelse|Bilpleje
ESD armbånd i høj kvalitet - Bananstik og krokodillenæb. Brug dette antistatisk armbånd til afledning af statisk el. Et Antistatisk armbånd kaldes også for et ESD armbånd, og er meget brugbart når der skal skiftes komponenter i en PC, eller andre elektriske enheder som er overfølsom over for statisk.
Pris 59 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj til PC - Antistatisk armbånd
V3