Futura Fiskeolie er proppet med omega-3 fedtsyrer som har en gavnlig effekt på hjertekredsløbet. Anbefalet dosis er 1-3 kapsler dagligt (voksne samt børn fra 11 år.) Indtages i forbindelse med et måltid, eller før sengetid. Dagsdosis bør ikke overskrides. Velegnet til begge køn..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Flaxseed Oil Softgels er fremstillet for at give dig de aktive og naturlige fordele af ren hørfrøolie på en måde, der er nemt at håndtere og sagtens kan tilpasses ind i en afbalanceret kost og aktiv livsstil. Hver servering er fyldt med omega olie og fibre. Læs mere om fordelene ved hørfrøolie..
Pris 178 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Mental Sundhed
Hos KlubKlub sparer du op til 90% på dine skønhedsprodukter.
Pris 115 kr.
Kategori: Hudpleje - Default Category Kropspleje
Eye Q, Fiskeolie kapsler,180 stk. Eye Q er et anerkendt kosttilskud og kendt for at være en fiskeolie uden lugt og smag af fisk. Eye q er tilsat omega-6 fedtsyren GLA fra kæmpenatlysolie og antioxidanter for at beskytte olien mod harskning. Fiskesmag.
Pris 295 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud & Håndkøb
Forskningsresultater viser at vi bør spise 50 g. fisk dagligt. Fisk indeholder nemlig de meget vigtige omega-3 fedtsyrer. Da mennesket ikke selv danner nok omega-3 fedtsyrer, er de nødvendige at tilføre med kosten, f.eks. gennem at spise fede fisk som mak.
Pris 109 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Fiskeolie / Omega-3
En komplet blanding af daglige vitaminer, omega-3er og mineraler. Perfekt når du er på farten. Hver pakke indeholder din daglige dosis af O3, M3 og D3..
Pris 395.27 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Health & Beauty Health Care Fitness & Nutrition Vitamins & Supplements|Unisex
Puori Omega 3 er et fiskeolie kosttilskud suppleret med naturlig citronsmag, og er udviklet til at være det mest effektive og reneste omega 3 produkt på markedet. PurePharma Omega 3 hævder også at kunne reducere inflammation på et cellulært niveau, hvilket har potentiale for personer med tørre hudlidelser..
Pris 211.73 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Health & Beauty - Body Care
Giver afbalanceret proportioner af essentielle fedtsyrer. Hvornår anbefales det? SYNERBIOL kan anbefales at bekæmpe mangel jeg....
Pris 239 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Vitaminer og tilskud
.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Fiskeolie
Antal kapsler: 60 Stk.
Pris 259 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Fritid&Sport; - Træningsudstyr - Kosttilskud - Omega 3|Fritid&Sport|Træningsudstyr|Kosttilskud|Omega; 3
Pikasol Fiskeolie Ingefr indeholder en kombination af Omega-3 fedtsyrer og Ingefr ekstrakt. EPA og DHA bidrager til et normalt hjerte og hjernefunktion. DHA bidrager til et normalt syn. Ingefr vedligeholder en normal fordjelse Dispenseringsform Kapsler Dosis og anvendelse Den anbefalede daglige dosis til.
Pris 112.45 kr.
Kategori: Diverse -
.
Pris 88 kr.
Kategori: Diverse - 574|Hus & Hjem Vitaminer Omega & fiskeolie
Omega-3 mikro-indkapslet fiskeolie er et velsmagende kosttilskud med sunde omega-3 fedtsyrer der tilfører kroppen vigtige og sunde flerumættede fedtsyrer. Indeholder Omega-3 med DHA og EPA. Fiskeolien i EasyChew Omega-3 er fremstillet af den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 omega-3 råvare og harskner.
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse -
Møllers Tran på 250 ml er levertran med en sprudlende og frisk citrussmag. Med denne næringsrige levertran får du mere Omega 3 olie end de fleste andre Omega olier på markedet. Omega 3 har en dokumenteret positiv effekt på hjertet, hjernen og blodomløbet. DHA er den vigtigste byggesten for hjernen og Møllers.
Pris 114.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Møllers Tran på 500 ml er en levertran med citrussmag, som giver dig mere Omega 3 olie end de fleste andre Omega olier på markedet. Omega 3 har en dokumenteret positiv effekt på hjertet, hjernen og blodomløbet. DHA er den vigtigste byggesten for hjernen og Møllers Tran er rig på DHA. Herudover er denne.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Omega-3 - Vegetabilsk er fremstillet på hav-alger, som dyrkes i FDA godkendte anlæg med garanti for både bæredygtighed og kvalitet og er et ideelt plantebaseret alternativ til krill og fiskeolie. Omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til at vedligeholde normal hjertefunktion. DHA bidrager til at.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Omega 3-6-9 med 90 stk. er godt for hjertet. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. Anbefalet daglig dosis ved børn på 3-10 år er 1-2 kapsler (børn bør indtage kapslerne under opsyn af en voksen). Voksne samt børn fra 11 år er.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Giv dine børn et sundt kosttilskud fra Kids Zoo. Disse omega-3 fiskeolie er et velsmagende kosttilskud. Kosttilskuddet tilfører kroppen vigtige og flerumættede fedtsyrer DHA og EPA. De er perfekte til børn, som ikke bryder sig om de almindelige fiskeoliekapsler. De har en dejlig smag, og de er lette at tygge..
Pris 134.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Omega 3 Fiskeolie Bornholms 120 kapsler 120 kapsler. Omega 3 Fiskeolie Bornholms fra Island er et kosttilskud med EPA og DHA, der bidrager til hjertets normale funktion. Tilsat E-vitamin, der bidrager til at beskytte dine celler mod oxidativt stress. Allergen Fisk. Gelatine. Bornholms A/S. Omega 3 Fiskeolie.
Pris 34.35 kr.
Kategori: Helse - Kosttilskud Fiskeolie - planteolie Fiskeolie - Omega-3
V3