Flettet kurv i flot farve fra KLICKfix.
Pris 439 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelkurve
Denne unikke væghylde er lavet af træ i høj kvalitet, hvilket giver et simpelt, og dog stilfuldt design. Den kan ikke kun opbevare dine ting, men forbedrer også indretningen. Denne fantastiske væghylde giver også opbevaringsplads og plads til at hænge ting op. Den har to fletkurve, der begge er.
Pris 359 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Hjem & have Indretning Knagerækker og stumtjenere
Flot stor fletkurv, til montering p lad eller bagagebre..
Pris 499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelkurve
To smukke fletkurve til opbevaring. Anvend de lækre kurve i stuen, i soveværelset, på børneværelset eller på badeværelset..
Pris 779 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør/Opbevaring
Korbo Classic 24 kurv. Moderne fletkurv som er både dekorativ og funktionel. Alle Korbo kurvene kan anvendes udenfor såvel som indenfor, da de er fremstillet i utroligt holdbart materiale. Brug dem for eksempel til brænde, sko eller til håndklæder på badeværelset. Kurvene er fremstillet i hånden af enten.
Pris 679 kr.
Kategori: Legetøj - Produkter - Gaveideer - Gaver til børn - 500-699 til barnet
Korbo Bund Plade til fletkurve. Fremstillet i stainless stål. Bundpladen er designet til at passe til Korbo fletkurve i størrelse 24 (bucket 24 og Classic 24). Der findes også en bundplade til Korbo fletkurvene i størrelse 35 til 80 i stainless stål. (269,-), ikke på lager, kontakt venligst Livingshop.dk for.
Pris 229 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Dekoration til hjemmet
Korbo Kurv Bin Vægophæng. Vælg mellem seks forskellige farver. Med denne smarte aluminiumskrog er det muligt at hænge Korbo Bin kurvene op i carporten eller kælderen. Krogen passer til alle Korbo fletkurve i stålwire med hank. Skruer og ravplugs medfølger. Mål: L 12,7 x B 2,8 x H 6 cm.
Pris 149 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Dekoration til hjemmet
Korbo Classic 65 kurv. Klassisk trådkurv med et moderne udtryk. Den fine kurv fra Korbo kan bruges i alle rum til opbevaring af diverse ting. Den er ligeledes perfekt i både haven og på terrassen, hvor den for eksempel kan bruges som krukke til planter og blomster. Den dekorative fletkurv fås i to varianter:.
Pris 949 kr.
Kategori: Diverse - Produkter - Gaveideer - Gaver til hende - 700+ til hende
House Doctor Wire kurv i messing. Sæt med tre forskellige størrelser. Smukke og praktiske wire kurve. De smarte Wire fletkurve i messing er super moderne og perfekte til opbevaring af store og små ting i hjemmet. Brug for eksempel de fine fletkurve på kontoret, i stuen eller i entreen til alt fra tæpper til.
Pris 1200 kr.
Kategori: Diverse - Produkter - Gaveideer - Julegaver til hende - Julegaver til hende 700+
V3