Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Fotoramme med Elsa & Anna Udvendige mål 14 x 18 cm Indvendige mål 9 x 13 cm.
Pris 25 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - GAVEIDEER Kalendergaver ca 20 kr
Klassisk og enkel fotoramme fremstillet af og i farven sølv. Rammen måler Hx Bx D . med en billedestørrelse på L9x H13 cm. Pynt en personlig væg med smukke billeder og plakater eller pynt med en kombination af fotorammer i forskellige udtryk, stilarter, farver og materialer. Hos Lene Bjerre har vi et bredt.
Pris 429.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Dette nøgleskab med en fotoramme i glas er en perfekt hjælp til at organisere dine nøgler. De seks jernkroge inde i skabet er designet til nøgler og andre småting. Da det er let at montere på væggen, vil vores nøgleskab helt sikkert være en god tilføjelse til dit køkken, din entré eller andre.
Pris 229 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Møbler Skabe & opbevaring Opbevaringsskabe
Et billede siger meget mere end ord! Du kan prøve at beskrive for din mormor, hvordan solen får det turkise vand til at glitre på badeferien, eller hvordan din lillebror så ud, da han fik lov til at spise den der store is til frokost, men det bliver jo al.
Pris 869 kr.
Kategori: Digitale Fotorammer - Home & Garden Plants
En rigtig sød fotoramme til dejlige minder og skønne øjeblikke. Rammen kan indholde billeder og hånd/fodaftryk.  Sættet består af: Ramme Baggrundspapir Klistermærker med billeder og bogstaver Formbart materiale til hånd/fodaftryk Lille rullle til at forme det materialet med..
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - UDSALG - Mere til børneværelset - 0 år gaveideer til dreng - 1 årig dreng gaveideer - Barselsgaver - 0 år pige og gaveideer - 1 årig pige og gaveideer
Alu Billedramme med refleksfri glas. Glasset er vendbar hvis man ønsker et blankt glas..
Pris 169.95 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Bolig / Fritid Andet Billedrammer
.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Indretning Dekoration
Fotoramme - PP - Glas - Sort - L 50,0cm - B 40,0cm - Stk. KJ Collection.
Pris 69 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning - Dekoration - Billeder
7-tommer digital billedramme med IPS-touchscreen og 8 GB indbygget hukommelse, hvilket er nok til tusindvis af billeder!.
Pris 899 kr.
Kategori: Digitale Fotorammer - Fotorammer
Digital fotoramme til visning af digitale billeder. Med 10 "TFT LED-skærm i 4:3-format..
Pris 689 kr.
Kategori: Digitale Fotorammer - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Vil du vise dine vigtigste billeder frem? Denne antikke fotoramme med plads til 5 billeder er præcis hvad du leder efter. Denne smukke fotoramme vil pynte enhver væg i....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Albummer og Rammer -
Fotoramme 13x18 cm från Georg Jensen ..
Pris 534 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Indretning Dekoration Fotorammer
Fortinnet fotoramme med Mummitrolden. Den runde fotoramme har plads til gravering af navn, fødselsdato, klokkeslæt, længde og vægt..
Pris 325 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Fotorammer
Collageplakater fra Optimalprint. Nem at personliggøre med dine fotos fra enhver enhed. Trykt i Danmark med 100% kvalitetsgaranti. Opret, design og bestil din egen Collageplakater med Optimalprint. Download Optimalprint-appen og få gratis levering på din bestilling + andre specielle gaver!.
Pris 54.45 kr.
Kategori: Kunst - Kontor|Plakater Collage
Placer denne billedramme med skjult kamera på et strategisk sted i dit hjem, og hold diskret øje med dine værdier. Billederne gemmes på et microSD-... - TILBUD NU, pris kun 299,00 (før 399,00).
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Overvågning Spionkamera » Fast
.
Pris 255 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Dåbs- & gaveartikler Fotoramme
Skindet kan bedrage - specielt til halloween. Alle.
Pris 39 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Temaer
Sød topfigur, brud og gom med fotoramme. Topfiguren er 13,5 cm høj. Se hele udvalget i topfigurer til bryllupskagen.
Pris 75 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Langstrakt multi-fotoramme på væggen Har du en smal stribe plads på væggen? Så kan du dekorere det med Balvi Isernia. Denne dekorative fotoramme har en langstrakt form og består af en række med fem fotorammer. I disse lister kan du ramme dine fem smukkeste billeder af f.eks. En dag ud eller din ferie. Disse.
Pris 211.64 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - interiør fotoramme og tilbehør fotoramme|
V3