Den sorte ramme er lavet af plastic og har målene 19 x 25 cm. Rammen har barokmønster i sølvfarve. Et usædvanligt billede findes inden i rammen. Fra én vinkel ligner det et foto af en rar mand med briller, men set fra en anden vinkel forvandles manden til et dødningehoved. En uhyggelig udsmykning til.
Pris 15 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Her får du en sort og eksklusiv fotoramme i træ, der har et ekstra Twist i form af en sølvfarvet kant, der er placeret nærmest motivet. Modellen er det rigtige valg til dig, der søger en ramme, som tilfører en ekstra dimension til motivet. Rammen kan med fordel placeres på en billedliste, så du opnår en flot.
Pris 169 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - 30x40 cm
Collageplakater fra Optimalprint. Nem at personliggøre med dine fotos fra enhver enhed. Trykt i Danmark med 100% kvalitetsgaranti. Opret, design og bestil din egen Collageplakater med Optimalprint. Download Optimalprint-appen og få gratis levering på din bestilling + andre specielle gaver!.
Pris 59.5 kr.
Kategori: Kunst - Kontor|Plakater Collage
Dette nøgleskab med en fotoramme i glas er en perfekt hjælp til at organisere dine nøgler. De seks jernkroge inde i skabet er designet til nøgler og andre småting. Da det er let at montere på væggen, vil vores nøgleskab helt sikkert være en god tilføjelse til dit køkken, din entré eller andre steder. Dette.
Pris 259 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Møbler / Skabe & opbevaring / Opbevaringsskabe
Her ses Fotoramme, m. fod, u/foto, Ninian fra brandet Hübsch..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Alle kategorier Entréen Fotorammer Gaveidéer Gaveidéer til under 200,- DKK Hübsch Hübsch - Fotorammer Hübsch - Interiør Interiør Soveværelset Stuen
.
Pris 189 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
Dette nøgleskab med en fotoramme i glas er en perfekt hjælp til at organisere dine nøgler. De seks jernkroge inde i skabet er designet til nøgler og andre småting. Da det er let at montere på væggen, vil vores nøgleskab helt sikkert være en god tilføjelse til dit køkken, din entré eller andre.
Pris 259 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Møbler Skabe & opbevaring Opbevaringsskabe
20cm x 19cm.
Pris 96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Med denne ramme får du alt der skal til for at have det sjovt. Tag festen med hvor du end går. Du får søde Polly Pocket dukker og party-inspireret tilbehør såsom balloner, en kage og en hund. Anbefalet alder: Fra 3 år..
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøjsfigurer Øvrige Figurer
Vil du vise dine vigtigste billeder frem? Denne antikke fotoramme med plads til 5 billeder er præcis hvad du leder efter. Denne smukke fotoramme vil pynte enhver væg i....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Albummer og Rammer -
A photo frame that can be set horizontally and vertically..
Pris 599 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Indretning Dekoration Fotorammer
.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Indretning Dekoration
Vis din kærlighed med disse søde fotorammer. Denne Love fotoramme er perfekt som en gave til Valentinsdag eller som en sød gave på mærkedage resten af året rundt.
Pris 39 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Bolig & Have
Et billede siger meget mere end ord! Du kan prøve at beskrive for din mormor, hvordan solen får det turkise vand til at glitre på badeferien, eller hvordan din lillebror så ud, da han fik lov til at spise den der store is til frokost, men det bliver jo al.
Pris 869 kr.
Kategori: Digitale Fotorammer - Home & Garden Plants
Farve: Natur. Materiale: Kejsertræ/Glas. Størrelse: 13X18 cm..
Pris 114.3 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Billedrammer
Fotoramme - PP - Glas - Lime - L 24,0cm - B 18,0cm - Stk. fra KJ Collection.
Pris 48 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning - Dekoration - Vægdekorationer - Rammer
Digitale fotorammer til visning af digitale billeder..
Pris 749 kr.
Kategori: Digitale Fotorammer - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Tegnebogsfoderal med magnetcover iPhone 8 & 7 - Rem og fotoramme Tegnebogsfoderalet for iPhone 8 & 7 er måldesignet efter din telefon. Resultatet bliver en mobiltegnebog med en pasform som holder snavs og støv ude. Alligevel åbnes det på præcis ret sted og giver dig fuld adgang.
Pris 119 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Mobiltilbehør iPhone Tilbehør iPhone Dæksel / Tasker iPhone 8 Dæksel / Tasker
Photo frame in metal stand.
Pris 99 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - HUS & HAVE
V3