HERO murerværktøj bedste kvalitetHERO murerværktøj markeds bedste priserAnvendes ved fugning af klinker og fliserPudsebrættet hjælper dig med at skabe en flot lige overflade,når du har spartlet. Pudsebrættet har nogle fordele frem for en svamp. Pudsebrætt.
Pris 30 kr.
Kategori: Elværktøj - Murer værktøj
Neutral, elastisk silikonefugemasse med fungicider til vådrum og til fugning omkring døre og vinduer i forbindelse med risiko for bakterie- og svampevækst.. * Grå * 300 ml * Temperaturbestandig * Tåler fugebevægelser.
Pris 42 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Silikone
Grå neutral og elastisk silikonefugemasse med fungicider. Anvendes hvor der er særlig risko for bakterie- og svampevækst f.eks. i vådrum eller brusekabiner - også velgenet til fugning under toilet, eller omkring døre og vinduer. Silikonen er temperaturbestandig fra -50 °C til +120 °C og tåler fugebevægelser.
Pris 39 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Silikone
Vasket støbesand 0/2 mm 1000 kg = ca. 0,63 m3 Godkendt sand til brug ved støbning Kan bruges til dræn, fugning af nyanlagte fliser, støbning mv Kranlevering se nedenfor.
Pris 973 kr.
Kategori: Haveindretning - Havecenter|Belægning|Sand, grus & jord
Hurtigtørrende og elastisk silikonemasse fra svenske Plastic Padding - til tætning og fugning inde og ude. Fæstner på træ, kakkel, glas, tegl, metal, glasfiber mm. Tørrer til tør og elastisk fuge. Silikonen fås i hvid, sort og transparent. Hvid og sor.
Pris 60 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Default Category Mærker Flere mærker... Plastic Padding
Med behageligt greb.10 mm sort gummi.Til fugning af fliser og klinker..
Pris 29.75 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj
MS-polymer er en universal lim og fugemasse, der er velegnet til fugning såvel ude som inde. Før brug skal alle overflader skal være fri for fedt og støv. Limen er bl.a. god til opsætning af spejle, hjørnebeskyttere og paneler og er meget nem at påføre. S.
Pris 198 kr.
Kategori: Diverse -
Fix Alle High Tack 290 ml. Sort Fix All High Tack er en høj kvalitets 1-komponent Fugemasse med stor hæftekraft. Fugemassen er baseret på MS-Polymer. Anvendelsesområder: Konstruktionsfuger med bevægelser op til 20 % i højhusbygninger Tætning og fugning af trafikerede gulvfuger. Anstødsfuger i forbindelse med.
Pris 79 kr.
Kategori: Byggevarer - Fugemasse, silikone, fugeskum og tilbehør
Pudsebræt 30 mm. svamp 140x280 mm. Opskåret hydrosvamp Str.: 140x280 mm. Anvendes til afslutning af fugning af fliser..
Pris 109 kr.
Kategori: Elværktøj - Murer værktøj
Red Rooster afkoblet picks, reducerer hammer drastisk. Beregnet til fugning af forskellige materialer som stål, støbejern, beton mvUdstyret med en solid mejsel holder. Red Rooster Nr RRI-4021/4 Værktøjsfatning mm 11×40 Slaglængde m.
Pris 4716.44 kr.
Kategori: Elværktøj - Luftværktøj
Pudsebræt 10 mm. Gummi 140x280 mm. Sort fugegummi Str.: 140x280 mm. Anvendes til fugning af fliser..
Pris 84.95 kr.
Kategori: Elværktøj - Murer værktøj
Neutral, elastisk silikonefugemasse med fungicider til vådrum og til fugning omkring døre og vinduer i forbindelse med risiko for bakterie- og svampevækst.. * Sort * 300 ml * Temperaturbestandig * Tåler fugebevægelser.
Pris 39 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Silikone
Vandbaseret fugemasse til indendørs brug, herunder fugning af døre og vinduer, i pladesamlinger, revner m.m.. * Grå * 300 ml * Kan overmales * Tåler fugebevægelser.
Pris 23 kr.
Kategori: Byggevarer - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Fugemasse
Flisebalje med rulle * 20 liters balje * Praktisk ved fugning, efterbehandling og vask af nyopsatte fuger.
Pris 322 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj - Flise- & Murerværktøj
Flisebalje med rulle der er velegnet ved fugning, efterbehandling og vask af nyopsatte fuger. Volumen: 20 liter..
Pris 313 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj - Flise & Murerværktøj
Hvid neutral og elastisk silikonefugemasse med fungicider. Anvendes hvor der er særlig risko for bakterie- og svampevækst f.eks. i vådrum eller brusekabiner - også velgenet til fugning under toilet, eller omkring døre og vinduer. Silikonen er temperaturbestandig fra -50 °C til +120 °C og tåler fugebevægelser.
Pris 40 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Lim
Sort neutral og elastisk silikonefugemasse med fungicider. Anvendes hvor der er særlig risko for bakterie- og svampevækst f.eks. i vådrum eller brusekabiner - også velgenet til fugning under toilet, eller omkring døre og vinduer. Silikonen er temperaturbestandig fra -50 °C til +120 °C og tåler fugebevægelser.
Pris 34 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Silikone
Neutral, elastisk silikonefugemasse med fungicider til vådrum og til fugning omkring døre og vinduer i forbindelse med risiko for bakterie- og svampevækst.. * Hvid * 300 ml * Temperaturbestandig * Tåler fugebevægelser.
Pris 41 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Lim
Neutral, elastisk silikonefugemasse med fungicider til vådrum og til fugning omkring døre og vinduer i forbindelse med risiko for bakterie- og svampevækst.. * Transparent * 300 ml * Temperaturbestandig * Tåler fugebevægelser.
Pris 39 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Silikone
V3