Klassisk og stilren garage med bilvask, tankstation og rampe. Sebra garagen er et malet, robust 1-etages træparkeringshus med fede funktioner, som kan holde små fingre beskæftiget. På den nederste etage finder man 2 garager med garagedøre, der kan åbnes og lukkes samt en tankstation og en bilvask. Brug rampen.
Pris 999 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1239
Sebra Garage - Træ - Natur.
Pris 1099.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Med denne bevægelsessensor-lampe fra Airam kan du lyse gården eller huset op, hvor der ikke er elektricitet..
Pris 219 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Udendørs belysning|Belysning|
En fin garage fra Redbox. Kør dine biler i garagen eller på vejene. Garagen er i to eatger og har parkeringspladser og en helipad. Desuden får du to biler og et trafiklys..
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Legetøjsbiler & fartøjer-Øvrigt
Brandstationens garage fra BanBao er stedet hvor brandbilen og helikopteren opbevares. Det tager kun et par minutter at få køretøjerne i gang. En brand er blevet anmeldt og alarmen er gået af! Det er en affaldscontainer. Brandbilen er hurtig, og brandmanden kan heldigvis let slukke ilden!.
Pris 223 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil Legetøj Byggelegetøj Samleklodser
Dit lille barn får mange sjove timer med leg med denne Garage i Aiden-kollektionen fra det svenske mærke Kid’s Concept. – Fremmer barnets kreativitet. – Perfekt til udvikling af motoriske færdigheder og koordination. – Fra mærkets Aiden-kollektion. – Køretøjer fra kollektionen passer perfekt ind i garagen. –.
Pris 399 kr.
Kategori: Gulvtæpper - Legetøj Køretøjer Bil tæpper & garager|Kids|Unisex
Spidi Garage med et klassisk og tidsløst design. Jakken er udrustet med Spidis egne Warrior Lite albue- og skulderbeskyttere, og selvfølgelig er de CE-godkendte. Materialet på jakken er kolæder med en tykkelse på hele 1,2mm og er yderst slidstærkt. Jakken er forberedt til et separat inderfór til når.
Pris 3059 kr.
Kategori: Herresportstøj - MC udstyr/MC-Beklædning/MC-Jakker
.
Pris 499 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til børnetrailere
Rokker garage T-shirt Hver genstand i ROKKER CASUAL KOLLEKTIONEN fuldender dit outfit og kombinerer vores passion for materialer og motorcykler af høj kvalitet med en tidløs følelse af perfektion. Dette er ROKKER-stilen til dit hverdags look.Funktioner: Tungt garn i åben ende Udskriv på forsiden og bagsiden.
Pris 463.12 kr.
Kategori: Herretøj - Fritid Fritidstøj T-Shirts , Mærker R Rokker Fritid T-Shirts|unisex
Denne Classic Garage-kæledyrskasse fra D&D; vil være et hyggeligt hjem, hvor dit kæledyr kan slappe af og lege. Kattehuset er designet i retrostil og er lavet af massive, runde MDF-plader med et PU-læderbetræk med et print samt håndtag, som er lavet af massivt reb. Kæledyrskassen vil være et dejligt sted,.
Pris 491 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til katte / Kattesenge
Garage paskvilgreb med lås PN 9140 krom.
Pris 645 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Tilbehør til vippeportsbeslag
Garage med skydedøre Når man har suset rundt en hel dag på legetæppet, besøgt venner og været et smut på servicestationen, er det rart at kunne parkere sin bil i en lukket garage i ly for natten. Perfekt til små hænder Flot, detaljeret trælegetøj En del af Aiden serien Når bilen skal i garagen Alle ved jo, at.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Biler, skibe & tog
Nielsen Light Garage Pendel. Maskulin og rå pendel i sort, messing, krom eller kobber metal. Garage pendlen er som skabt til en dekorativ pære, du kan se nogle flotte bud herunder. Få Garage pendel i flere størrelser:Lille:Ø14 cm H20 cm Mellem:Ø17 cm H26 cm Stor:Ø25 cm H36 cm Findes også i flere farver:Sort.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Hjem og fritid Legetøj & Spil Legetøj
Moderne pendel i et råt udtryk. Lampen er designet til en flot dekorationspære. Garage har E27 fatning og leveres uden lyskilde. Tekniske specifikationer * Farve: Sort * Materiale: Metal * Diameter Ø17 cm * Højde 26 cm * Ledning: 2 meter PVC * Fatning: E27 * Maks. watt: 60W * IP-klasse: IP20 *.
Pris 192 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & belysning - Nielsen Light
Moderne pendel i et råt udtryk. Lampen er designet til en flot dekorationspære. Data Farve: Kobber Materiale: Metal Ledningsmateriale: PVC Ledningsfarve: Sort Ledningslængde: 200 cm Højde: 36 cm Skærmdiameter: 25 cm Fatning: E27 Maks. watt: 40W IP-klasse: IP20 Bemærk: Eksklusiv lyskilde..
Pris 369 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Nielsen Light
pendel med et råt udtryk. Lampen er designet omkring en flot dekorationspære. Garage er med E27 fatning og leveres uden lyskilde som skal købes ved siden. Tekniske specifikationer * Farve: Kobber * Materiale: Metal * Diameter Ø17 cm * Højde 20 cm * Ledning: 2 meter PVC * Fatning: E27 * Maks. watt: 60W *.
Pris 179 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Pendler
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Køretøjer Biler
Fleste husejere, især dem med unge familier finde at boligareal i deres egenskaber er i høj kurs. For mange c....
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
V3