Denne Einhell GE-GP 9041 E havepumpe af høj kvalitet fra ECO Power er ideel til ambitiøse hobby gartnere, som gerne vil vande deres have med opsamlet regnvand. Med en energieffektiv 900 W motor kan denne havepumpe opnå en leveringsrate på op til 4100 liter vand i timen. Denne GE-GP 9041 E havepumpe.
Pris 1029 kr.
Kategori: Havemaskiner - Isenkram Pumper Vandings-, sprinkler- og forstærkerpumper
Dette klassisk designede legehus er perfekt til enhver have! Den høje dørkarm gør at huset kan bruges af børnene helt fra 18 måneder og op til 5 år. Lavet af slidstærkt, vejrbestandigt plast. Der er også et lille “drivhus” til at sætte på siden af huset – så du rigtig kan lege ”gartner”. Mål: H: 191 cm D: 390.
Pris 2999 kr.
Kategori: Udeleg - Leg,Legehuse
Juliana 18,8 m2 drivhus i aluminium Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven dækker Gartner behovet. Gartner.
Pris 26999 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana Gartner 16,1 m 2 drivhus i aluminium med 3 mm hærdet glas Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven.
Pris 24599 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana Gartner 18,8 m 2 antracitgrå drivhus med 3 mm hærdet glas Julianas Gartner-serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentusiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke, eller om det er et drivhus, der skal fungere som et dejligt uderum i haven, så dækker.
Pris 30999 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana Gartner 16,1 m 2 antracitgråt drivhus med 3 mm hærdet glas Julianas Gartner serie er drivhuse til dem, der vil have ekstra god plads. Hvad enten det er drivhusentutiaster, der gerne vil have plads til at gro og dyrke eller om det er et drivhus , der også skal fungere som et dejligt uderum i haven.
Pris 27999 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Dette drivhus har en stabil og stærk stålramme, der er UV-beskyttet. Drivhuset er designet til at passe til mindre rum og er ideel til både nye og erfarne gartnere. Denne grønne drivhus falder smukt ind i landskabet og er perfekt til at sætte i din have. Fordelen med dette glas er, at det er.
Pris 319 kr.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
V3